Dr. Lauc poziva na svađu i vrijeđanje onih koji ne nose maske (naziva ih glupanima) jer jedino svađom opstaje plan svjetske p(l)andemije?

0
10711

– Dakle. kada od sutra na dalje vidite nekoga u trgovini ili javnom prijevozu da ne nosi masku, slobodno mu kažite: ‘Glupane stavi masku’. Jer se to više ne može smatrati uvredom, već znanstvenom činjenicom .-kaže pazite jedan znanstvenik, Lauc.

Screenshot_20200714-093727_Chrome

Znanstvenik Lauc smatra da je vrijeđanje neke osobe, jer ne nosi masku rješenje problema, svađa i moguća tuča, spasiti će ovo društvo? Znanstveni pristup.

Za Lauca je naš najbolji imunolog S. Sladoljev je glupan, a on je silno bistar.

Pa ovo je znanstvena lakrdija .

-Eto, jutros mi je banula policija zbog širenja “lažnih vijesti”. Završilo je da je policijski službenik skinuo masku! Ovo je eskalacija prakse, a ne eskalacija teorije zavjere. Evo što je objavio jedan od najrelevantnijih medicinskih znanstvenih časopisa. Tko širi zavjeru?

FB_IMG_1594705061836

U jednoj od slijedećih objava objasniti ću i koje su posljedice non-stop nošenja maski. I ne govorim o “širenju teorija” nego kristalno jasnoj praksi zavjere.-kaže S. Sladoljev.

Imate znanstveni pristup gospodina Sladoljeva i uličarski pristup znanstvenika Lauca, ali mediji slušaju i prenose osobu koja huška narod da se svađa oko maski. Zašto? Zašto je argument riječ glupan?

Meni se čini da to nije bez vraga,  upravo teorije strašne pandemije mogu opstati na svađi u narodu. Iako je opštenarodni beograđanin Božinović najavio hapšenja, a sarajka Markotićka kazne za nenošenja maski, više je nego jasno da represivni aparat neće biti dovoljan da zaustavi narod. To je jedino skužio Zoka Milanović koji je koronu brže bolje  usporedio sa karijesom.

Božinovićeva policija ne može zaustaviti uništene obitelji, narod je ostao bez posla zbog krize, pa je vrlo bitno da režim na svoju stranu dobije dio naroda, upravo ove neznanstve teze Lauca pomažu u tome.  Retorika kojom se služi pokazuje i koja je uloga njega u ovom kaosu.

Tvrdi Lauc da je sad sve jasno? Jasno da trebamo maske? Po čemu je jasno?

Prije desetak dana za vrijeme izbora to nije bilo jasno. Pa ovo je komedija.

FB_IMG_1594536970436

Da li je i on glupan? 82174495_782813925855029_8293818301873491614_n

Da li su i oni glupani? Malo su maske nebitne, pa su sada silno bitne, a Lauc će loviti glupane po cesti?

Screenshot_20200714-090549_Samsung Internet

Država je pretvorena u bolnicu? To su napravili pametni ljudi? Ideš kupiti  usisavač u Pevec i ovi ti mjere temperaturu? Otkud im ideja da stave takvu spravu?

Što znači povišene temperatura? Što znači povišena temperatura na polaganju mature? Škole, dućani , birtije od sada će biti ordinacije opće prakse? Novo normalno?  Narod glup, a ovakvi znanstvenici pametni?

Ljudima se neće dozvoliti da kupe hranu u trgovini jer nemaju masku?  Nazivat će ih glupanima?

A ipak će dozvoljavati stožeraši da npr. asmatičari ne nose maske u trgovini? Pa kako će se zaštiti od strašne pandemije? Hoće li Lauc i njih nazivati glupanima?!

Kako u zadnje vrijeme je bitna borba protiv “strašnog virusa” , a koliko je ljudi ostalo bez kruha nije bitno, predlažem da kompletan narod ostane tri dana doma, da se zaštiti, tramvajci, bravari, učitelji, mesari, trgovci, da jednostavno ništa ne radi pa vidimo koliko će pendreci i pandemije trajati.

Igor Drenjančević

 

HOP