Sladoljev stručno pomeo pod sa medijskim sluganima u svezi Ivermectina, u Austriji priznali da u bolnici više cijepljeni završavaju!

0
5195

VIDEO:

https://t.me/rppinstitut/3106

Pitanje postavljeno u emisiji ORF-a Burgendland, Austrija 19.11.2021 (Gradišće): “Koliko pacijenata na bolničkom liječenju je cijepljeno, a koliko necijepljeno?” Odgovor: “na bolničoom liječenju imamo otprilike 60% cijepljenih i 40% necijepljenih pacijenata, a na intenzivnom liječenju je odnos cijepljenih i necijepljenih otprilike pola-pola.”

Svi cijepljeni sa dvije doze cjepiva u roku 9 mjeseci morat će primiti i treću dozu ili im putovanja neće biti odobrena.

inbound2364654874174556334

Super lažljivi i zastrašivački mediji pisali su nešto sasvim drugo da  bi  i vas namamili na dvije doze cjepiva, pa je više nego jasno da na trećoj neće stat jer se neki cijepe i četvrti put!

U Hrvatskoj francuski “imunolog” Macrone objašjava zašto se sav mora cijepiti iako kako vidite na primjeru neofašističke vlasti u Austriji to nema nikakve značajnije rezultate.

Šteta što Macron nije došao par dana prije, u vrijeme prosvjeda – osjećao bi se baš kao doma! To bi bila najbolja dobrodošlica za ovog žgoljavog imunologa francuske politike.-piše I. Runtić.

A sad stvarni stručnjak kojeg stalno ismijava tim oko “imunologinje sa NOVE” i stručnjakinje Mojmire. Ismijavaju ekipica stručnjaka lijek i za životinje, ali opasnost od cjepiva ne vide…

VIDEO:

https://rumble.com/vov8nz-strana-svjedoenja-o-zloinu-nad-cijepljenima-u-sad-u.html

SREĆKO SLADOLJEV:

-Ovako bih sigurno savjetovao i svoje roditelje. Cjepiva općenito najveća su zdravstvena prevara u povijesti medicine. Nisu zaustavila niti jednu zaraznu bolest, ali su zato proizvela teške zdravstvene probleme ljudskoj vrsti. Neurološke i imunološke. Kovid mRNK “cjepiva” su posebna priča. Oni koji su ih primili “imaju glavu na panju”. I zato TREBA SVIMA STAVITI GLAVU NA PANJ! SVE POCIJEPITI!

Kovidizam ne voli svjedoke!

“Pozdrav gospodine Sladoljev, trebam Vaš savjet! Ja sam protiv cjepiva, ali doktorica je zvala tatu i mamu za cijepljenje. Nisam pametna … tata ima dijabetes i anginu pektoris, mama stent i problema sa srcem Obadvoje 75 godina.

Hvala Vam! Cijenim vaše mišljenje;

” “Draga M., cjepivo ih neće zaštititi, a moglo bi za oboje biti kobno.. ”

FB_IMG_1637880007815

Zatrpan sam upitima za čudotvorni Ivermectin. Gdje, kako, pošto. Liječnici ga ne propisuju, a neke apoteke BRUTALNO pljačkaju narod. Kolegici s Laudato TV savjetovao sam da im ga vrati (3 tablete od 3 mg naplatili su joj 550 kn!, što nije ni jedna dnevna doza!!) Poslušala me! Cijela terapija npr. u Indiji (100mg) košta 1,85 USD (10 kn) pa računajte. Uskraćuju nam lijek pa predlažem da se sami pomognemo na slijedeći način (samopomoć nije ni prekršaj ni zločin!). Nabavite Ivermectin za veterinarsku upotrebu, vidi sliku. Vrećica sadrži pola kilograma 0.2%-tnog Ivermectina. Taj je lijek jednako je dobar i za ljude. Međutim, trebam dobrovoljca koji na radnom mjestu ima analitičku vagu. Njegov je zadatak da na analitičkoj vagi točno izmjeri težinu praha koji stane npr. u kavenu žličicu (do ruba!) i javi nam rezultat! Pretpostavimo, govorim napamet!, da u žličicu stane točno 5 grama 0.2% praha Ivermectina što je 10 mg lijeka. Ako koristimo preporučenu PREVENTIVNU dozu od 0,2mg lijeka po kilogramu tjelesne težine, tada osoba od 80 kg dnevno treba uzeti žličicu i pol praha s vodom Ako koristimo kurativnu dozu od 0.5mg po kilogramu, tada treba dnevno uzeti 4 žličice! Neki protokoli liječenja idu čak na 1mg po kilogramu jer nema nuspojava. Ovo navodim KOLIKO JE MALA OPASNOST OD PREDOZIRANJA. Da imam pristup svom laboratoriju, znali bismo odmah na čemu smo. Sad će me Index, T-portal, Faktograf i drugi dušobrižnici, po običaju, opet tužakati policiji za “nadriliječništvo”. Za informaciju njima i 5. policijskoj postaji u Bauerovoj gdje sam “kao doma”, kad sam u prvom ešalonu saniteta zaustavljao krvarenja i pod paljbom s Vlaštice zbrinjavao u BOVove ranjenike iz 4. gardijske, tada nisam bio nadriliječnik.

 „Dobro večer. Liječnik sam. Htio sam samo potvrditi da opis koji ste dali za Ivermectin, „u dlaku“ tako djeluje. Nakon devet dana korone i lošeg stanja, tretirani nakon 12 sati ustaju.“
FB_IMG_1637880413349 FB_IMG_1637880418141 FB_IMG_1637880425769
„Dan 0“
Prije tjedan dana osjetih slutnju bolesti. Iako sve u redu, iako sve „normalno“, znam da nešto nije u redu. Korona? Provjeravam sebe antigenskim testom. Ništa. Testno mjesto (T) bijeli se kao snijeg. Vrpca na kontrolnom mjestu (C) potvrđuje valjanost testa.
„Dan 1“
U slijedeća 24 sata moji simptomi postaju očiti. To su karakteristični znaci gripe. Dajem napraviti PCR. Pozitivan sam .
„Dan 2“
Da bih otklonio sumnju na koronu, slijedeći dan ponavljam antigenski test. Pozitivan sam. Žestoko. Na testnom mjestu (T) pojavljuje se masna i tamna pruga.
Razmislimo. U samo 48 sati, u mojim nosnicama „situacija“ s virusom promijenila se od „nule“ do eksplozivnog „overloada“! Obuzima me jaka, jaka slabost. Nemam temperaturu. Ne kašljem. Imuniteta stečenog prebolijevanjem, nemam. Provjerio sam. U krvi nemam specifičnih protutijela. Nula.
Slavni dr Đikić rekao je kako je „suočavanje s koronom  poput ruleta“.  Slažem se, ali metak u „rulet bubnju“ nije virus, nego mi. Moj osobni „bubanj“ ne sadrži jedan metak. Unutra su čak tri: godine (davno sam navršio 65), teška astma i umjetni srčani zalistak. S tri metka, šanse su mi male. Ima li mi spasa?
Svi članovi domaćinstva, supruga, sin i kćer, u samo 48 sati dobivaju iste simptome. Na PCRu svi su pozitivni.
Nisam ni iznenađen niti zatečen. Pa „repertoar prehlada i gripa“ mora jednom zadesiti svakoga, makar se taj krio i ispod staklenog „zvona“! „Prehlada-gripa repertoar“ je  najčešća bolest čovjeka. Odrasli se, prema epidemiolozima, godišnje prehlade 1 – 2 puta, a djeca 6 -8 (Đikić, Štagljar, Trobonjača …. gdje su prehlade?). To je razlog što na činjenicu pojave minipandemije korone u svojoj obitelji ostajem „hladan“. Ne uzrujavam se makar sjedim u grotlu PLANdemijskg vulkanu koji danonoćno bljuje projekcije i kataklizmičke vijesti o tisućama bolesnih i umirućih, nemoralu asimptomatičnih i necijepljenih bioterorista koji vršljaju okolo zbog kojih su oni na kisiku, na respiratorima, jedva živi!? Zašto se osjećam kao da se ne događa ništa? Da li sam autističan? Ili možda znam nešto što drugi ne znaju?
Ovo je pojednostavljena priča o biologiji „suživota“ virusa i ljudi koju bih želio podijeliti kako bih ohrabrio sve poznate i nepoznate meni drage ljude. Jer …. ostavljeni su u mraku i strahu, prepušteni predatorima – trgovcima bolestima i medicinskim probisvjetima, političarima bez lica, bez obraza i bez znoja na čelu, zavijajućim „bakšiš“ gmizavcima propagandnog „četveroreda“.
Želim vam poručiti da nemate pojma čime raspolažete i koliko su moćne vaše protuvirusne obrane. A još manje imate pojma o tome koliko „strukoidi“ o ovome svemu zaista, ali zaista, nemaju  pojma. Krenimo redom.
Na prvoj slici je situacija na „dan 0“. Virus je prodro u prve stanice nosne sluznice. Ne možete ga dokazati jer se još nije razmnožio, niti izašao napolje. Pitanje za Đikića, Lauca, Primorca, Matka Marušića, Trobonjaču, Jonjića, Štagljara, Čičin Šaina, HUBOL, Beroša, Ursulu von den Layen kao i sve liječnike po kovid odjelima: iako se u zdravstvenom pogledu još nije ništa desilo, ta inficirano je tek par stanica u vašem nosu (!), kako tijelo koje se sastoji od desetina tisuća milijardi zdravih stanica, već osjeća da je bolesno? Ovo je cijenjenoj gospodi ujedno i ispitno pitanje (kada sam radio sa studentima, tako sam radio; studenti, mislite, pokažite da imate čime!)
Na drugoj je slici situacija na „dan 1“. Virus se u namnožio i napustio stanicu. Može ga se detektirati samo ako ga umjetno  umnožimo PCRom. Pitanje za iste: virus je napravio tek minimalnu LOKALNU štetu. Manju nego kada npr. šakom dobijete po nosu. Zašto zbog toga onda osjećate snažnu generalnu slabost? Kao da vas je „pregazio vlak“!
Na trećoj slici je „dan 2“. Infekcija se proširila. Iz zahvaćenih stanica „kuljaju“ virusi. Virusi demoliraju stanice. Buše ih iznutra, slično kako su dan ranije to napravili izvana. Pojavu zovemo virusnim „budding“-om ili pupanjem. Antigenski test nosnice sada je težak i mračan od mnoštva virusnih proteina. Virusi su mi u nosu, milijune udišem izravno u pluća, a nemam zaštitnih protutijela. Trebaju tjedni da ih adaptivni imunitet stvori stvori. Svaki me mišić boli, posebno leđa i trbušne stijenke. Ima li mi spasa? Ima li ikome spasa? U medicinskim udžbenicima piše kako su bol i slabost kod gripe “posljedica citokinske oluje“. Glupost, par zaraženih stanica u nosu i „citokinska oluja“!? Ta, preživio sam tri sepse. Posljednju, infekciju aortalnog zaliska jedva. Ležao sam 14 dana u Zaraznoj bolnici s najškolskijim siptomima endokarditisa da bi me infektolozi poslali imunolozima na Rebro s dijagnozom „neidentificirane virusne infekcije“. Imunolozi su brzo shvatili što mi je i u ponoć poslali na ultrazvuk srca. „Ostalo vam je još dva dana života“, rekli su. Hoću reći da sam prolazio najgoru citokinsku oluju koja se može zamisliti. Na ivici života i smrti. Zašto nisam osjetio simptome kao kod gripe, ako su to simptomi „citokinske oluje“? Dr Đikić, Dr Čičin Šain, da li znate?
Danas je deseti dan od „dana 0“. Pet sam dana bez temperature, bez kašlja, slabost je popustila, u mišićima tek lagana bol. Međutim, znam da ovo može biti i zavaravajuće.
Kako da još nisam mrtav s čak 3 metka u „rulet bubnju“!?
 Nastaviti će se ….-Dr. S. Sladoljev.
HOP