SKANDALOZNO- RAZOTKRIVANJE HAARP I SVE NJEGOVE „BLAGODATI“!

0
2474
mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

Već više godina temeljito proučavam sve oko HAARP-a a povod je bilo saznanje o izgrađenim HAARP sustavima u Republici Hrvatskoj. Iako je tema kompleksna, te iako zadire u mnoga, kažu mnogi, opasna područja ne odustajem od pisanja o tome. Do sada smo objavili nekoliko tekstova i dobro ih je pročitati opet jer učenja nikad dosta. Iako me i dalje upozoravaju kakonije dobroi pametno o tome govoriti i pisati ja od toga neću odustati jer baratam činjenicama, mnoge su starije i od stotinu godina.  

A da već i drćžavne institucije i tvrke priznaju postojanje HAARP-a kao brojnih patenata samo nam olakšava spoznaju kako nije riječ o teorijama zavjere već o istini.

Još 2015. Američko zrakoplovstvo priznaje da može kontrolirati vrijeme

Američko zrakoplovstvo i DARPA željeli bi da vjerujemo da su prestali koristiti HAARP na Aljasci za istraživanja i eksperimente. Čak i tada, svi znamo da postoje i drugi HAARP sustavi u obliku radarskih komunikacijskih i nadzornih sustava koji su postavljeni na mobilnim platformama koje se mogu postaviti u svim međunarodnim vodama diljem svijeta.

Sve što trebaju učiniti je okrenuti gumb kako bi promijenili frekvenciju glavnog vala u mikrovalni raspon za emitiranje modulirane frekvencije [FM] i povećali snagu prijenosa dovoljno visoko da dosegnu i zagrije atmosferu iznad određene mete.

Tehnologija je pokrivena američkim patentom 4,686,605 o ” Metodi i aparatu za promjenu regije u Zemljinoj atmosferi, ionosferi i/ili magnetosferi.”

https://www.hop.com.hr/2022/06/20/ekskluzivno-geoinzenjering-i-patenti-za-promjenu-vremena-kronoloski-popis-tehnologije-kontrole-vremena-od-1891-do-2005/

https://www.hop.com.hr/2022/07/28/hoce-li-haarp-biti-opravdanje-za-klimatske-promjene-chemtrailsi-haarp-ov-partner-u-igri-smrti/

Ima ih koji i govore o tome i više nema teorija zavjera.

Marija Stojaković o naručivanju poplava i nevremena

https://youtu.be/geSqug5Pukg

Prevelike su laži i podvale vladajućih struktura na štetu vlastitog naroda, građana. Oni ne drže da je narod najveće bogatstvo. Oni priznaju samo ono na računima. No istina je neumoljiva. Istina se nikada neće bojati preispitivanja, istrage. Stići će svakoga.

A sad ukratko o mogućnostima koje HAARP pruža kroz patente koji su navedeni na kraju.

 

HAARP – detalji o njegovim mogućnostima iz glavnog HAARP patenta (4,686,605):

1) Može podići dio atmosfere: “pobuda elektronske ciklotronske rezonancije dovoljna je da izazove kretanje područja plazme duž spomenutih divergentnih linija magnetskog polja do visine veće od visine na kojoj je navedena pobuda započela”

2) Pomaknite dijelove atmosfere: “područje plazme u usponu povlači sa sobom znatan dio neutralnih čestica atmosfere koje postoje u ili blizu navedenog područja plazme”

 

3) Uzrokuje energetske valove u ionosferi: “drugo zračenje pobuđuje valove plazme unutar ionosfere”

 

4) Mijenja odabrana područja atmosfere: “Ovaj izum se odnosi na metodu i aparat za promjenu najmanje jednog odabranog područja koje normalno postoji iznad površine zemlje i točnije se odnosi na metodu i aparat za mijenjanje navedenog najmanje jednog područja početnim odašiljanjem elektromagnetsko zračenje sa Zemljine površine u biti paralelno i duž prirodno nastalih, divergentnih linija magnetskog polja koje se protežu od Zemljine površine kroz područje ili područja koja se mijenjaju”

 

5) HAARP koristi barij kao dio svoje plazme koja nosi valove: “Također je predloženo oslobađanje velikih oblaka barija u magnetosferi tako da će fotoionizacija povećati gustoću hladne plazme, stvarajući tako taloženje elektrona kroz pojačane interakcije u načinu zviždaka”

 

6) Nabije ili ionizira područja čestica u atmosferi: “Upotrebljava se dovoljno energije da izazove ionizaciju neutralnih čestica (molekula kisika, dušika i slično, čestice itd.) koje zatim postaju dio područja čime se povećava nabijenost gustoća čestica regije. Ovaj učinak može se dodatno pojačati davanjem umjetnih čestica, npr. elektrona, iona itd., izravno u područje na koje treba utjecati iz rakete, satelita ili sličnog kao dodatak česticama u prirodnom javlja plazma. Ove umjetne čestice također su ionizirane odaslanim elektromagnetskim zračenjem čime se povećava gustoća nabijenih čestica nastale plazme u regiji”

 

7) Uzrokuje oscilacije (impulse) energije na određenim mjestima u atmosferi: “Može se primijeniti dovoljno snage tako da promijenjena plazma može biti zarobljena na liniji polja između zrcalnih točaka i da će oscilirati u prostoru dulja vremena. Time utjelovljenju, oblak izmijenjene plazme može se uspostaviti na odabranim mjestima za modifikaciju komunikacije ili druge svrhe”

8) Širi odabrane frekvencijske valove kroz ionosferu: “Amplituda frekvencije glavnog snopa i/ili drugog snopa ili snopova modulira se u rezonanciji s najmanje jednim poznatim načinom osciliranja u odabranom području ili područjima kako bi se pobudilo poznato osciliranje način širenja vala ili valova poznate frekvencije ionosferom”

9) Može se upotrijebiti za ometanje ili poboljšanje komunikacije: “ovaj izum pruža mogućnost stavljanja neviđenih količina energije u zemljinu atmosferu na strateškim lokacijama i održavanja razine ubrizgavanja energije, osobito ako se koristi nasumično pulsiranje, u daleko precizniji i bolje kontrolirani način nego što je to do sada postignuto stanjem tehnike, posebno detonacijom nuklearnih naprava različitih snaga na različitim visinama. Dakle, može se vidjeti da ometajući učinci

ostvarivo ovim izumom može se koristiti za dobrobit strane koja prakticira ovaj izum budući da se znanje o različitim elektromagnetskim valovima koji se koriste i o tome kako će oni varirati u frekvenciji i veličini može iskoristiti kao prednost za pozitivnu komunikaciju i svrhe prisluškivanja u isto vrijeme vrijeme”

 

10) Promjena vremena: “Promjena vremena moguća je, na primjer, mijenjanjem uzoraka vjetra u gornjim slojevima atmosfere ili mijenjanjem uzoraka sunčeve apsorpcije izgradnjom jednog ili više oblaka atmosferskih čestica koje će djelovati kao leća ili uređaj za fokusiranje”

 

11) Može promijeniti molekularnu strukturu mjesta u atmosferi: “Mogu se dogoditi molekularne modifikacije atmosfere tako da se mogu postići pozitivni učinci na okoliš. Osim stvarne promjene molekularnog sastava atmosferskog područja, mogu se odabrati određena molekula ili molekule za povećanu prisutnost. Na primjer, koncentracije ozona, dušika itd. u atmosferi mogu se umjetno povećati. Slično tome, poboljšanje okoliša može se postići izazivanjem raspadanja različitih kemijskih entiteta kao što su ugljični dioksid, ugljični monoksid, dušikovi oksidi”

12) Prijevoz materijala kroz atmosferu: “Prijevoz entiteta također se može realizirati kada se iskoriste efekti otpora uzrokovani područjima atmosfere koja se kreću prema gore duž divergentnih linija polja. Male čestice veličine mikrona mogu se zatim transportirati, i pod određenim okolnostima i uz dostupnost dovoljne energije, veće čestice ili objekti mogu biti pod sličnim utjecajem. Čestice sa željenim karakteristikama kao što su ljepljivost, refleksija, apsorpcija, itd., mogu se transportirati za posebne svrhe ili učinke”

13) Zemljino magnetsko polje može biti poremećeno: “Zemljino magnetsko polje moglo bi se smanjiti ili poremetiti na odgovarajućim visinama kako bi se modificiralo ili eliminiralo magnetsko polje u područjima visoke Compton generacije elektrona“

14) Električna polja mogu se stvoriti u atmosferi: “Električna polja visokog intenziteta, dobro kontrolirana, mogu se osigurati na odabranim mjestima za različite svrhe”

 

HAARP – detalji o njegovim mogućnostima od njegovog izumitelja, dr. Bernarda Eastlunda:

1) Telekomunikacije – mobilni telefoni, komunikacija na duge udaljenosti

2) Atmosfersko grijanje – kontrolirano zagrijavanje specifičnih atmosferskih područja, kontroliranje električne vodljivosti atmosfere

3) Istraživanje vremena – Modifikacija usmjeravajućih vjetrova, Modifikacija električnih uzoraka, Generiranje akustičnih i gravitacijskih valova

 

4) Primjene istraživanja vremena – Zagrijavanje upravljačkih vjetrova u mezociklonama i uraganima, Modifikacija električnih uzoraka u mezociklonama, Generiranje akustičnih i gravitacijskih valova (gravitacijski valovi mogu proizvesti loše vremenske uvjete i prenijeti energiju što rezultira nestabilnim slojevima oblaka i vremenskim ponašanjem)

5) Primjene o kojima se govori u patentima uključivale su: uništavanje projektila, kontrolu i prekid komunikacija, modificiranje vremena i podizanje dijela gornje atmosfere dalje u svemir, gdje bi, nadajmo se, mogao skrenuti putanje projektila

 

Patenti koji se odnose na HAARP tehnologiju:

– US Patent 4999637 – Stvaranje umjetnih ionizacijskih oblaka iznad zemlje: www.patentstorm.us/patents/4999637/fulltext.html

– US Patent 4712155 – Metoda i uređaj za stvaranje područja umjetnog elektronskog ciklotronskog grijanja plazme:

www.patentstorm.us/patents/4712155/description.html

– US patent 5777476 – Ground global tomography (CGT) korištenjem modulacije ionosferskih elektromlaznica:

www.patentstorm.us/patents/5777476/fultext.html

– US patent 5068669 – Power beaming system:

www.patentstorm.us/patents/5068669/fulltext.html

– US Patent 5041834 – Umjetno ionosfersko zrcalo sastavljeno od sloja plazme koji se može naginjati: www.patentstorm.us/patents/5041834/description.html

 

 

Kako u svijetu tako i kod nas

Dok su HAARP i kontrolu vremena glavni mediji i vladini dužnosnici u SAD nazvali teorijom zavjere, tijekom saslušanja u Senatu, David Walker, zamjenik pomoćnika tajnika zračnih snaga za znanost, tehnologiju i inženjerstvo, bacio je bombu kao odgovor na pitanje koje je postavila Lisa Murkowski

u vezi s demontažom programa visokofrekventnog aktivnog auroralnog istraživanja vrijednog 300 milijuna dolara u Gakoni.

Walker je rekao da ovo “nije područje za kojim imamo ikakve potrebe u budućnosti” i da ne bi bila dobra upotreba istraživačkih fondova zračnih snaga za održavanje HAARP-a. “Prelazimo na druge načine upravljanja ionosferom, za što je HAARP doista i dizajniran,” rekao je. “Ubrizgati energiju u ionosferu kako bi je zapravo mogao kontrolirati. Ali taj posao je završen. 

https://www.youtube.com/watch?v=RX3IOHpe6sY

Mnogi vjeruju da je HAARP stvoren i da se koristio za kontrolu vremena, s dovoljno snage da izazove uragane, tornada i potrese, a komentari poput ovog postavljaju pitanje jesu li teoretičari zavjere više na meti nego što je itko do sada priznao.
„Mi moramo biti rješenje. Moramo djelovati. Inače, samo tri jedinice ovih mobilnih HAARP platformi, maskiranih u radare, mogu učiniti uragan upravljivim uobičajenom metodom poznatom kao triangulacija.“

https://geopolitics.co/2015/06/06/us-air-force-admits-they-can-control-weather/

Osim što HAARP vrlo učinkovito djeluje u suradnji sa operacijom Chemtrailsi, on je i vrlo moćan okidač raznih živih virusa pohranjenih u „ljudskom korovu“ bilo „cjepivima“ ili zaprašivanjima. On ima i vrlo moćno psihotronsko djelovanje koje se zasniva na interferenciji sa signalima ljudskog mozga.

Američki znanstvenik hrvatskog podrijetla Andrija Puharich (1918.-1995.) otkrio je da ako ljude izložimo frekvenciji od (10,8 Hz) izazvati ćemo nasilno ponašanje, dok niža frekvencija (6,6 Hz) provocira depresiju. To praktički znači da se putem elektromagnetskih valova iz sustava HAARP-a utječe na središnji živčani sustav te dirigira raspoloženje. Narode stvaraju depresivnim i letargičnim, agresivnim i buntovnim…

O tome sam govorila u jednom potkastu. Na protestima u Australiji, Cambera i Otawi u Canadi policija je upotrijebila uređaj imenom Long Range Acoustic Device. Riječ je o uređaju  LRAD Model 100X, koji kad se koristi proizvodi negativne učinke na ljude, točnije riječ je o „oružju“, akustičnom uređaju velikog dometa. Prema informacijama  ljudi iz vlasti jedan takav je u II Policijskoj postaji u Zagrebu na Črnomercu.

 Slika 1 - mozda naslovna Capture haarp

Američki predsjednik Johnson je rekao: ”Onaj tko kontrolira vrijeme, kontrolira svijet”.

Klimatski inženjeri, krojači vremena, mogu kontrolirati gdje će odvrnuti, a gdje zavrnuti slavinu.

A klimatski inženjering odvija se i dalje zahvaljujući znanstvenoj zajednici, koja je toliko posvećena svom laganju i negiranju klimatskog inženjeringa da bi sada priznavanje da postoji bilo priznavanje kako je dio ovog kriminalnog prikrivanja. Ali ta će laž biti raskrinkana zajedno sa svima onima

koji su sudjelovali u ovom kriminalnom zataškavanju.

 

Stoga nikad ne zaboravite Opću deklaracija o ljudskim pravima, i njen članak 19.:

 ‘Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.’

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te! (Knjiga Sirahova 4,28)

 

HOP

https://t.me/hopportal

Telegram kanal Arna Šebalj:

https://t.me/arnakanal

 

FB

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086873156577

Chat, grupa 

S Arnom i istinom:

https://t.me/arnasebalj

SVJEDOČANSTVA:

https://t.me/+sDUqfUv-QRdmM2Q0

Youtube channel:

Reply to all