Mason Jacques Athali 1981. najavio ‘eutanaziju cjepivom starijih’, Židovka preživjela holokaust ovo stanje naziva kovinacizam!

0
5694

Jacques Athali, inače jedan od uglednijih masonskih ideologa, 1981, tadašnji savjetnik Francois Mitteranda, napisao je ovo:

“Ubuduće će trebati pronaći način kako da se populacija smanji. Krećemo od starih ljudi, jer čim prijeđe 60, 65 godina, čovjek živi dulje nego što proizvodi, a to skupo košta društvo.
Onda na one slabe, potom na bespomoćne koji ne donose ništa društvu, jer će ih biti sve više, a na kraju pogotovo na one koji su glupi. Eutanazija cilja na ove grupe; eutanazija će u svim slučajevima biti osnovni instrument naših budućih društava.
Nećemo, naravno, moći smaknuti ljude ili organizirati kampove. Riješit ćemo ih se uvjeravajući ih da je to za njihovo dobro.
Previše stanovništva, a uglavnom nepotrebnog, je nešto što je ekonomski skupo. Društveno je također puno bolje zaustaviti ljudski stroj naglo, a ne postupno pogoršavati.
Nećemo moći provoditi testove inteligencije na milijunima i milijunima ljudi, možete zamisliti!

inbound4274986521001437450
Pronaći ćemo nešto ili uzrokovati pandemiju koja cilja na određene ljude, stvarnu ekonomsku krizu, ili virus koji će udariti na stare ili debele, nebitno, slabi će podleći tome, prestrašeni i glupi vjerovat će i tražiti da budu tretirani. Pobrinut ćemo se da isplaniramo tretman, tretman koji će biti rješenje.

inbound309365458658606443
Idioti će izabrati sami – sami će ići u klaonicu”.
[Budućnost života (L’ avenir de la vie) – Jacques Atali, 1981]

inbound8863860054987197315

Intervju s Michele Salomon, kolekcija Les Visages de l’ avenir, izdanja Seghers.”

inbound2621151370351628955

TUCKER CARLSON ( iz Fox News ) pita pitanja koja se “novinari u službi Globalizma ne usude postaviti:

ŠTO SE ZAISTA DOGAĐA? AKO SU CJEPIVA STVARNO USPJEŠNA I SPASONOSNE ZAŠTO SE I POSLIJE CIJEPLJENJA MORAJU NOSITI MASKE?

(AKO JE CJEPIVO STVARNI I “JEDINI NAČIN POVRATKA U NORMALNI ŽIVOT IZ 2019 GODINE” ONDA BI NAS CJEPIVO TREBALO ZAŠTITITI OD COVID-19 VIRUSA, A AKO NAS NE ŠTITI , AKO I DALJE MORAMO NOSITI MASKE I “ČUVATI RAZMAK OD DVA METRA” ZAŠTO IH UZIMAMO? O ČEMU SE ZAISTA RADI ?

Da li je priča sa početka pravi poriv korona ludila koje je uništilo svjetsko gospodarstvo u godinu dana?-piše K. Oreški.

U svojoj kolumni Z. Čapalija iznosi slične misli…

CIJEPLJENI TRČE POČASNI KRUG

Danas je puno toga nejasno. Skužio sam kako matematika nije bauk. Arsen je Bauk. To je dakako bio laki zadatak, ali u ovom trenutku ima jedan izuzetno težak i opak zadatak. Kako odlučiti kojim ćete se cjepivom cijepiti?. Baš kao u igri izvlačenja šibica kad ina nekoliko dugačkih i jednu kraća. Ako izvučete onu kraću izgubili ste. Analogno tome danas ima puno onih kratkih koje gube a samo jedna je duža i trebala bi dobiti ali i s njom dobitak je upitan.

Tisuće i tisuće liječnika, imunologa, biokemičara, farmakologa i genetičara diljem svijeta govori o Covidu 19. Manje ili više njihove teorije se razlikuju kako u tumačenju bolesti, posljedicama bolesti tako i u načinu liječenja. Drugim riječima jedna totalna zbunjoza.

inbound4573299421019032809

Iako se tako malo zna o bolest u naj kraćem roku do sada napravljeno je nekoliko cjepiva. Je li moguće tako malo znati o bolesti, njezinim posljedicama i tako brzo proizvesti cjepivo? Je li poštivana postojeća procedura u izradi cjepiva? Naravno da nije jer testiranja nisu izvršena prema postojećim procedurama. Prema dosadašnjim saznanjima testiranje nisu obavljena na statistički pouzdanom broju ispitanika, a nisu obuhvatila ni sve dobne skupine. Nekad prije su uz lijekove i cjepiva bile obavezno objavljene i eventualne nuspojave. S obzirom da uz ova izrađena cjepiva nisu naznačene nuspojave očito su svi cijepljeni postali pokusni kunići. Broj smrti i teških posljedica po zdravlje nakon cijepljenja doveli su do toga da su cijepljenja nekim cjepivima u više zemalja zaustavljena.

inbound1915271666791002586

Postoji li stvarno tolika bahatost farmaceutskih tvrtki da na upotrebu žele pustiti slaba pa čak i opasana cjepiva? Znajući koliku materijalnu korist donose lijekovi i cjepiva, tim više što se radi o pandemiji, nije ni čudno što je između farmaceutskih tvrtki došlo do svojevrsne utrke u izradi cjepiva. Jasno, onaj koji prvi uspije pobrati će vrhnje. Takvo njihovo ponašanje trebale su spriječiti institucije zadužene za provjeru farmaceutskih proizvoda. Očito i one nisu kvalitetno odradile soj posao.
Nije čudo što se neki ne žele cijepiti određenim cjepivima , a neki uopće cijepiti.

Kako u takvoj situaciji zamjeriti tim ljudima. Smije li se u takvim slučajevima vršiti bilo kakav pritisak na one koji se uopće ne žele cijepiti? Svi se oni boje kobnih posljedica i to bez obzira jesu li zdravi ili pak boluju od nekih bolesti pri čemu bi cijepljenje moglo biti kontraproduktivno.

inbound559975878775210992

Danci pokvareno nude Astra Zenicu siromašnim zemljama od kada je zabranjena kod njih zbog puno komplikacija.

 

Je li etično tim ljudima ograničiti slobodu kretanja i time ih gotovo izopćiti iz društva.

inbound1800930822978550985 inbound2734802545277645490 inbound5243748085816071563 inbound1049518765760645729
Jasno je kako su cjepiva do danas spriječila ili pak potpuno eliminirala razne teške i opasne bolesti. Za razliku od ovih ta su cjepiva bila proizvođena cijeli niz godina, a na kraju su u potpunosti ispitana. Zašto s ovim cjepivima nije tako. Može li potreba opravdati nepoštivanje procedure? Jasno da ne može jer se radi o životu ili smrti te o eventualnim teškim posljedicama po zdravlje.
Posljednjih dana pojavilo se pojašnjenje kako je korist od cijepljenja puno veća od štete. To dakako ni malo ne olakšava situaciju jer nitko od već prestrašenih nije siguran u ishod cijepljenja. Hoće li baš on izvući onu kraću šibicu i pozdraviti se sa životom. Ovakvu situaciju stvorila su svakodnevna prebrojavanja bolesnih, oporavljenih, onih na respiratoru, a naročito umrlih. Stotine intervjua s različitim tumačenjima kao i stalno prikazivanje cijepljenja, nošenje maski i upozorenja na držanje međusobnih razmaka kod mnogih ljudi proizvela su vrlo izraženu psihozu. Sve to pojačale su raznorazne objave na društvenim mrežama i to počesto onih koji nemaju baš nikakav legitimitet za raspravljanje o ovoj temi. Dovoljnu zbrku unijeli su već oni koji imaju legitimitet.
Kako na kraju postupiti? Hoće li sve ići po onoj čuvenoj Šekspirovoj dilemi: “Cijepiti se ili ne cijepiti, pitanje je sad?“ Odluka je na vama. Donesite ju po svojoj savjesti uzimajući u obzir svoje zdravstveno stanje. Ono što vam ja kao laik mogu preporučiti je nosite masku, izbjegavajte masovna okupljanja i često dezinficirajte ruke. Sve ostalo je u Božjim rukama. Jasno, ostanite odgovorni ali ne tako kao naši sabornici i drugi političari.- Zoran Čapalija – Čaplja

inbound2511896131221411921 inbound8640310021938710290

VIDEO: Preživjela holokaust i današnje stanje ju podsjeća na to stanje

https://rumble.com/vfpzxj-v.-sharav-preivjela-holokaust-danas-tvrdi-da-kovid-novi.html

inbound7081299156002996763

Židovka Vera Sharav u vrlo iscrpnom videu uspoređuje svoja oduzeta prava za vrijeme nacizma i ono što se događa danas oko novog oblika nacizma proguranog kroz tzv. kovid pandemiju.  Naglasila je nošenje židovske zvijezde i tzv. kovid putovnice, optužbe nacista da židovi šire bolesti kao što se danas tako huška preko medija na one koji se ne žele cijepiti.

 

HOP