Povezanost zračenja sa ozbiljnijim patologijama poput limfoma (RAK) i neoplazmi (TUMOR) i kako se zaštiti

0
2533

Uz postojanje netočnih teorija o štetnim učincima elektromagnetskih polja na ljudsko tijelo, svakodnevno bombardiranje modernog čovjeka zračenjem koje potječe od mobitela, TV-a, računala, mikrovalnih pećnica i kućanskih aparata općenito je neosporno.

Simptomi kao što su nesanica, glavobolja, razdražljivost, depresija, iritacija kože i smetnje vida sve su češći, a njihova pretpostavljena povezanost, zajedno s ozbiljnijim patologijama poput limfoma (Limfom je skupni naziv za više od 90 vrsta raka koji počinju u stanicama imunosnog sustava) i neoplazmi (Tumori ili neoplazije označavaju masu izmjenjenih ćelija koje pokazuju nepravilan i progresivan rast.) , s fenomenom elektrosmoga još uvijek je u fokusu brojnih istraživanja, mnogih od koji je bio usmjeren na rizike kojima su izložena djeca.

Zapravo, istraživači sa Sveučilišta u Utahu otkrili su da mozak petogodišnjeg djeteta može apsorbirati razinu zračenja 4 puta veću od one odrasle osobe te da njegova očna tekućina može apsorbirati čak 10 puta veću količinu nego tekućina odrasle osobe.

Stoga  je potreban  oprez i razboritost u rukovanju svim uređajima koji stvaraju elektromagnetska polja, osobito u prisutnosti male djece, te pogledajte neke prirodne lijekove koji bi mogli biti korisni za cijelu obitelj kao zaštita od zračenja.

Na primjer, postoji kamenje i biljke koje, postavljeno u blizini elektroničkih uređaja, mogu apsorbirati štetne emisije, poput kvarca visoke električne vodljivosti, gorskih kristala i crnih turmalina.

Kako biste oslobodili kamenje od nakupljenih emisija, jednostavno ga isperite pod mlazom vode svaka 3 ili 4 dana ili ih ostavite uronjene u otopinu na bazi vode i soli oko sat vremena.

Od biljaka, tu je vrsta kaktusa iz Južne Amerike, Cereus Peruvianus, na kojem su provedena brojna istraživanja o sposobnosti obrane organizma od zračenja TV-a, računala i mobitela, kao i Tillanza, sl. podrijetla, koja spontano raste u blizini rasvjetnih stupova i stupova telefonskih kabela.

Odličan lijek koji je mnogo neposredniji i manje tražen je korištenje grafita, dio uobičajenih olovaka .

Grafit ima nevjerojatnu električnu vodljivost i stoga je sposoban apsorbirati sva štetna zračenja kao da je pravi štit;  opet za ispuštanje minerala iz emisija dovoljno je ostaviti epruvetu na radijatoru ili na vodovodnim cijevima.

Igor Drenjančević

HOP

HOP

https://t.me/hopportal