Birači vjeruju u stožeraše i medijska zastrašivanja, više nego u Titove pionire, pajser i wc četku

0
7090

Političari su konačno stavili masku na lice, kako je uobičajeno za svakog lopova ili lažljivca kad ide na posao, svaka čast izuzecima-komentirala je odlazak na birališta  mag. Ingrid Runtić, te dodala -Budući da uopće nisam pratila ovaj predizborni cirkus, jel se i jedna stranka/koalicija izjasnila o nelegalnom i protuustavnom maltretiranju naroda koje izvode stožeraši s kovidom/koronom, ili su svi suglasni da nas ti likovi i likuše maltretiraju i dalje?

FB_IMG_1593701934658

Jer, ukoliko su suglasni sa stožerom, nema potrebe za ikakvim izborima , jer svi pušu u ista lažljiva jedra globalne mafije ili ti duboke države i ne zanimaju me nimalo.

-Božinović, Beroš, Capak, Markotić, Plenković, RTL, NOVA, HRT, Večernji, Jutarnji, Sigurna Hrvatska, Restart Hrvatska, Pametni, Glupi, Možemo, Ne možemo, Most, Skela, Splav …. završite niz.. ima li kraja?-pita se dr. S. Sladoljev.

-Poraženi smo. Da. Poraženi SVI!

Jer JEDINI od svih kandidata imao sam snagu, hrabrost i znanje suprotstaviti se LAŽI. Jedini. Suprotstaviti se i za nerođene nas! A vi? Vi očevi, majke, djedovi i bake, vi niste imali hrabrosti niti zamahnuti svojim drhturavim ručicama iz grobova koje ste sami iskopali da bi se u njima sakrili i pritajili.

I to smo mi. Mi Hrvati 2020.

Svejedno. I dalje sam tu. Do zadnjeg od nas.

“Oni koji najviše poduzimaju izloženi su najvećoj neizvjesnosti, najvećoj opasnosti i najvećoj odgovornosti. Jer svijet nije pravedan prema onome tko djeluje, nego prema djelu. Naš izbor podrazumijeva pravi račun o tome i samo je tako stvaran: to znači biti na onom mjestu gdje se postavljaju osnovna pitanja našeg svijeta i tu iskušavati svoju granicu. Svima je vidljiva prava ljudska scena, taj prostor na kome se odvija sudbina našeg vremena: ona je namijenjena pothvatima za koje smo svi potrebni. Svaki od nas svoju ulogu može tražiti samo s računom o cjelini, ako ne pristaje da mu bude nerazumljiva: granica djelotvornosti ne smije biti i granica naših zamisli. Mi moramo prihvatiti razliku među njima. Ona je, istina, središte naše slabosti, ali i jedina mogućnost da očuvamo smisao svog djelovanja. Svaki naš postupak mora imati horizont cjeline, ili je tek puko bacanje u događaje…“ Vlado Gotovac, predsjednik koga je ukrao HDZ, Razlog (1966)-piše doktor Sladoljev.

-“Možemo” u Zagrebu gotovo prva opcija. Rada Borić, Kekin, muž i žena, Pejovička!
Užas!
Kažu iduće godine osvajaju Zagreb. Izgleda kao da je 1945 godina-komentirala je rezultat u prvoj izbornoj jedinici mag. Šebalj.

-Bujanec je  izgubio okladu, redovito u zadnje vrijeme , on i Bevanda nisu bili uvjereni da će Tomašićka ući u EU parlament, on je ušla i uz moju pomoć, za Milanovića sam kužio kako će ući na poziciju, a Škoro pasti, a za ove izbore pogodio sam Škorin broj zastupnika za sada…-komentirao je izbore urednik I. Drenjančević..

FB_IMG_1594040570736

-Čitam gluposti uvijek dežurnih analitičara na desnici kako zbog P. Mišića su pali Domovinci, jer ga nisu stavili na listu, pa zbog HDP-a,  jer im je oduzimao glasove, sve su to zastarijele analize iz kojih se vidi da desničari žive u prošlosti.

Ovako, meni se čini da je kampanja vođena na ziheraski način od strane Bujanca, dosadno, uvijek istim gostima. Ja sam mu predložio da uzmu Sladoljeva i na njemu baziraju kampanju koja bi sve srušila i bespovratno sjebala vodeće stranke lažima o koroni. Za njih je to bio rizičan potez i očito im je taj plan bio previše opasan. Meni je bio genijalan.

sladoljev-srecko-copy-1

I tu su izgubili dobivene izbore. Po mome mišljenju jer se radi o jednom društvu konzervativnih komformista. Odustati od Sladoljeva kao da si odustao od ferarijevog motora i tako uzeo fiatov.

Čuo sam se i sa Pernarom i kada se ovo nije ostvarilo predložio sam da se čuje sa Sladoljevim jer jedini govori o lažnoj koroni, ali po mome je pogriješio što se vezao uz Živi zid , te se ispričavao Sinčiću za svađu. Sinčićev ego ih je dokrajčio.

Koliko je god imao propusta koje sam baš  najviše kažnjavao, on je jedini mogao istu priču isfurati. Povukao je puno glupih poteza  u kampanji i spušio. I upropastili su svi priliku Sladoljevu da prođe.

Molio sam ga da svaki dan snima video uratke sa Sladoljevim, “kako Sladoljev objašnjava narodu što je korona stvarno”, ali ništa od toga nije realizirano. Živi zid i ostali nisu znali koristiti Sladoljeva. A tko to ne zna , nije zaslužio baviti se politikom.

FB_IMG_1593985187021

MOST je pokazao stabilnost, kao stranka i on će ubuduće ići još više . Lukavo je izbjegao zamku domovinaca i sebi digao rejting u toj situaciji. Dokukao je medijske zvijezde u svoje redove i tako preživio puno odlazaka iz stranke.

Screenshot_20200706-153242_Samsung Internet

SDP je pokušao na masonu Titu izgraditi image, ali srećom nije uspio, ako je naš tekstom zadnji dan pomogao , ja sam jako zadovoljan.

bero 2

Zagreb je pokazao zašto propada i trese se, jer su sorosševci okupljeni oko ljevice pred vratima,  Rade Milosavljević i Peovićke zaigrali  su užicko kolo usred Zagreba. I na to mi se povraća.

FB_IMG_1593343661316

Marko Ljubić u borbi sa Bujancem odnio je pobjedu HDZ-u , a još se jednom pokazalo da neovisnog novinarstva nema osim na HOP portalu. Meni je Škoro sa maskom na izbornom mjestu ispao veliko sranje, nakon briljantnih Bujica sa Sladoljevom i odličnog intervjua za HT.

 

Odustajanjem od Sladoljeva izgubili su izbore.-komentirao je izbore I. Drenjančević te za kraj dodao;  HDZ je dobio toliko mandata da izbjegne koaliciju sa Domovinskim pokretom i mogući referendum o novom izbornom zakonu…baš čudno…

FB_IMG_1593961773983

I za kraj o virusimsa govori dr. Jurinčić koja ove mjere stožeraša naziva izdaja naroda u ime cionista;

1.Gripa nije zarazna bolest jer zaraznu bolest uzrokuju živi mikroorganizmi.
2. virus nije živi mikroorganizam nego nakupina molekula u proteinskoj ovojnici, nešto poput vreće za otpatke u kojoj se nalazi mješoviti otpad, čije se porijeklo ne zna.
3. To što se gripa u koju spada i izmišljenica Covid-19 pojavljuje u respiratornom obliku u vrijeme kad je veća vlaga u zraku, a crijevna gripa u ljetnim mjesecima; u većoj populaciji to ne znači da je kontagiozna tj. da nastaje prijenosom s bolesne osobe na zdravu. Epidemiološka pojavnost nekog fenomena nikako ne znači njegovu zaraznost. Nema znanstvenih dokaza da je ono što zovu virus SARS-COV-02 uzrok ili uzročnik kliničkog sindroma koji se očituje znakovima čišćenja gornjih i donjih dišnih puteva.
4. Ono što kupljena rotšildska znanost potura pod uzročnika kliničkog sindroma gripe isto tako može biti posljedica a ne uzrok sindroma. Virus kao mrtva nakupina štočega, nađen u sluznici dišnih puteva, po svim kriterijima može značiti samo jedno: otrovnu izlučevinu stanica dišnog sustava koje izbacuju iz sebe ono što bi im uništilo disanje i metabolizam. Budući da se mukus, sluz dišnih puteva drži priljubljeno za dišne kanale, iz razloga da prema sili teže ne bi potonula prema malim dišnim kanalima, to organizam koristi mehanizam kašlja koji namiče energiju za izbaciti otpad iz dišnih kanala. U zimskim mjesecima kad je više vlage u zraku, dišna sluz se razrijedi i tad ju je najlakše izbaciti. Od tud epidemijska pojava sindroma, a ne zbog toga što je organizam napadnut živim mikroorganizmima. Povišena temperatura je odraz propadanja tisuća imunoloških stanica i bakterija koje jedu detritus, otpad, i kad se nakupe previše – ugibaju oslobađajući svoje otpadne tvari koje podižu temepraturu. To povišenje temperature ubrzava protok krvi a time i dotok kisika i ispiranje od toksina. Dok ne shvatite da virus nije živ i da ga se ne može ubiti, dok ne shvatite da se ne može prenijeti prirodnim putem nego samo kao otrov koji vam ubrizgaju vakcinom ili injekcijom… – dotad ćete pustiti da vas šaka medicinskih mafijaša voza žedne priko vode.

FB_IMG_1593981564172
Zato se na gripu ne može stvoriti kolektivni imunitet, jer ona nije ono za što je smatraju, jer im tako odgovara. Od nje su napravili svinjsku, ptičju, sidu, denversku… gripa je neuništiva jer je prirodan način velikov sezonskog čišćenja organizma – zimi dišnog sustava, a ljeti probavnog sustava. Ovo je moj rad i stojim iza svake riječi. Ono što oni nazivaju virusom je genetski materijal koji ni jedna znanost ne uzima kao dokaz uzroka ili uzročnika. Virusologija je stara koliko Hipokratova medicina. Hipokrat je rabio izraz virus i u prijevodu virus znači otrovna izlučevina, a to znači da ju stvara tijelo, a ne da ulazi u tijelo.
Sindrom gripe izlučuju češće ljudi koji su oslabljenog imuniteta iz bilo kojeg razloga, najčešće oni koji se nalaze pod hrpom lijekova. Zašto? Zato što su nakupili toliko otrova u svom tijelu da dobre bakterije i makrofagi ne mogu stići u vremenskoj jedinici izbaciti toliko toksina van. Virusologija nikad više neće biti laž u koju su je pretvorili rotšildski laboratorijski plaćenici među kojima ima i naših đikana. Virusologija će postati znanost po načinu na koji se tijelo sezonski čisti od nakupljenih otrova. Zapamtite dobro što sam vam rekla u ovoj zadnjoj rečenici.
-Dr. Nada Jurinčić, umirovljena pedijatrica.

A ovo ste izabrali, oni se mogu grliti i ljubiti, FB_IMG_1594039262825

a vama će određivati obiteljske odnose.Screenshot_20200706-152600_Facebook Screenshot_20200706-152451_Facebook

a vas zastrašuju i prijete vam…

Screenshot_20200702-154348_Facebook 82347749_564570627822792_7316159314848383617_nA vas hapse kao stoku. I sve ovo vi plaćate i birate.

HOP