Znanstvenici su eksperimentalno dokazali da znak križa ubija klice i mijenja optička svojstva vode

0
8313

Istraživanje provedeno u laboratoriju za medicinsko-biološke tehnologije u industrijskoj i pomorskoj medicini  u Rusiji, izazvalo je veliku pometnju, pišu ruske novine “Vita”.

Znanstvenici su eksperimentalno dokazali da znak križa ubija klice i mijenja optička svojstva vode. „Potvrdili smo da prastari običaj da se za stolom pokriži hrana i piće ima duboko mistično značenje s praktičnom upotrebom: hrana se čisti doslovno na trenutak i to veliko čudo događa se svaki dan“, kaže Angelina Malahovskaya.

Istraživanja o snazi znaka križa Malahovskaya i njezin tim provode gotovo 10 godina. Serijski pokusi opetovano potvrđuju isto: postoji znanstveni fenomen: u vodi su pronađena baktericidna svojstva, koja se pojavljuju u vodi njezinom posvetom molitvom i znakom križa. Otkriveno je novo, do sada nepoznato svojstvo Riječi Božje da transformira strukturu vode, uvelike povećavajući njezinu optičku gustoću u kratkom ultraljubičastom području spektra.

Sama mogućnost provođenja ovog istraživanja za Angelinu Malahovsku i njezine kolege iz Peterograda pravo je čudo – projekt niti je financiran niti je uključen u program istraživanja. No, znanstvenici se ogromnim opsegom znanstvenog rada bave besplatno – samo kako bi omogućili ljudima da osjete Božju iscjeliteljsku moć.

Fizičari provjeravaju djelovanje molitve “Oče naš” i znaka križa na patogene bakterije. Za provedbu istraživanja uzeti su uzorci vode iz različitih vodenih bazena: bunara, rijeka, jezera. Svi izlazni uzorci sadrže zlatni stafilokok. Nakon čitanja molitve „Oče naš“ i križanja ispitnog uzorka, pokazuje se da se količina štetnih bakterija smanjuje 7, 10, 100 pa čak i više od 1000 puta!

Pod uvjetom pokusa – da se isključe utjecaji moguće misaone sugestije – molitvu čitaju i vjernici i nevjernici. Broj patogenih bakterija u različitim sredinama smanjuje se svaki put u usporedbi s kontrolnim modelom. Blagotvoran utjecaj molitve i znaka križa također je blagotvorno djelovao na sve sudionike pokusa – kod svih se stabilizirao krvni tlak, poboljšale su se i krvne pretrage.

Zanimljivo je da kod osoba s niskim tlakom (hipotonija) krvni tlak raste, a kod osoba s visokim tlakom (hipertenzija) hipertenzija pada.
Eksperiment također pokazuje još jednu posebnost: kada sudionik nije toliko koncentriran ili čak nemaran u osvjetljavanju znakom križa (središte čela, središte solarnog pleksusa, desna i lijeva ramena jama), rezultat pozitivnog utjecaja se smanjuje ili ga čak nema.

Znanstvenici također mjere optičku gustoću vode prije i nakon osvjetljavanja znakom križa. Rezultati pokazuju da se optička gustoća povećava u odnosu na početnu. Prema Angelini Malakhovskaya, to znači da voda “razlikuje” značenje molitve izgovorene nad njom, pamti taj utjecaj i čuva ga u obliku povećane optičke gustoće. Ljudsko oko, naravno, ne može uhvatiti te ljekovite promjene u strukturi voda, ali spektrograf daje objektivnu ocjenu pojave”. Znak križa gotovo trenutno mijenja optičku gustoću vode.

Optička gustoća vodovodne vode, na kojoj je napravljen znak križa, različito se povećava kada znak križa čini laik ili svećenik – kod znaka križa koji čini laik, optička gustoća se povećava. gotovo 1,5 puta, dok kada ga posvećuje duhovna osoba – gotovo 2,5 puta! To jest, voda “razlikuje” stupnjeve posvećenja.

Zanimljiv je rezultat posvećivanja vode znakom križa kod osobe koja je primila krštenje, ali je nevjernik i ne nosi križ. Ispostavilo se da voda “razlikuje” čak i stupnjeve vjere – kod tih se ljudi optička gustoća mijenja jedva za 10%! ” Dvije trećine ljudskog organizma je voda, što znači da je Bog u stvaranju postavio u nas takav sustav fizičkih kanala, koji regulira sve biokemijske procese u organizmu, da on ”zna” ime Isus Krist !” rezonirao je znanstvenik.

Može se reći da je znak križa generator svjetla. Ni u jednom drugom položaju prstiju šake ne dolazi do promjene optičke gustoće vode.

Obrada Igor Drenjančević

HOP

HOP na Telegramu