Sladoljev- NOVA Tv: Imam itekakvu odgovornost suprotstaviti se gluposti i zlu koje upravo vi, mislim na medije, širite, jer ne znate i ne želite znati, jer vas je strah

0
4273

Možda će vas zanimati da WHO u stvari nikada nije službeno proglasila pandemiju. 11.3. ovaj terorist na čelu WHO-a kaže “covid 19 može biti okarakteriziran kao pandemija”, nakon čega svi mediji i vlade tu izjavu uzimaju za službeno proglašenje pandemije i tlaka počinje… Ostatak priče je  poznat.

“… COVID19 can be characterized as a pandemic”

FB_IMG_1594705052689

-Objave uredno prosljeđujem gotovo svim TV voditeljima „korona scene“ u Hrvatskoj kao i „korona novinarima“ Večernjeg, Jutarnjeg, Novog lista, Slobodne Dalmacije, Globusa, Nacionala…. U mom imeniku oni su završili NE ZATO što sam ja zvao njih, nego ZATO što su nekoć ONI ZVALI mene. Jutros se konačno oglasio jedan (nije g. Stanković) pa prepisku prenosim u cijelosti. Ime sam sakrio iz krajnjeg obzira. Ne bih želio da netko strada samo zato što se taj netko uopće USUDIO stupiti u kontakt sa mnom!

FB_IMG_1594705846768

[13. 07. 11:36] XX Nova TV: Molim vas, prestanite mi slati teorije zavjere, senzacionalističke tekstove i netočne informacije. Informirajte se kak treba.
[13. 07. 11:41] Srećko Sladoljev: Oprostite, nije Vaš broj u mom imeniku zato što sam ja trebao Vas, nego je obratno. Vi ste zvali mene i idete u istom “bloku” s hrpom ostalih koji su ovdje završili po istom osnovu!
[13. 07. 11:50] XX Nova TV: Zvučali ste suvislo nekad, sad, nažalost, širite neprovjerene informacije, plašite ljude teorijama zavjere koje vi kao raskrinkavate, jako je opasno i ružno to što radite. Sigurna sam da to ne činite namjerno, ali dijeljenje informacija podrazumijeva odgovornost. Kao znanstvenik imate odgovornost ne širiti gluposti.
[13. 07. 12:00] Srećko Sladoljev: Imam itekakvu odgovornost suprotstaviti se gluposti i zlu koje upravo vi, mislim na medije, širite. Širite, jer ne znate i ne želite znati. Jer vas je strah.
[13. 07. 12:00] XX Nova TV: Čega? Ružno je tako paušalno optuživati nekog da namjerno širi gluposti i strah. To pretpostavlja veliku zloću i neznanje. Nisam ni zločest ni neznalica i poštujem pravila svoje struke. No, čega me to konkretno strah?
[13. 07. 12:37] Srećko Sladoljev: Ogradio sam se. Rekao sam mediji. Pravila struke pretpostavljaju da se čuje i drugo mišljenje. Na to se Nova TV i obvezala kada je dobila koncesiju u Hrvatskoj, provjerite, tako stoji i u Zakonu o medijima. A da s pažnjom pročitate i razmislite što govorim, zamislili biste se u najmanju ruku. Kada sam 2009. najavio ALS kao posljedicu antipandemijskog cjepiva, mnogi su mi se rugali. Još više je kasnije bilo onih koji su se pred kamerama zalijevali ledenom vodom zbog pandemije ALSa. A tražilo se čak i moje utamničenje. Eto, jutros mi je banula policija zbog širenja “lažnih vijesti”. Završilo je da je policijski službenik skinuo masku! Ovo je eskalacija prakse, a ne eskalacija teorije zavjere, g. XX. Evo što je objavio jedan od najrelevantnijih medicinskih znanstvenih časopisa. Tko širi zavjeru?

FB_IMG_1594705213101
[13. 07. 13:09] XX Nova TV: Ne znam, vi tvrdite da netko širi, ne ja
[13. 07. 13:28] Srećko Sladoljev: Pa pobogu, ne možete bez maske u dućan po namirnice. Da li je to moja tvrdnja ili činjenica. Tko je to naredio? U jednoj od slijedećih objava objasniti ću i koje su posljedice non-stop nošenja maski. I ne govorim o “širenju teorija” nego kristalno jasnoj praksi zavjere.-napisao je S. Sladoljev.

HOP