POTVRĐENA JE PRISUTNOST KONTAMINIRANIH MIKRO I NANOČESTICA U CJEPIVIMA ŠTO NAS ČEKA S CJEPIVIMA KOJA SPREMA VLADA?

0
7582
NEMA DILEME, POTVRĐENA JE PRISUTNOST KONTAMINIRANIH MIKRO I NANOČESTICA U CJEPIVIMA

ŠTO NAS ČEKA S CJEPIVIMA KOJA SPREMA VLADA?

 inbound8295308585616840329

Istraživački portal dokumentarac.com objavio je jučer dva vrlo znakovita teksta o kojima se do sada nije baš moglo ovako egzaktno govoriti, a ponajmanje su to činili znanstvenici svjetskog ranga, kakva je  dr. sc. Antonietta Gatti, dr. biol. spec. nanopatologije, nanotoksikologije, nanoekotoksikologije  koja je dokazala  kontaminiranost cjepiva i njegovog sastava, zagađenog mikro i nanočesticama različitih anorganskih elemenata, koje mogu uzrokovati brojne i ozbiljne bolesti.

Njena biografija je impresivna.

Znanstvenica je izvanredni profesor u Nacionalnom vijeću za istraživanje Italije, Institutu za znanost i tehnologiju keramičkih materijala, ugovorni predavač na Sveučilištu u Urbinu (Italija). Osnovala je Nanodiagnostics, istraživačku kompaniju za istraživanje patoloških tkiva i dijagnoza nanopatologija. Gostujuća je profesorica na NUARI (Washington, SAD) i savjetnica Europske zaklade za znanost. Vodila je Laboratorij biomaterijala na Sveučilištu u Modeni (Italija) 32 godine.

Više o znanstvenici:

https://ahrp.org/trzboard/antonietta-m-gatti-phd/

 

Nova studija potvrdila je prisutnost kontaminiranih mikro i nanočestica različitih anorganskih elemenata u sastavu cjepiva. Većina pronađenih čestica identificirana je u znanstvenoj literaturi kao biološki nespojiva (i nerazgradiva), pa autori studije, dr. Antonietta Gatti i suradnik Stefano Montanari, zaključuju da su nalazi istraživanja važni i u kontekstu ispitivanja nuspojava cijepljenja.

Biološki nespojive mikro i nanočestice pronađene u cjepivima, koje su otkrili Gatti i Montanari, mogu biti uzročnici mnogih bolesti i potencijalno promijeniti genetski zapis (DNK) pojedinca.

 

Prisjetimo se sad već epohalne izjave prof. dr. sc. Davora Pavune u intervjuu

https://www.hop.com.hr/2020/09/27/prof-dr-sc-davor-pavuna-nano-chipovi-mogu-se-ubaciti-u-cjepivo-a-u-rezoluciji-sadasnjih-medicinskih-uredaja-nano-chipovi-ostaju-nevidljivi-mogu-stvarati-vrlo-ozbiljne-poremecaje-u-organizmu/

 

 

u kojemu je i ovo izjavio: „Da, jesam pionir  nano-inženjeringa i organizator prvih Nano- konferencija u Kaliforniji ’90-ih (Važno: 1 nano = 1/1000 mikrona! tj. 1 nanometar je milijuntninka milimetra)“ https://books.google.ch/books/about/Oxide_Superconductor_Physics_and_Nano_en.html?id=UIAEMgEACAAJ&redir_esc=y

„Pritom moram odmah nadodati da u tzv. cov-pandemiji  laboratoriji koji razvijaju cjepiva uglavnom nemaju rezoluciju na nivou nano-metra (tj. ne mjere skalu tisućinke mikrona), jer smatraju da je virus veličine 1 mikron: To može biti opasno jer postojeći (a i patentirani)  aktivni nano-chipovi se mogu ubaciti u cjepivo, a u rezoluciji sadašnjih medicinskih uređaja nano-chipovi ostaju nevidljivi, a mogu stvarati vrlo ozbiljne poremećaje u organizmu, čak i na nivou DNK! To je vrlo ozbiljna tema, a u medijima i diskusijama medicinara gotovo potpuno je zanemarena jer skoro svi bio-medicinski stručnjaci nisu ni svjesni svih ozbiljnih implikacija nano-chip tehnologija u biomedicini!“

 

A sad opet o ovoj novoj studiji  dr. Antoniette Gatti i suradnika Stefana Montanaria.

Pronađene tvari nisu navedene među sastojcima cjepiva prema originalnim uputama proizvođača. S obzirom na potencijalnu opasnost, autori zaključuju da su se te tvari nerazumno i zasad neobjašnjivo našli u cjepivima.

 

Čak i na mikroskopskoj razini – biološki nespojive čestice, ne bi smjele biti u sastavu komponenata cjepiva. Međutim, “atomski” bliskim promatranjem Gattija i Montanarija, pronađen je širok spektar takvih stranih tijela. Oni su istaknuli nekoliko pojedinačnih.

 

Čestice mikro / nano olova pronađene su u HPV cjepivu (Cervarix, Gardasil), cjepivu protiv gripe (Agrippal S1) i cjepivu protiv meningokoka (Meningitec).

Također su pronađene zrcalne / nano čestice nehrđajućeg čelika pronađene između ostalih i u dječjim cjepivima. Konkretno, cjepivu protiv difterije, tetanusa i pertusisa – DTP (Infarix Hexa i Repevax), cjepivu protiv ospica, zaušnjaka i rubeole – MMR (MMR vaxPro), cjepivu protiv pneumokoka (Prevenar 13), cjepivu protiv meningokoka, Meningokoki, Meningokoki ). Na primjer, čelik je pronađen i u cjepivu protiv gripe (Focetria, Agrippal S1, Vaxigrip) i cjepivu protiv HPV virusa (Cervarix).

U dječjim cjepivima identificirane su mikro / nano čestice željeza u MMR (Priorix), kao i platina, srebro, željezo i krom, a u MMR cjepivu (MMR vaxPro) i DTP cjepivu (Infarix Hexa i Repevax) zlato i cink.

Takve čestice, ako se ne eliminiraju iz tijela, mogu izazvati kroničnu upalu ili autoimune reakcije u tijelu pojedinca, povezuju Gattija i Montanari. Toksičnost ovih čestica ovisi o kombinaciji čimbenika, a ne samo o osnovnom kemijskom sastavu.

 

Slične mikro nanočestice povezane su u drugim istraživanjima u krvi bolesnika s leukemijom i kao mogućim uzročnikom kožnog vaskulitisa.

Nuspojave cijepljenja su značajne, nikako zanemarljive.

Gatti i Montanari ističu da se broj prijavljenih nuspojava cjepiva povećao posljednjih godina. Na primjer, cjepivo protiv ospica, rubeole i zaušnjaka (MMR) često povezuju s autizmom; cjepivo protiv difterije, tetanusa i pertusisa (DTP) s placentalnom smrću, cjepivo protiv hepatitisa B s multiplom sklerozom i čestim imunokompromitiranim cijepljenjem.

 

Aluminij, koji je poznati dodatak u cjepivima, često je povezan s različitim neurološkim poremećajima i bolestima.

U posljednje vrijeme, prema autorima, dosad su prijavljeni prilično neistraženi simptomi, poput kronične boli i umora, kao i srčanih poremećaja (tahikardija) s cjepivima u uzročnom smislu.

Ovo je pionirsko istraživanje o fizičkoj kontaminaciji cjepiva

Gatti i Montenari su se zajedno s istraživanjem nuspojava cjepiva usredotočili na moguće fizičko onečišćenje cjepiva. Talijanski autori izvršili su precizni rendgenski elektronski mikroskop (Enviromental Scanning Microscope, x-ray microsope) koristeći ovaj postupak kako bi potvrdili fizičko onečišćenje cjepiva mikro i nano stranim česticama.

U studiji su korištena 44 različita cjepiva iz Italije i Francuske, od proizvođača poput GlaxoSmithKline, Novartis, Pfizer, Senofi Pasteur MSD i drugih. Većina testnih cjepiva bila je multivalentna, a neke ciljaju jednu bakteriju ili virus. Među njima su bila obvezna cjepiva koja se u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Crnoj gori i Bosni i Hercegovini, koriste za dječju upotrebu.

Nisu sva cjepiva otkrila istu razinu kontaminacije, ali autori navode da je slična razina kontaminacije primijećena kod različitih serija istog cjepiva. Kontaminacija je bila prisutna u svim cjepivima, s izuzetkom (pomalo paradoksalno) jedinog veterinarskog cjepiva (Feligen) koji je također uključen u studiju.

 

Gatti i Montenari zaključuju da je kontaminacija najvjerojatnije posljedica nedovoljnih mjera sigurnosti u proizvodnji cjepiva. Međutim, predložen je pionirski postupak koji se razvio radi daljnje kontrole kvalitete cjepiva.

Studija: https://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072

 

Zanimljivo je isto tako kako Ministarstvo zdravstva SAD-a kao i Vladina agencija  CDC  (Centers for Disease Control and Prevention) do danas, punih 34 godine, nisu uspjeli dokazati da DTP cjepivo ne izaziva autizam, a bili su obvezni to učiniti.

 

Prema predsjedničkom dekretu iz 1986., to su bili obvezni učiniti u roku od tri godine od dana njegova donošenja. Od tada su prošle 34 godine!

Vlada SAD-a je 1986. predsjedničkim dekretom  National Childhood Vaccine Injury Act (Public Law 99-660  kojeg je potpisao Ronald Regan, obvezala američko ministarstvo zdravstva “Secretary of Health and Human Services ” da zbog moguće veze cjepiva s autizmom i drugim bolestima izrade studije koje će dokazati da ta povezanost ne postoji.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK220067/

Najkasnije u roku od tri godine od dana stupanja na snagu ovog zakona, ministar zdravstva trebao je predati pregled svih relevantnih medicinskih i znanstvenih podataka (uključujući podatke dobivene iz studije o vanjskim utjecajima, okolnostima i opsegu veze, ako postoji,

 

između cjepiva koja sadrže pertusis (uključujući cijelu stanicu, ekstrakte i specifične antigene) i sljedećih bolesti:

1.      Hemolitična anemija

2.     Hipsaritmija.

3.      Infantilni grčevi.

4.     Reyejev sindrom.

5.     Periferna mononeuropatija.

6.     Smrti klasificirane kao sindrom iznenadne smrti dojenčadi.

7.     Aseptički meningitis.

8.     Maloljetnički dijabetes.

9.     ???????.

 

Danas, 34 godine kasnije, takva znanstvena studija još uvijek ne postoji, ali to CDC i naše liječnike ne sprječava u tvrdnji kako “cjepiva ne izazivaju autizam” iako se pouzdano zna da se radi o tvrdnji koja nije utemeljena u znanosti, već fantaziji. Zašto takva studija ne postoji?

 

a)Znanstvena studija koja bi ispitala povezanost DTP cjepiva i autizma stvarno nikada nije izrađena, unatoč obavezi iz predsjedničkog dekreta, čemu se ne zna opravdan razlog.

 

b) Znanstvena studija koja bi ispitala povezanost DTP cjepiva i autizma postoji, ali je u njoj utvrđena povezanost, zbog čega ista nije izložena javnosti i medicinskoj struci, jer je cijepljenje koje se smatra “najvećim dostignućem 20. stoljeća koje je spasilo čovječanstvo od smrtonosnih bolesti” ustvari uzročnik epidemije teških neuroloških oboljenja kod djece, što bi američku vladu koštalo previše zbog obveze isplata odšteta.

 

Nedavno je završen sudski proces nakon kojeg je ICAN od CDC-a zatražio te i druge znanstvene studije, osim onih za MMR cjepivo, koje bi mogle znanstveno opravdati tvrdnju da “cjepiva ne izazivaju autizam”, no CDC- ih nije bio u stanju dostaviti.

https://www.icandecide.org/wp-content/uploads/2020/03/Stipulation-and-Order-Fully-Executed.pdf

 

 

Pripremila: mr. sc. Arna Šebalj

HOP

 

IZVORI:

https://dokumentarac.com/cijepljenje/potvrdena-prisutnost-kontaminiranih-mikro-i-nanocestica-u-cjepivima/

 

https://dokumentarac.com/cijepljenje/zakonska-regulativa/ministarstvo-zdravstva-i-cdc-do-danas-nisu-uspjeli-dokazati-da-dtp-cjepivo-ne-izaziva-autizam-a-to-su-bili-u-obvezi-uciniti-prije-34-godine/