SANDULOVIĆ EKSKLUZIVNO: ‘Izbori u Srbiji su nezakoniti i neustavni, a Vučić je u izvanrednom stanju iskoristio priliku da se enormno obogati’

0
20876
urednik portala HOP Igor Drenjančević
urednik portala HOP
Igor Drenjančević

Naš portal zamolio je za komentar srpskih izbora najproganjenijeg srpskog političara, kojeg je vlast Srbije bacila u zatvor i trovala ga po uzoru na najgore metode nacional-socijalista ili njihovih učitelja NKVD-a.

Vučić je naredio trovanje bojnim otrovom sarinom oporbenjaka Nikole Sandulovića u pritvoru ,a otrovani Sandulović se oduzeo i izašao iz pritvora u invalidskim kolicima.

e4U1Rt6E_400x400-1

Osoba koja prolazi takve boli da bi promijenila svoju zemlju za nas je najbolji sugovornik komentiranja srpskih izbora.

Preko ovoga intervjua željeli smo prikazati kako hrvatska i srpska vlast primijenjuju iste političke štosove da bi obmanuli građane, na isti način guraju u političku arenu beznačajne osobe koje kradu glasove i naravno želimo da građani prepoznaju sličan scenario pred hrvatske parlamentarne izbore.

Pitali smo gospodina Sandulovića kako komentira  srpske parlamentarne izbore i koliku su uopće bili regularni u ovoj “pandemičnoj situaciji”?

-Izbori u Srbiji koji su se održali 21.06.2020. godine su protivzakoniti I protivustavni. Jedina je Srbija koja je u okolnostima potencijalne opasnosti od viriusa održala izbore. Ovi izbori, kao  i mnogi drugi pre njih su pokradeni na očigled celokupnog stanovništva u Srbiji.

Mimo same nezapamćene krađe do sada, dešavao se opšte poznati scenario u Srbiji koji se odigrava godinama u nazad uobličeno u niz kriminalnih aktivnosti SNS stranke i Aleksandra Vučića.

Na delu su bili ucena, prebijanje, krađa glasova , klasični mito i korupcija što u novcu, što u osnovnim životnim namirnicama. Bedno da bednije ne može da bude!

Ponovo je crveno crna zlokobna komunistička vlast iskoristila sve svoje kriminalne poluge moći, kao i zloupotrebila sve državne institucije u sprovođenju do sada najveće krađe izbora od kad postoji višeparlamentarni sistem u Srbiji.

 

Tko je sudionik ove farse ?

Aleksandar Vučić nije sam učestvovao u ovakvoj krađi i nameštenim izbornim rezultatima, već je u tome učestvovala sva ona lažna opozicija koju je on pomagao novčano i medijski, samo da bi izašli na izbore I tako digli  koliko toliko procenat izlaznosti građana Srbije na izbore.

Kako se ovi izbori reflektiraju na srpsko okruženje?

Ova i ovakva situacija koja se trenutno odvija u Srbiji, se reflektovala i na sam region, na to mislim na Crnu Goru i Republiku Srpsku.

Isti metod prisila, kriminalnih aktivnosti same vlasti, maltretiranje građanja, urušavanje osnovnih demokratskih načela i prava građana se odvija kako u navedenim zemljama tako i u Srbiji. U ovakvoj situaciji u kakvoj se Srbija sada nalazi, do sada nikada vidjenoj, otvaraju se vrata sukoba koji će neminovno izbiti između kriminalne vlasti i ozlojeđenog i gladnog naroda.

Kriminal, bezumlje i sila su dostigli svoj vrhunac u Srbiji i ovih dana možete rukom uhvatiti atmosferu koja se trenutno nalazi u Srbiji. To je atmosfera glasne tišine, u kojoj možete da prepoznate ogroman bes i haos koji će ubrzo nastati.

Aleksandar Vučić je doveo celu Srbiju u stanje životnog pitanja, pitanja samog opstanka. ILI MI ILI ON!

Koje je vaše mišljenje oko korona krize i utjecaj na srpsko društvo?

Što se tiče Corona krize, tj Corona virusa, ja bih to nazvao političkim virusom. Nezapamćena je nespremnost vladajuće strukture u Srbiji, na koji način su se ophodili prema Corona virusu na početku njegovog pojavljivanja u Srbiji, i kako su se kasnije ponašali prema istom pitanju  i problemu.

Iz ležernih osmeha I podsmevanja opasnosti od Corona virusa, sve je preraslo u najopasniji virus na svetu, širenje panike od samog vrha vlasti i  uvođenja protivustavnog vanrednog stanja, do te mere da je policija tukla i privodila stara lica, a vojska se šetala sa puškama i prstom na obaraču po ulici.

Aleksandar Vučić je u vanrednom stanju iskoristio priliku da se enormno obogati i obračuna sa svojim političkim protivnicima, gde sam i sam bio žrtva toga.

Posledice krize Corona virusa u Srbiji će tek sada dobiti svoj pun zamah i ispostaviti račun samoj vlasti, koja je tu krizu zloupotrebila, ali će i sami građani Srbije doživeti kako ekonomski krah, tako i moralni.

Situacija će doživeti svoj vrhunac onog momenta kada vlast bude ponovo htela da zatvori celu Srbiju u svoje stanove i kuće. Srbija ovoga puta neće pristati na tako nešto, ali ukoliko se tako nešto desi neka je Bog na pomoći i vlasti i narodu Srbije. Mislim da će to prouzrokovati definitivno nasilnu smenu vlasti.-komentirao je  stanje u Srbiji stvarni oporbeni čelnik u Srbiji Sandulović.

HOP

VEZANI ČLANCI

Vučić strpao političara bliskog Trumpu u zatvor i trovao ga bojnim otrovom sarinom

Vučićevo političko hapšenje američkog čovjeka, koji je optužio Vučića za trgovinu drogom, trgovinu ljudima, veze sa ISIL-om