ŠTETNI UČINCI RADIOFREKTIVNOG ZRAČENJA VEĆ SU DOKAZANI:-Mreža funkcionira na frekvenciji od 60 Ghz, (frekvencija za izradu vojnih frekventivnih oružja, kisik u krvi odvaja od hemoglobina)

0
6592

ŠTETNI UČINCI RADIOFREKTIVNOG ZRAČENJA VEĆ SU DOKAZANI

Puno prije nego što je 5G predložen, na desetke peticija i apela međunarodnih znanstvenika, uključujući Freiburgerov apel koji je potpisalo više od 3000 liječnika, a koji su pozvali na zaustavljanje širenja bežične tehnologije i moratorij na nove bazne stanice.

 

RF zračenje ima akutne i kronične učinke. Jedan od mnogih su simptomi slični gripi. Studenti medicine uče o ovom (iako nedovoljno), no malo tko od njih kasnije kad postanu liječnici se upušta u dijagnozu drugačiju od “standardne” (čitaj – zadane) tj da možda nije virus uzročnik nego RF zračenje.

 

 

 

RF zračenje ima i trenutne i dugoročne učinke.
Rak i bolesti srca primjeri su dugoročnih učinaka. Promjena srčanog ritma [100] i promjene u radu mozga (EEG) [101] primjeri su neposrednih učinaka. Sindrom koji se zove radiowave bolesti [102] u bivšem Sovjetskom Savezu naziva se elektromagnetska preosjetljivost (EHS) Može biti akutna ili kronična. Profesor dr. Karl Hecht objavio je detaljnu povijest sindroma, sastavljen iz pregleda više od 1500 ruskih znanstvenih radova i kliničkih povijesti više od 1.000 njegovih vlastitih pacijenata u Njemačkoj. Objektivni nalazi uključuju poremećaje spavanja, abnormalni krvni tlak i otkucaje srca, probavne smetnje, gubitak kose, zujanje u ušima i osip na koži. Subjektivni simptomi uključuju vrtoglavicu, mučninu, glavobolju, gubitak pamćenja, nesposobnost koncentracije, umor, SIMPTOME SLIČNE GRIPI i srčane bolove. [104]

Ako imate većinu ovih subjektivnih simptoma lako je moguće da ste EHS hiperosjetljivi na frekventivna zračenja i da je vas organizam pod oksidativnim stresom. Svi ovi simptomi također se nalaze na popisu sindroma zvanog Covid19.

A ovaj apel protiv 5G mreže je pisan nekoliko godina prije “corona krize”. Poslan je brojnim mjerodavnim institucijama no ne samo da ga se ignorira nego i sustavno cenzurira, dok se u isto vrijeme upravo pod prvim lockdownom krenulo sa instalacijom mreže po gradovima diljem svijeta. SAD je čak krajem 2019. uputila oštro upozorenje Italiji zbog ugovora s Kinom o kupovini i instaliranju njihovih repetitora pozivajući se na nacionalnu sigurnost članice NATO-a.

Po hrvatskim društvenim mrežama su u isto vrijeme počeli kruziti snimci teleoperatorskih ekipa kako ih doslovno “preko noći” instaliraju, da bi se bez obznanjene javne rasprave samo jednog dana u javnosti objavilo da je mreža puštena “u promet” (6 gradova u jednom danu). Javne rasprave nije bilo, kao niti javno postavljenog pitanja: Kako to da mreža funkcionira na frekvenciji od 60 Ghz, a znano je da se na njoj izrađuju vojna frekventivna oružja, te kisik u krvi odvaja od hemoglobina? Znači li to da bi se tim pitanjem poteglo i pitanje uzročnika Covid sindroma?

 

Sjetimo se Međunarodnog apela :

Zaustavite 5G na Zemlji i u svemiru
UN-u,WHO-u,EU-u,Vijeću Europe i vladama svih država,
Mi, dolje potpisani znanstvenici, liječnici i organizacije za zaštitu okoliša iz zemalja (), hitno
pozivamo na zaustavljanje implementacije bežične tehnologije 5G (pete generacije), uključujući 5G iz svemirskih satelita. 5G će masovno povećati izloženost radio frekvencijskom zračenju (RF), povrh zračenja koje emitiraju već instalirane 2G, 3G i 4G telekomunikacijske mreže.

RF zračenje je dokazano štetno za ljude i okoliš. Uvođenje 5G predstavlja pokus na čovječanstvu i okolišu koji se, prema međunarodnom pravu, definira kao zločin.

Sažetak
Telekomunikacijske tvrtke širom svijeta, uz podršku vlada, spremne su u naredne dvije godine implementirati bežičnu mrežu pete generacije (5G). To se predstavlja kao isporuka, na globalnoj razini prepoznate, društvene promjene, bez presedana. Imat ćemo “pametne” domove, “pametne” tvrtke, “pametne” autoceste, “pametne” gradove i autobuse. Doslovno sve što posjedujemo i kupujemo, od hladnjaka i perilica do kutija za mlijeko, četki za kosu i dječjih pelena, sadržavat će antene i mikročipove i biti će bežično povezano na Internet.

Svaka osoba na Zemlji imat će trenutni pristup super brzoj, latentnoj bežičnoj komunikaciji s bilo koje točke na planetu, čak i iz prašuma, sredine oceana i Antarktika.
Ono što se šire ne priznaje, jest da će to također, na globalnoj razini, rezultirati promjenama okoliša, bez presedana. Planiranu gustoću radio frekvencijskih odašiljača nemoguće je predvidjeti.

Uz milijune novih 5G baznih stanica na Zemlji te 20.000 novih satelita u svemiru, i 200 milijardi prijenosnih objekata, bit će, prema procjenama, dio Interneta Stvari do 2020. godine, a trilijun objekata nekoliko godina kasnije. Komercijalne 5G mreže na nižim frekvencijama i sporijim brzinama implementirane su sredinom 2018. godine u Qataru, Finskoj i Estoniji.

Početak uvođenja 5G na iznimno visokim frekvencijama (milimetarskim valovima), planira se krajem 2018. godine. Unatoč širokom poricanju, dokazi da je radio frekvencijsko zračenje (RF) štetno za život već su
nepobitni. Akumulirani klinički dokazi oboljelih ljudi, eksperimentalni dokazi o oštećenju DNA stanica i organskih sustava raznih biljaka i životinja, te epidemiološki dokazi da su glavne bolesti moderne civilizacije – rak, srčane bolesti i dijabetes u velikoj mjeri uzrokovanei elektromagnetnim onečišćenjem, čine dokumentacijsku bazu sa znatno više od 10.000 stručno recenziranih znanstvenih radova.

Ako se planovi telekomunikacijske industrije za 5G ostvare, nitko, niti jedna životinja, ptica,
kukac ni biljka na Zemlji, neće moći izbjeći izloženost, 24 sata dnevno, 365 dana godišnje, na razinama RF zračenja, desetina do stotina puta većih od danas postojećih, bez ikakve mogućnosti bijega, bilo kamo na planeti. Ovi 5G planovi prijete izazivanjem ozbiljnih, nepopravljivih utjecaja na ljude te trajnim oštećenjem svih ekosustava Zemlje.

Stop-5GA-Croatian-language

DUKUMENT LISTAJ U DONJEM LIJEVOM UGLU

 

Moraju se poduzeti neodgodive mjere zaštite čovječanstva i okoliša, skladu s etičkim
imperativima i međunarodnim ugovorima.

Ne događa li nam se ovo predviđanje pred očima?

M. Bušić

HOP

HOP na Telegramu
https://t.me/hopportal