Djelatnici čistoće pokazali su stupanj svijesti , kako se izboriti za prava protiv pokvarene elite što je falilo tijekom kovid krize

0
2875

Djelatnici čistoće iz Zagreba pokazali su stupanj svijesti , kako se izboriti za prava protiv pokvarene elite. Svi su odlučili prestati raditi dok im ne vrate kolege, koje su dobile otkaz ne budu vraćene na posao.

LONDON – OSAKAĆENI NAKON CJEPIVA

Da su npr. svi prestali raditi kada su krenule prijetnje gubitkom posla zbog necjepljenja, danas bi u nas i u svijetu bilo drugačije.

TORINO – UMRLI NAKON CJEPIVA

Ne bi skupine globalista razmišljale o ukidanju mesa iz prodaje i nudila upitan prah od kukaca u zamjenu, ne bi prijetili ukidanjem privatnih vozila dok zagađuju ozonski omotač starim, odbačenim satelitima, ne bi prijetili novim cjepivima i pandemijama. I sve zbog navodnog zagađenja, te porasta CO2 kojim se hrane biljke?!

Smrtni slučajevi u cijelom svijetu povezani s klimatskim katastrofama (poplave, suše, oluje, šumski požari) ubrzano opadaju ima već 100 godina.
Godine 1920. bilo je gotovo 500.000 smrtnih slučajeva godišnje, 2022. bilo je nešto manje od 10.000. Pad od 98%!

Screenshot_20230124-110024_Samsung Internet

 

 

Ipak “školovana većina” ispranog mozga u tim školama ne želi izgubiti svoje privilegije na osnovi svoje sebičnosti i prihvaća ove morbidne gluposti. Tek pojedinci djeluju pozitivno. Kompletna akademska zajednica šuti i skriva se iza zastora.

Kako bi i mogli mnogi općenito postupiti drugačije, kad ljudi koji žive u zajednici nekog nebodera u naše vrijeme ; nemaju u sebi ugrađen sustav solidarnosti ,što je neophodno u toj situaciji, već se događa da ne poznaju svoga prvog susjeda  u zgradi.

Žive u zgradi kao da zapravo žive u  nekoj kući na osami, do te mjere otuđeno da se ne zanimaju za život oko njih i ljude oko njih. Kako većina u gradovima žive u zgradama, logično bi bilo da se time jača solidarnost i briga za drugoga, ali situacija je potpuno obrnuta…Ego, sebičnost i samobitnost su prevladali.

Egomanijak proždire svoje žrtve,  gladan dobrih duša ne vidi koliko je neprijatelja steko, on je previše proždrljiv i da bi opstao mora uništavati sve oko sebe. To je slika politike današnjice preslikane na društvo. Opet,  patološki  politički lažac je u rangu narkomana ovisnika, uništava sve oko sebe kako bi spasio svoj ego. To su vodilje svijeta u kojem živimo.

Dvije su odluke bitne za opstanak zdrave duše, Bog i ljubav, obje su stvarna snaga koja nas pokreće i za mnoge nepoznanica, jer ne djeluju po zakonima i činjenicama koje je čovjek naviko provjeravati, tko ih ne pronađe u sebi često gubi identitet stvarne čovječnosti. Tada ga preuzima laž i vjerovanje u prevarante i lažne spasioce . A njih je u Davosu bilo koliko želite…ima ih i kod nas.

U ovoj  obrnutoj  životnoj situaciji potpuno je normalna rečenica o “iznenadnoj smrti” kao uobičajni pojam…uskoro će biti potpuno normalna priča sa ulice, svakodnevno; “znaš umro je onaj iznenda, a što ćeš iznenadne smrti su dio naše svakodnevnice, takav je život…” jer u biti nikoga nije briga za onoga drugoga…dok  sami ne dođu na red.

U biti djelatnici čistoće u zagrebačkom slučaju su posramili jad akademske zajednice.
Kako vidimo čovjek sa  školom ne mora nužno biti “socijaliziran sa istinom”.

Ponekad pomaganje nekoj osobi pomaže nesvjesno jačanju zla u toj osobi. Pa se pitaš kolika je tvoja odgovornost  u toj situaciji umjesto da si sretan biti čovjekom koji pomaže. Čini se da je  takvo vrijeme  nastupilo. Da bi poništilo sve što je čovječno.

Dobro birajte kome ćete pomoći jer budale i kad im pomažete optužit će vas da ste krivac budaline gluposti. Naravno moraju nadvladati svoju nemoć u tom trenutku što teško mogu.

Ono što nekome smeta u onom što ste napisali ili izrekli znajte da je tu korijen njegove tajne, a tajna lockdowna , cjepiva ili uništavanja svijeta povjerena je za provjeru tih informacija i kontrolu – osobama punih kompleksa i mržnje – po društvenim mrežama.

Globslisti su podijelili ljude na vaxere i antivaxere, nažalost mediji svojim djelovanje djeluju na te podjele, a zastrašivanje u korist globalista čini i jedna i druga strana.

Jedni vas zastrašuju da nećete se moći kretati i raditi ako se ne cijepite, a ovi koji vam daju informacije točnije o cjepivu i zovu ih antivaxeri uvjeravaju vas da i kad u nečemu globalfašisti ne uspiju, kako je sve to dio plana i serviraju vam na stol njihove nove planove.

Kada sve to čitate, sve češće odustajete od bilo kakvih informacija i počinjete vjerovati da su globalisti uspjeli baš u svemu.

Ali nije tako, neki sudovi presuduli su protiv njihove politike, mnogi su vraćeni na posao koji su bili otjerani jer se nisu cijepili, priča o kovid putovnicama kao vječnim putovnicama nije prošla, o stalnom nošenju maski nije prošla, o cijepljenju svake godine nije prošla…ako  netko vjeruje da je ovo odmor do nove pandemije, možda je i u pravu, ali je pitanje da li će i to proći kako su osmislili…

Vjerujte i borite se logikom…

Igor Drenjančević

HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal