Obitelj Farnese ustanovila je isusovce kao vojni red -živjela je u peterokutnoj tvrđavi – osnovi SAD Petagona?!

0
1971

Obitelj Farnese ustanovila je isusovce kao vojni red papinskom bulom; Regimini Militantis Ecclesiae pod papom Pavlom III. ili Alessandrom Farneseom.

Obitelj Farnese živjela je u peterokutnoj tvrđavi zvanoj Farnese Villa Caprarola u Italiji, a to je osnova američkog Pentagona. Poglavar isusovaca naziva se vrhovnim poglavarom Družbe Isusove jer su isusovci vojni red.

Prvi general jezuita, Ignacije Loyola, bio je povezan sa Alumbradosima iz Španjolske.

Španjolska riječ Alumbrados znači Iluminati i postojali su više od dvjesto godina prije bavarskih Iluminata. Bivši isusovci dominiraju vodećim položajima u američkoj vojsci i obavještajnim službama, kao i u politici i pravu. Obitelj Farnese vladala je Parmom i Castrom u Italiji, a danas prinčevi Bourbon-Parme imaju tajnu vlast u američkom Pentagonu i američkoj vojsci preko svojih jezuitskih obavještajnih službi.

FB_IMG_1678246219924

Krvna loza Farnese udana je za kuću Bourbon u Španjolskoj i također je osnovala granu Bourbon-Parma u Italiji, koja je u braku s nizozemskom kraljevskom osobom, belgijskim plemstvom i kraljevskom obitelji Luksemburga. Princ Edouard de Lobkowicz od Belgije oženio je princezu Marie-Francoise od Bourbon-Parme. Princ Edouard je bio bankar za Chase Manhattan Bank, radio je za nekoliko investicijskih tvrtki i također je bio veleposlanik Suverenog malteškog vojnog reda koji je stacioniran u Rimu.

Obitelj Nassau-Weilburg iz Luksemburga ima Farnese krvi, a veliki vojvoda Henri od Luksemburga je titula princa od Bourbon-Parme kao unuk princa Felixa od Bourbon-Parme. Obitelj Farnese bili su vojvode od Castra i Parme, a granali su se u Španjolsku. Obitelj Castro na Kubi potječe iz Španjolske i preci su obitelji Farnese.

FB_IMG_1678246231283

Elizabeta Farnese II bila je španjolska kraljica i udala se za obitelj Bourbon. Princ Carlos od Bourbon-Parme, koji je nećak kraljice Beatrix, radio je za nizozemsku banku ABN AMRO, koja se spojila sa Saudi Hollandi Bank of Saudi Arabia, a rad princa Carlosa bio je uključen u implementaciju eura . Princ Carlos također je radio za European Public Policy Advisors u Belgiji. Danas španjolski kralj Bourbon ima titulu kralja Jeruzalema kao i većinu monarhijskih titula u Italiji i parmske je krvi, iako bez ikakve titule princa od Parme.

FB_IMG_1678246238995

Kuća Bourbon vlada Španjolskom i ceremonijalno vlada Vatikanskim brdom. Oni su jedna od najmoćnijih kraljevskih krvnih loza na svijetu.

FB_IMG_1678246223881 FB_IMG_1678246227796

Kuća Bourbona kontrolira velik dio Meksika i Južne Amerike te kontrolira mnoge političare i velik dio organiziranog kriminala u Latinskoj Americi.

Članovi krvne loze Farnese danas su princ Carlos od Bourbon-Parme, princ Jamie od Bourbon-Parme, veliki vojvoda Henri od Luksemburga, Juan Carlos od Španjolske, a na čelu ove krvne loze je princ Carlo od Bourbona od dvije Sicilije. Princ Carlo od Burbonskih dviju Sicilija, vojvoda od Castra, najviši je član krvne loze Farnese i jedan je od najviših autoriteta u globalnom kriminalnom sindikatu Rima.

FB_IMG_1678246216040

Princ Carlos je suvereni poglavar Svetog vojnog konstantinskog reda Svetog Jurja i Kraljevskog reda sv. Franjo I.

HOP

HOP na Telegramu