Beroš o ovome šuti: Značaj broj cijepljenog medicinskog osoblja Osječke bolnice je zaražen i u izolaciji

0
16266

Dok država diskriminira cijepljene na svakom koraku, a novinari poput Zorana Jovanovića Šprajca huškaju na necijepljene , prava se drama događa u nekim bolnicama.

20220118_115805

Zoran Jovanović Šprajc je poznat kao osoba koja je u Slovenskoj ulici drugovao sa kriminiranim Kovačevićem i svim političarima koji danas guraju cijepljenje. Za vrijeme lockdowna mnogi od njih  su kršili mjere i prežderavali se u Slovenskoj. U klub nije moga ući svatko, već odabrana ekipa političkih uhljeba, novinara i tajkuna. U taj krug spada i Šprajc koji kao “dežurni imunolog iz Slovenske ulice ” proziva Đokovića, dok drugi novinar Aca Stanković Đokovića je nazvao kretenom…

Čitajući sve ove naslove tko god ima malo logike u sebi zaključuje da cjepiva ne štite od kovida , a mnogi znanstvenici tvrde da ubijaju. Ovo su naslovnice uglavnom medija koji propagiraju cijepljenje ili ih pomaže neka Black Rock podružnica…

 

Na takve naslove hadezenjara novog cijepljenog poretka Vili Beroš ne reagira. To njemu bitno nije.

Ništa mu nije niti sumnjivo osim necijepljenih.

VIDEO:

https://m.youtube.com/watch?v=lN50BXKVd_U&feature=share

Dr. rer. nat. Tomislav  Domazet o mRNA cjepivima zaključuje sljedeće:

“COVID19 mRNA cjepiva izgrađena su na neistini da se mRNA molekule ne ugrađuju u genome. Proizvođači nisu nikada testirali mogućnost ugradnje mRNA molekula iz cjepiva u genome, a regulatorna tijela to nikada nisu tražila iako su to trebala učiniti.U dokumentima regulatornih agencija jasno stoji da genotoksičnost i kancerogenost mRNA molekula iz cjepiva nije nikada testirana. Prema svim obilježjima, mRNA molekule iz cjepiva mogu se integrirati u genome.

Ovo su u biti prestrašne stvari. To nikoga ne brine.

I sada idemo na našu bolničku stvarnost. Medicinsko osoblje bolnice u Osijeku, cijepljeno dva i tri puta protiv kovida su  izolaciji, a broj zaraženih medicinara  je zabrinjavajući.

Na nekim odjelima po trećina zaposlenih.

Znači zahvaljujući cijepljenju manjak je osoblja. Kod nekih cijepljenih pojavio se famozni kovid i dva puta. Što je sa smrtnim slučajevima? Da li ih je bilo, pa ako ih je bilo zašto su nedostupne informacije?

Ako ste necijepljeni dobijete otkaz, (ako odbijete maltretiranje testovima poslije kojih ima dosta i krvarenja iz nosa), a cijepljeni bez problema mogu smanjivati operativnu sposobnost bolnice?

Berošu je to normalno kao i vožnja romobilom sina ravnatelja bolnice Dubrovniku po bolnici? Normalno je otpustiti iz jedne zagrebačke bolnice pacijenta- službenu osobu sa tri tromba nakon cijepljenja? 

FB_IMG_1642377990052

Naslovna fotografija je sa zgrade osječke bolnice.

VIDEO SVJEDOČENJA O NUSPOJAVAMA CIJEPLJENJA:

https://rumble.com/vov8nz-strana-svjedoenja-o-zloinu-nad-cijepljenima-u-sad-u.html

I.D.

HOP

VEZANI ČLANAK

Beroš smjenjuje rukovodstvo bolnice Dubrava, ali nakon samoubojstva djelatnika, vožnje romobilom po bolnici, uređenja brodice u bolničkom krugu i drugih skandala još uvijek nije smijenjen šef bolnice Dubrovnik!