Vlada SAD-a kriva je za domaći bioterorizam – ali tko će kriminalce privesti pravdi?

0
1724
mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

Poštovani čitatelji, nastavljamo objavljivati kratke tekstove s linkom uz svaku vijest.

Zahvaljujemo na suradnji našim znanstvenicima.

TAJNI POPIS SUDIONIKA U DAVOSU

3a TAJNI POPIS SUDIONIKA U DAVOSU PDF za listati

DOKUMENT SE LISTA U DONJEM LIJEVOM UGLU

1.

Vlada SAD-a kriva je za domaći bioterorizam – ali tko će kriminalce privesti pravdi?

 

Christine Dolan intervjuirala je Sashu Latypovu, globalnu stručnjakinju za regulaciju PHARMA-e, i Katherine Watt, američku pomoćnicu, o tome kako je američka vlada uspjela ubiti i osakatiti milijune Amerikanaca bio-oružjem, nazvanim “cjepivima”, kao vojnu operaciju.

https://rumble.com/v24fn7i-livestream-1230pm-est-the-globali…

Ovo je veliki intervju u kojem se ističe nedavni rad i Sashe Latypove i Katherine Watt u razotkrivanju kako su programi PREP Act i Countermeasures korišteni za potpuno zaobilaženje Ustavnog zakona i provedbu njihovog terora nad američkim narodom.  Na primjeru pokušaja izvršenja pravde na državnoj razini, navode da države mogu samo reći da se neće pridržavati savezne vlade i da mogu početi kazneno goniti kriminalce. Kao primjer ističu Floridu, koja u knjigama ima zakone o bioterorizmu, a Watt kaže: “Da, oni (Florida) mogu zaplijeniti pošiljke (cjepiva) koje dolaze ministarstvom obrane preko njihove granice i odmah ih proglasiti bio-oružjem, proglasiti njihovu distribuciju kriminalnom i uništiti ih ili zadržati za dokaze.” Nažalost, ovo postaje uobičajena tema koju ovih dana vidim u Alternativnim medijima, gdje ljudi koji tek postaju izloženi prijevarama i kriminalnim aktivnostima naše Vlade od početka COVID-a, pogrešno vjeruju da su ti problemi tek počeli s COVID-om, i da ako samo “popravimo stvari” i vratimo se na staro prije COVID-a,

The U.S. Government is Guilty of Domestic Bio-Terrorism – But Who Will Bring the Criminals to Justice? – Vaccine Impact

https://vaccineimpact.com/2023/the-u-s-government-is-guilty-…

2.

Dr. Eric Nepute, govori o svom ŠOKANTNOM progonu američke vlade zbog preporuke vitamina D i cinka za covid

Slika 2 kiropraktičar

Američki kiropraktičar dr. Eric Nepute dao je šokantan prikaz američke savezne vlade koja ga tuži zbog preporuke vitamina D i cinka za sprječavanje i liječenje covida tijekom pandemije. Vlada ga tuži za pola bilijuna američkih dolara – 500.000.000.000 dolara – za 12.555.000 prekršaja.

I to je samo početak progona dr. Neputea. Postaje još gore, puno gore. Od početka se znalo da su osobe s niskom razinom vitamina D imale lošije ishode covida pa se vitamin D preporučio za covid. U prosincu 2021. novoobjavljeni podaci ponovno su podržali prošla istraživanja da vitamin D ima značajan utjecaj na covid.

Cink je priznat kao bitan mineral za ljudsko zdravlje od 1970-ih. Više od 300 enzima u tijelu zahtijeva cink za normalnu funkciju, a dobro je prepoznat po svojoj ulozi u imunitetu i normalnom razvoju imunološkog sustava. Imunološki sustav tijela pomaže u zaštiti od infekcije. Ako je imunološki sustav – vaš ugrađeni obrambeni sustav – u vrhunskom stanju, tada ćete biti daleko manje osjetljivi na bolesti svih vrstaTakođer je poznato da cink ne samo da inhibira covid, već i virus gripe.

https://expose-news.com/2023/01/11/shocking-persecution-by-t… 

3.

5.000 švicarskih vojnika osiguravat će sigurnost na WEF Davos Forumu

Slika 3 davos

Švicarska vojska rasporedit će 5.000 vojnika uoči Svjetskog gospodarskog foruma (“WEF”). Vlasti su navijestile kako su postrojbe ovlaštene koristiti prisilne policijske mjere za ispunjenje svoje sigurnosne misije. “Savezni parlament postavio je gornju granicu od 5.000 vojnika koji će služiti potporu tijekom WEF-a, koji će trajati od 10. do 16. siječnja. Neki od njih bit će stacionirani izravno u Davosu, gdje će se godišnji sastanak održati od 16. do 20. siječnja”navodi se u priopćenju.

Prema priopćenju, drugi vojnici pružit će potporu logističkim i zračnim operacijama diljem Švicarske. Vojnici će biti ovlašteni “koristiti prisilne policijske mjere za izvršavanje svojih zadaća”, priopćila je vlada. Na krovovima većine zgrada bit će i snajperista, a prethodnih godina švicarska policija pucala je dronovima s neba.

https://expose-news.com/2023/01/11/5000-swiss-troops-will-be…

3a Tajni popis sudionika u Davosu

 

4.

Europsko hlađenje: U sljedećih 15 do 20 godina Europa će postati hladnija

 

Najnovije znanstvene studije pokazuju da će se temperatura u Europi blago sniziti sljedećih 15-20 godina. To je zbog slabljenja sjevernoatlantske oscilacije i hlađenja sjevernog Atlantika.

 

Slika 4 hladjenje EU

Sljedeća faza zagrijavanja započet će oko 2050. godine. Ovaj prirodni ciklus nema nikakve veze s CO2. Kao što profesor Fritz Vahrenholt objašnjava, globalno zatopljenje će zastati dok se sjeverni Atlantik hladi. Zašto se nadolazeće hlađenje u Europi ne prijavljuje u korporativnim medijima?

https://expose-news.com/2023/01/11/over-the-next-15-to-20-ye…

 

5.

Značajna tužba dala pljusku medijima protumonopolskim mjerama, zahtjevi prvog amandmana za cenzuru sadržaja povezanog s COVID-om

 Slika 5 JFK

U tužbi koju su podnijeli Robert F. Kennedy jr. i više drugih tužitelja navodi se Inicijativa pouzdanih vijesti, samoprozvano “industrijsko partnerstvo” koje je u ožujku 2020. pokrenulo nekoliko najvećih svjetskih novinskih organizacija, udruženo s big tech tvrtkama kako bi kolektivno cenzurirale internetske vijesti.

Breaking: Landmark Lawsuit Slaps Legacy Media With Antitrust, First Amendment Claims for Censoring COVID-Related Content

https://childrenshealthdefense.org/defender/lawsuit-trusted-news-initiative-antitrust-first-amendment-censoring-covid-content/

6.

Povijesno suđenje u Norveškoj

Majka troje djece i medicinska sestra Iris Frohe otpuštena je s hitne jer kao necijepljena žena nije prihvatila različit tretman i posebne mjere. 

Slika 6 Iris Norveska

U ljeto 2022. Hemali je pisao o sestrama Sofie i Iris Frohe, koje su obje smijenjene sa svojih pozicija u zdravstvenom sustavu. Uzrok?  Bile su necijepljeni i nisu prihvaćale diskriminaciju na radnom mjestu.

Nakon toga, Norsk Hjelpefond je osnovao Fond za prikupljanje novca kako bi se Irisin slučaj mogao pokrenuti i procesuirati na sudu. Prikupljeno  je oko 250.000 NOK, a suđenje je zakazano za 16. i 17. siječnja 2023. na Okružnom sudu Østre Innlandet , odjel Hamar.

Slučaj je prvi takve vrste u Norveškoj i stoga bi mogao predstavljati presedan . Među svjedocima su liječnik Torkel Snellingen, bivša savjetnica WHO-a Astrid Stuckelberger, psihologinja Silje Schevig i profesor, specijalist interne medicine i neurologije Halvor Næss.

Stvar principa za brojne ljude ne samo za Iris.

https://hemali.no/siste/ble-oppsagt-na-kommer-iris-rettssak-en-prinsippsak-for-flere-enn-meg-selv/

 HOP

 HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal