Priča o globalnom zatopljenju je paravana za depopulaciju

0
4893

Onečišćenje zraka globalno je i ne zadržava se na granicama, kažu iz WHO te procjenjuje da ono ubija 7-9 milijuna ljudi godišnje, a taj je broj je u stalnom porastu.
Ono  što  ne govore  jeste da PCR test ne razlikuje egzozome od “corona virusa”.

FB_IMG_1676370192088

Što više, kod kompjuterske obrade lančane polimeraze i utvrđivanja “zaraze” i egzozomi i “sars-cov-2” nalaze se pod istim kodnim nazivom tako da je to praktički nemoguće.

Stanice egzozome izlučuju u borbi protiv raznih napada na organizam a izazvani su okolišnim, tj kemijskim i biološkim toksinima (dakle i hranom i vodom), stresom (dakle i strahom), bakterijskim infekcijama (dakle i maskama), štetnim zračenjem (dakle i frekvencijama microvalova kao što je 5G) i dr.

Problem se pojavljuje kad su napadi na organizam takvi da je skoro nemoguće obuzdati cikotinsku oluju koja se tretira prema mnogim stručnjacima (a ciji glas se medijski cenzurira) pogrešnim pristupom tj preporučenim protokolom.
Sva priča dakle temelji se na pretpostavci da oboljenje izaziva virus, a ne nešto drugo.
Pišem ovaj članak potaknut raspravama tj čitajući komentare mnogih koji ne razlikuju terminološki riječi “corona” i “covid”.

Mnogi od njih se šokiraju kad ih suočim s ČINJENICOM da ne postoji znanstvena studija koja dokazuje da corona virus izaziva infekciju.

FB_IMG_1676370170683

Do te mjere su nam mozgove isprali da se takvo što, a teorija je, uzima zdravo za gotovo.

Drugi povod ovom članku nalazi se u nečem o čemu će tek biti riječi u godinama koje su pred nama, a to je priča o globalnom onečišćenju i globalnom zatopljenju kao uzroku smrtnosti koja će prema Bill Gatesu biti daleko veća nego je od ove pLandemije.

FB_IMG_1676370173953

Kao moguće rješenje on nudi “zamračivanje” sunca u predjelima zemljine stratosfere.
Za početak preko balona, a potom preko raketa bili bi lansirani kemijski reaktori s česticama koje bi prema tim planerima ograničilo prodor sunčeve svjetlosti na Zemlju i smanjiti “učinke globalnog zatopljenja”.

Treba li uopće napominjati da je priča o globalnom zatopljenju i u ovom slučaju samo još jedan od paravana za depopulaciju koja nam se događa i koja će ovime biti intezivirana, tj brojka od 9 milijuna umrlih zbog onečišćenja zraka biti daleko veća !?

M.B

HOP

HOP na Telegramu