Znanstvenik Vanden Bossche dramatično upozorio (WHO) – DALJNJE CIJEPLJENJE DOVEST ĆE DO NEVIĐENOG BROJA SMRTI I GLOBALNE KATASTROFE !

0
12053

Doktorica Velkova u ovom videu govori stvari o koroni koje pobijaju sve izjave Beroša i ekipe , a koje guraju mediji poput Indexa, Večernjeg lista, Jutarnjeg lista, HRT-a, odnosno obavezna cijepljenja. Ispada prema priči gospođe Velkov da smo okruženi teškim psihopata.

inbound5936979958098564038

Sve je više nebuloza koje opravdajaju neefikasnost cjepiva poput ove u zastrašivačkim medijima koji rade na promociji genocidaške politike.

 

Ovaj je video više nego nužno u potpunosti pogledati, jer  opet počinje divljanje brojkama zaraženih  kod nas, premijer i njegova klika žele cijepiti i djecu ovim opasnim cjepivima, dok doktorica Velkov otkriva kako se brojke zaraženih falsificiraju i kakve veze oni imaju veze sa novcima koje se dobijaju od banaka.

U principu oni na televiziji govore lažne brojke zaraženih. To je jedan doktor dao u javnost u Srbiji, te je slijedeći dan dobio otkaz od ove mafije. Njen odvjetnik je preminuo dan prije podnošenja tuže protiv medija.

Doktorica Velkov naglašava i jednu opasnu stvar, a to je smrt na respiratoru, zakonom pokrivenom još 1968. godine, iako tijelo zapravo nije mrtvo, osoba se proglasi mrtvim i  doktori sa živog tijela uzimaju organe. Koliko je i ta aktivnost prisutna za vrijeme korone?

 

Dokument o djelovanju mikrovalnih oružja! BLACKROCK i VANGUARD su vlasnici naših stožeraša?!

Zanimljivo je i pismo znanstvenika Vanden Bossche koji je i sam razvijao radio na razvoju cjepiva, a koji  tvrdi da treba što hitnije zaustviti cijepljenje jer će doći do strašnog pomora mutacijom virusa. Pismo je upućeno svjetskoj zdrastvenoj organizaciji. I vrlo je dramitično, a vi ovdje možete pogledati i taj vrlo stručan video sa prijevodom.

https://rumble.com/voaesh-znanstvenik-koji-je-razvijao-cjepiva-tvrdi-eka-nas-pomor-epskih-razmjera.html

-Predsjednik “Hrvatske” uspio se posvađati sa svima, sada i s RTLom oko autorskih prava na genijalnu inačicu propagandnog slogana “Misli na DRUGE, cijepi se!”. RTL je iznio neoborive dokaze kako je “Misli na SEBE, cijepi se!” Šprajcov, a ne Milanovićev.

Genocid: Engleski ured za nacionalnu statistiku potvrđuje: 30.305 MRTVIH unutar 21 dana od primitka Covid-19 cjepiva!

UK oficijelni podaci. Tijek stanja poslije cijepljenja ide točno prema predviđanjima dr Sladoljeva. Pogledajte tabele!!”

inbound5851145275796339639

1.cjepiva e ruše opći imunitet (protiv svih mogućih bolesti, od raka do vodenih kozica)

2.cjepiva  bitno sužavaju sposobnost prirodne obrane upravo od onog protiv čega se cjepi, čime se postaje ovisnim o cjepivima

3. moguće  je stvaranje nove vrste autoimunog oboljenja

4.da su corona virusi previše nestabilni da bi se moglo na njih efikasno djelovati cjepivima.

I zato:
“Misli na SEBE i na DRUGE, NE cijepi se!”-piše doktor  Srećko Sladoljev.

 

HOP

VEZANI ČLANAK

Beroš prozivkom i ucjenom necijepljenih uz kazneno djelo zlouporabe položaja širi i mržnju prema necijepljenima, te ih reketari ucjenom posla?