Plenkovićevu molbu da se cijepite, dr. Zelenko smatra pozivom na genocid, primanje biološkog oružja!

0
11226

Dodirni crvenu točku!

Govor dr. Vadimira Zelenka, čovjeka koji je liječio predsjednika Brazila i Trumpa.

Plenković , Beroš i Božinović su pozvali na cijepljenje kompletne nacije.

Prema doktoru V. Zelenku njihov poziv ispada poziv da primite biološko oružje za masovno uništenje.

 

Doktor Zelenko tvrdi potpuno isto što je obznanio i odvjetnik svjetskog glasa R. Fuellmich da se radi genocidu. Ljudima ovakvi stavovi izgledaju ekstremni, dok smrti poslije cjepiva još uvijek doživljavaju kao “nus pojavu”?! Pratimo jednu nevjerojatnu indolenciju čovječanstva natjeranog od medicine, medija i fašističke policije na samouništenje. Bolje smrt cjepivom nego metak ili bomba?

VIDEO:

https://rumble.com/vkpq5a-odvjetnik-reiner-fuellmich-500-000-mrtvih-od-cjepiva-u-sad.html

inbound637142157245845432

Radi li se o tome da je Plenković ratni zločinac gori od Šešelja prema teoriji odvjetnika Fuellmicha i doktora Zelenka? Ubija li naša medicina cjepivom vlastiti narod? Jesu li već sada veće posljedice od domovinskog rata?

Slučaj Sinj i progon gradonačelnika jer se nije pridržavao ograničenja u svezi prisutnih na alki, poglavito jer nije hadezenjara , ne drži vodu jer je kroz Hrvatsku prošlo 7 milijuna turista bez većih posljedica pandemije.

Sada još jedino budale vjeruju u veći broj zaraženih poslije Sinjske alke. U principu medicina se koristi za stranačka prepucavanja vjerojatnim nabijanjem broja oboljelih?!

U laboratoriju u Wuhanu stvoren corona virus koji je ‘greškom’ izašao iz laboratorija

Dr . Zelenko govori ono što smo prvi objavili da je u Wuhanu nastavljeno zabranjeno istraživanje iz Amerike opasnog virusa…Tada je naš portal jedini platio cijenu te objave i označen je kao neozbiljan…Od taga kreće progon portala po Faktografu, a zanimljivo proruski portali koji godinu dana kasnije pričaju naše priče bez problema egzistiraju na Facebooku. Zašto?

U to vrijeme Beroš je govorio da je to samo jača gripa?

Pa nije isto pisati i upozoravati na početku ili kada je cijepljeno 2,5 milijarde ljudi?! Zahvalni mogu biti necijepljeni što se sada pojavljuju nove informacije, a  možemo reći za mnoge prekasno! To je na odgovornost Faktografa i Facebooka.

Ljudi vjeruju u tvrtku koja nikad nije proizvela niti jedan lijek, a kamoli cjepivo poput Moderne? HALMED ?

inbound1420752759345306877

Rekli su vam da dvije doze cjepiva su dovoljne da se svijet dovedu u normalu, sada izmišljaju sojeve da bi primili, treću, petu , desetu dozu?

inbound3957517696526293958

Ovaj tekst je uvod u uvjeravanje blentavih da treća doza spašava, kad vas nisu spasile prve dvije?!

B.D.

HOP

Vezani članak

TOTALNO LUDILO: Njemačka medicina cijepi dok kupujete u supermarketu