Radno sposobna struktura onesposobljena ‘cijepljenjem’?! Zašto se skriva situacija u ZET-u gdje nema vozača tramvaja? Što je sa zračnim prometom i koliko je pilota ‘izvan stroja’?

0
4981

PROFITERSTVO I PROFITERI

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

SKANDALOZNO

 KOLIKO VAS PLAĆAJU ZA OVAJ GENOCID?

Upravo je dospjelo u javnost Izvješće o učincima provedbe mjera iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti tijekom epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 u Republici Hrvatskoj, za razdoblje od 1. lipnja do 31. kolovoza 2021. upućeno predsjedniku Sabora još 7. listopada 2021.

https://www.sabor.hr/izvjesce-o-ucincima-provedbe-mjera-iz-zakona-o-zastiti-pucanstva-od-zaraznih-bolesti-tijekom-1?t=127126&tid=209765&fbclid=IwAR0_tZ-PY9NM3Y8ZMQOE1u_JirN9rrudoPEBl64RuNCBZoXf__8r0KJdBGM

 

Red je nakon što je ovo izvješće sa godinom dana zakašnjenja (uobičajeno u Hrvatskoj, ima ih i sa par godina zakašnjenja kao što se događa DORH-u te raznim državnim agencijama i pravobraniteljima) prokomentirati. Zašto ovo izvješće uopće danas? Danas kad je sve jasno, kad se više i preostale vrapce na granama ne može obmanjivati?

FB_IMG_1665980682929

Što nam ta sluganska vlast, spikeri i ostali poslušnici do najniže razine u hijerarhijama žele poručiti?  Koga oni to obmanjuju?

Zašto se prikazuju danas beskorisne tablice kao i vrlo lukavo pripremljeni grafikoni kad imamo sve najnovije objavljeno na stranicama HZJZ koji s tim podacima sami sebe pobijaju.

Za clanak IZVJESCE SABORA 1- preminuli od cov HZJ

Gledajući pozorno ovaj grafikon – iako su svijetložutim bojama htjeli prikriti činjenicu, vidljivo je dobrom oku kako je broj umrlih, boosteriranih (s tri doze) i „cijepljenih“ s dvije doze, veći od necijepljenih u bolnicama.

Kad se zacrni ta ista slika onda se sasvim lijepo vidi kakvim se metodama obmane služi čak i HZJZ.

Za clanak o izvjesce Sabora 2 - zacrnjena tabela d

Više se ne može lagati o broju „cijepljenih“ koji pune bolničke krevete ali niti o onima koji sumanuto umiru od nove još nepotvrđene službeno, dijagnoze „iznenadne smrti“.

Zar se može lagati kako nam je radno sposobna struktura po svim tvrtakma onesposobljena „cijepljenjem“? Zašto se skriva situacija npr. u ZET-u gdje nema vozača tramvaja? Što je sa zračnim prometom i koliko je pilota „izvan stroja“? U svijetu se već priznaju posljedice.

https://www.hop.com.hr/2022/07/22/idemo-prema-katastrofi-cijepljeni-piloti-i-sigurnost-leta/

Znamo li kakve posljedice mogu biti u ostalom prometu, od cestovnog, željezničkog, autobusnog, brodskog? Zašto se ne upozori javnost na oprez u prometu? Zašto se ne prizna rasulo u Oružanim snagama RH gdje je procijepljenost, uvjetovana uglavnom ucjenama, provedena u preko 85% djelatnog kadra? Oružje smo ionako otpremili i na tome i dalje radimo. A znamo i kako završava, od zračne luke RAF-a kod Oxforda, preko Poljske, pa do brodske luke u Baru od kuda putuje čak i za Bangladeš! Tko i kad će o ovome progovoriti?

A tko odgovarati?

https://www.hop.com.hr/2022/07/11/afera-izvoz-ili-donacija-oruzja-iz-rh-za-koga-cijom-odlukom/

Novac – eure – upotrebljive eure u tonama, pod pratnjom specijalaca,  odvozimo zrakoplovima prema Berlinu na spaljivanje (prema pouzdanim informacijama, podaci i broja letova u redakciji)!

Oružane pljačke banaka u samo zadnja dva mjeseca se uopće ne iznose u javnosti, što se skriva?

I onda izađe ovo izvješće o učincima provedbe mjera iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti tijekom tzv. pandemije, ali, samo do zaključno 1. rujna 2021.

Od svega pročitanog na 59 stranica ostaje jasan, vidljiv, objavljen podatak o utrošenih 3.278.961 doza cjepiva, cijepljeno je 51,22 % odraslog stanovništva barem jednom dozom cjepiva protiv COVID-19, od čega je 1.730.522 osoba cijepljena barem jednom dozom, a cijepljenje je završeno za 1.619.592 osobe (1.548.439 osoba cijepljeno s dvije doze te 71.153 osoba cijepljeno cjepivom Jannsen), što čini 47,99 % odraslog stanovništva za koje je završeno cijepljenje.

Utrošeno je 86,8 % zaprimljenih doza cjepiva u županijama i Gradu Zagrebu.

Najveći obuhvat cijepljenih prvom dozom postignut je u Gradu Zagrebu (49,1 % ukupnog stanovništva, odnosno 59,3 % odraslog stanovništva), a završeno cijepljenje u 22 najvećem je obuhvatu ostvareno u Primorsko-goranskoj županiji (45,8 % ukupnog stanovništva), odnosno u Gradu Zagrebu (54,9 % odraslih).

Postavljam pitanje: kome će trebati 18.905.838  (skoro 19 milijuna) tzv. cjepiva? Za koga? Tko plaća i koliko? Kolike su „nagrade“? Tko će za ove nerazumne i nepotrebne milijarde  odgovarati?

Za clanak o izvjescu Sabora 3 oko cjepiva i ZZP 1

Danas kad su dokazi na sve strane pa i od samih proizvođača cjepiva kao prije tri dana kada je u intervjuu za Sky News Australia, direktor Moderne Stéphane Bancel potvrdio da i Moderna i kontroverzna mRNA tehnologija u cjelini ne bi preživjele bez takozvane pandemije. Covid-19 je pravi božji dar za farmaceutsku industriju. 

 https://report24.news/moderna-chef-gibt-zu-ohne-covid-pandemie-haette-die-mrna-technologie-nicht-ueberlebt/

Prije osam dana odražana je tribina Glasna manjina demantira i demontira medije oko kovid histerije u Dominikanskom samostanu Bl. Alojzija Kažotića u Zagrebu, na koju su pozvani svi mediji (MSM i alternativni), HINA, HND, sve institucije vlasti, no baš nitko se nije odazvao i nije bio spreman na sučeljavanje argumentima i stručnjacima. I to puno govori.

https://www.hop.com.hr/2022/10/14/glasna-manjina-demantira-i-demontira-medije-oko-covid-histerije/

Sudionici Tribine su u svakom segmentu argumentima, činjenicama, podatcima iz HZJZ-a demantirali cijelu agendu i njeno provođenje.

A što smo to još vidjeli u tom izvješću? Dobro je par podataka pokazati građanima jer to ionako nemaju prilike vidjeti.

Pa recimo tako u tablici o vrsti nabavljene zaštitne opreme za izvještajno razdoblje od  01. 06. 2021. do 31. 08. 2021. Sjajno! Skoro 24 milijuna kuna.

Za clanak o izvjescu Sabora 4 -Zastitna oprema

Dobro je vidjeti i cijenu troškova testiranja kao i liječenja za izvještajno razdoblje od  01. 06. 2021. do 31. 08. 2021. Impresivan rezultat bačenog novca i obveza hrvatskih građana  od

2 milijared i 133 milijuna kuna.

Za clanak o izvjescu Sabora 5 - troskovi testiranj

I na kraju jedna sramota koju se moralo zaustaviti jer toliko je evidentna laž i pljačka.

Poticaji Agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG-BICRO  za izvještajno razdoblje od  01. 06. 2021. do 31. 08. 2021.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/uhicena-sefica-hamaga-sredjivala-posao-ujaku-razotkrile-ih-poruke-u-mobitelu/2396955.aspx

  Za clanak o izvjescu Sabora 6 HAMAG poticaji

O interesnim skupinama, s namjerom uništenja malih i srednjih poduzetnika već je bilo govora. No sve je oduševilo, po nalogu europske tužiteljice, hapšenje stranačke podobnice, inače rukovodećeg kadra u istoj agenciji, koja je namještala raspodjelu poticaja europskog novca. Još jedna prijava i za OLAF i DORH.

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal

 

 

S Arnom i istinom:

https://t.me/arnasebalj

 

Kanal Arna Šebalj:

https://t.me/+9UdXPCFIV2k4NjY0

youtube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCS_UVM46msLtQSvd46Cd5_A