Ekskluzivna analiza oko cjepiva Z. Gerbera koja razotkriva ulogu Beroša i Capaka u potpunosti

0
10792

Da li se to čovjek pokajao za svoje grijehe?!

Screenshot_20230612-085306_Microsoft 365 (Office)

Stožer civilne zaštite donosi odluku o ukidanju pandemije u Hrvatskoja, ali i dalje postoje preporuke o nošenju maski, osim zbog corone i drugih bolesti (ma kojih), testiranju (kojim testovima) i cijepljenju (ma s kojim cjepivom) od strane HZJZ, ali se ovaj član Stožera civilne zaštite samo djelomice pokajao za svoje grijehe učinjene u posljednje tri godine. A preostali njegovi članovi istog stožera, mora da su na kratkom tečaju o klimatskim promjenama. Nisu imali ni hrabrosti doći u Hrvatski Sabor da podnesu izvješće o protekloj pandemiji, a Ministarstvo istine se uvuklo u mišju rupu, što se tiće njihovih tekstova o pobijanju istine o coroni, pa su preko noći postali iskusni klimatolozi kojima i profesionalni klimatolozi iz DHMZ-a zavide na znanju. Svaka čast cure i dečki, brzo učite, jer je život kratak, a nauka nije zec da će pobjeći, ali nije ni magarac da je svatko jaši !!
LINK: https://www.koronavirus.hr/odluke-stozera-civilne-zastite-za-sprjecavanje-sirenja-zaraze-novim-koronavirusom/323 – sve odluke stožera

„Vlada Republike Hrvatske proglasila je danas, 11. svibnja 2023. godine, kraj epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 u cijeloj Hrvatskoj. Odluka je donesena na temelju članka 2. stavka 5. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Ovom Odlukom o prestanku epidemije bolesti COVID-19 u Hrvatskoj prestaje važiti prethodna Odluka o proglašenju epidemije donesena 11. ožujka 2020. Nova odluka stupa na snagu od prvog dana objave u Narodnim novinama”.
U ožujku 2020. Hrvatska je proglasila epidemiju bolesti COVID-19 zbog javnozdravstvenog rizika od visoke smrtnosti od nove nepoznate zarazne bolesti. Proglašenje epidemije omogućilo je izradu potrebnih mjera za zaštitu zdravlja stanovništva.
Svjetska zdravstvena organizacija 5. svibnja 2023. objavila je da više ne smatra bolest COVID-19 javnozdravstvenom opasnošću koja izaziva međunarodnu zabrinutost. Prema procjeni Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, tijekom pandemije došlo je do spoznaja da će bolest COVID-19 trajno biti prisutna u populaciji, s manjim ili većim intenzitetom čime je izvjesno dugotrajno praćenje kao i daljnje otkrivanje dugotrajnih posljedica bolesti COVID-19. Proglašenje kraja epidemije bolesti COVID-19 u Hrvatskoj temelji se na do danas stečenim spoznajama o virusu, virulenciji i posljedicama bolesti te mogućnostima zaštite populacije tako da više nema potrebe za mjerama koje se propisuju u uvjetima epidemije.
Stoga, a uzimajući u obzir postojeće mjere za smanjenje rizika od bolesti, poput cijepljenja, Vlada Republike Hrvatske donijela je odluku o proglašenju završetka epidemije. Unatoč proglašenju kraja epidemije, važno je nastaviti pratiti epidemiološke podatke i provoditi preporučene radnje za smanjenje rizika od bolesti. Osim toga, nastavak cijepljenja i pružanje podrške onima koji pate od dugoročnih posljedica bolesti COVID-19 još će neko vrijeme biti prioritet.
Odluka je u cijelosti dostupna na poveznici: ODLUKA o proglašenju prestanka epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2
HZJZ
HRVATSKI ZAVOD
ZA JAVNO ZDRAVSTVO
Rockefellerova 7
HR-10000 Zagreb
T: +385 1 4863 222
F: +385 1 4863 366
www.hzjz.hr
Zagreb, 11 svibnja 2023.
Verzija 24.

Preporuke za postupanje nakon proglašenja prekida epidemije COVID19
Ovim preporukama prestaju vrijediti Preporuke o testiranju na COVID-19, izolaciji oboljelih i karanteni bliskih kontakata (zadnja verzija:23 od 6. lipnja od 2022. godine, pod naslovom POSTUPANJE S OBOLJELIMA, BLISKIM KONTAKTIMA OBOLJELIH I PREKID IZOLACIJE I KARANTENE) jer se zbog ukidanja statusa epidemije bolesti COVID-19 ukida obveza izolacije za oboljele, obveza testiranja na SARS-CoV-2 za određene kategorije stanovništva, a karantena za bliske kontakte je već ranije bila ukinuta. Nadzor nad izolacijama i karantenama se više ne provodi. S obzirom na to da virus SARS-CoV-2 i dalje cirkulira intenzivno u stanovništvu, a za osobe teško narušenog zdravlja i starije životne dobi i dalje predstavlja opasnost, iznosimo preporučene mjere opreza.
Testiranje:
Svim simptomatskim osobama s postavljenom kliničkom sumnjom na COVID-19 preporuča se i dalje testiranje, a osobama koje imaju povećan rizik za razvoj teških oblika COVID-19, osobama koje ulaze u kolektiv u sustavu socijalne skrbi ili osobama koje idu na bolničko liječenje (dijagnostiku) posebice uz preporuku da se testiraju PCR testom.
Preporučujemo testiranje na SARS-CoV-2 djelatnicima zdravstvenih ustanova i djelatnicima kod pružatelja socijalnih usluga smještaja i boravka za starije i teško bolesne odrasle osobe i osobe s invaliditetom prije povratka na posao, AKO:
imaju simptome kompatibilne s COVID-19,su sudjelovali na većim okupljanjima na kojima se nisu poštivale mjere za sprječavanje širenja kapljičnih infekcija; sve to unazad 14 dana.
• Zdravstvenim djelatnicima i djelatnicima u domovima za starije i teško bolesne odrasle osobe i odrasle osobe s invaliditetom, preporučuje se da nose FFP2 masku 10 dana od zadnjeg kontakta s bolesnikom i izbjegavaju bliske kontakte koliko je moguće s obzirom na radne zadatke. Preporučljivo je da se testiraju odmah po izloženosti, potom svaka tri dana i završno deseti dan nakon zadnjeg izlaganja, pri čemu mogu sami provesti testiranje. Preporučuje se također da izbjegavaju veća okupljanja te posebice kontakt sa starijim osobama, kroničnim bolesnicima, trudnicama i imunokompromitiranim osobama.
Preporučujemo testiranje bolesnika u kojih se planira hospitalizacija kao i bolesnika u kojih se planira provođenje dijagnostičko-terapijskih postupaka koji generiraju aerosol u specijalističko-konzilijarnoj ili bolničkoj zdravstvenoj zaštiti. Dodatno, i drugi bolesnici koji zahtijevaju medicinsku skrb (primjerice, pri upućivanju na objedinjeni bolnički hitni prijem ili na specijalističko-konzilijarnu obradu), ako se kod izdavanja uputnice na temelju anamneze procijeni visoki rizik izloženosti infekciji.
Zbog nemogućnosti provođenja dijagnostike u zadanim rokovima kod svih pacijenata,zdravstvene ustanove ne mogu uvjetovati primitak pacijenata negativnim BAT ili PCR testom koji nije stariji od 48 sati, osobito ako je dijagnostički ili terapijski zahvat hitan ili odgoda može uzrokovati pogoršanje zdravstvenog stanja pacijenta (ovakvi su zahtjevi bolnica osobito problematični kod hospitalizacije nakon vikenda, neradnih dana i sl.). Ako zdravstvena
ustanova ima BAT ili PCR dijagnostiku SARS-CoV-2, treba osigurati obavljanje dijagnostike takvim pacijentima u svojoj ustanovi, da se izbjegne opterećivanje sustava temeljenog na uputnicama izabranog liječnika. Povjerenstva za sprječavanje i suzbijanje infekcija poveznih sa zdravstvenom skrbi u zdravstvenim ustanovama mogu, na temelju lokalne epidemiološke situacije, donijeti odluku o obvezi testiranja za određene kategorije pacijenata.

Izolacija:
Preporučujemo izolaciju za osobe zaražene virusom SARS-CoV-2 koje se nalaze na bolničkom liječenju te su korisnici domova za starije i nemoćne osobe. Kod tih osoba izolacija traje pet dana od početka bolesti (simptomatske osobe), odnosno od dana kad je uzet bris koji je pozitivan na SARS-CoV-2 (asimptomatske osobe). Preporučljivo je da još pet dana (do desetog dana od početka bolesti/pozitivnog brisa) koriste FFP2 maske ako to njihovo zdravstveno stanje dozvoljava.
Izolacija izvan zdravstvenog sustava i sustava socijalne skrbi
Preporučuje se provesti izolaciju u trajanju od pet dana, uz nošenje FFP2 maske do 10. dana osobama koje zbog prirode posla moraju dolaziti u kontakt s osobama starije životne dobi, kroničnim bolesnicima, imunokompromitiranim osobama i trudnicama.

Bliski kontakti:
Bliskim kontaktima savjetuje se nošenje maske 10 dana od zadnjeg rizičnog kontakta, da prate svoje zdravstveno stanje u smislu pojave simptoma koji mogu upućivati na COVID-19 te da provedu sami testiranje 5. dan od zadnjeg bliskog kontakta. Preporučuje se također da izbjegavaju veća okupljanja te posebice kontakt s osobama s povećanim rizikom za razvoj težih oblika bolesti COVID-19. U slučaju pojave simptoma, testiranje je preporučljivo provesti odmah. U tom slučaju preporučuje se testiranje u ovlaštenim laboratorijima.

Mjere opreza:
Zdravstvenim djelatnicima i djelatnicima u domovima za starije i teško bolesne odrasle osobe i odrasle osobe s invaliditetom, preporučuje se da nose FFP2 masku 10 dana od zadnjeg rizičnog kontakta s bolesnikom i izbjegavaju bliske kontakte koliko je moguće s obzirom na radne zadatke. Preporučljivo je da se testiraju odmah po izloženosti, potom svaka tri dana i završno deseti dan nakon zadnjeg izlaganja, pri čemu mogu sami provesti testiranje. Preporučuje se također da izbjegavaju veća okupljanja te posebice kontakt s osobama s povećanim rizikom za razvoj težih oblika bolesti COVID-19 izvan radnog okruženja. Svim zaraženim osobama, bez obzira provode li izolaciju ili ne, u kontaktu s drugim osobama preporučuje se nošenje FFP2 maske u trajanju 10 dana od početka simptoma (simptomatski bolesnici) odnosno 10 dana od dana kada je uzet bris koji je pozitivan na SARS-CoV-2.
Uz nošenje maske u istom razdoblju treba provoditi pojačanu higijenu ruku (pranje i dezinfekcija ruku), a simptomatski bolesnici trebaju provoditi i respiratornu higijenu (koristiti jednokratne maramice i ispravno ih odlagati, ne kašljati u dlan već u podlakticu). Oboljela osoba tijekom tog razdoblja može posebno ugroziti kroničnr bolesnike, starije osobe, trudnice i imunokompromitirane osobe te s njima treba izbjegavati kontakt. Treba
izbjegavati i odlazak u zdravstvene ustanove ako to nije nužno radi zdravstvene skrbi, a ako je odlazak ipak nužan onda zaražena osoba treba odmah pri dolasku naglasiti da je zaražena virusom SARS-CoV-2 te joj se ne smije uskratiti nužna terapije i/ ili nužna zdravstvena skrb.
Osoba sa jasno izraženim simptomima koja je pozitivna na COVID-19 treba izbjegavati i bilo kakav kontakt s većim brojem ljudi u zatvorenom prostoru, uključujući i javni prijevoz.
Potrebno je naglasiti da svaka specifična situacija zahtijeva individualnu epidemiološku procjenu i da se postupanje može razlikovati od preporuka ako postoji medicinsko opravdanje.

HZJZ

HRVATSKI ZAVOD
ZA JAVNO ZDRAVSTVO
Rockefellerova 7
HR-10000 Zagreb
T: +385 1 4863 222
F: +385 1 4863 366
www.hzjz.hr

Zagreb, 11 svibnja 2023.
Verzija 1.

Screenshot_20230612-085329_Microsoft 365 (Office)

PREPORUKE ZA NOŠENJE MASKI U ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA I
USTANOVAMA SOCIJALNE SKRBI KOJE PRUŽAJU USLUGU SMJEŠTAJA ZA
STARIJE OSOBE I OSOBE S INVALIDITETOM
Nošenje maski je, uz provjetravanje, respiratornu higijenu, fizičko distanciranje i higijenu ruku, jedna od ključnih mjera za smanjenje transmisije respiratornih infekcija.
Pravilnim nošenjem maski se ne smanjuje rizik transmisije samo SARS-CoV-2 virusa, već i drugih uzročnika respiratornih bolesti.
Proglašenjem prestanka epidemije bolesti COVID-19, virus SARS-CoV-2 nije nestao iz populacije već je i dalje prisutan u relativno visokom intenzitetu te predstavlja opasnost za osobe čije je zdravlje narušeno kroničnim bolestima i poodmaklom dobi.
Preporučuje se korištenje medicinskih maski ili maski za lice za osoblje, posjetitelje i pacijente zdravstvenih ustanova, te osobe, posjetitelje i korisnike ustanova socijalne skrbi koje pružaju uslugu smještaja za starije osobe i osobe s invaliditetom, koji nemaju zdravstvene kontraindikacije za nošenje maski, kada se nalaze u zatvorenom prostoru s više ljudi u kojem nije moguće održavati fizički razmak veći od metar i pol.
Međutim, svaka ustanova putem Povjerenstva za sprječavanje i suzbijanje infekcija poveznih sa zdravstvenom skrbi u zdravstvenim ustanovama, u skladu s pojedinačnom situacijom može i obvezati određene kategorije djelatnika, korisnika, posjetitelja na nošenje maske (primjerice, za sve pacijente sa simptomima respiratorne i/ili febrilne bolesti koji dolaze u zdravstvene ustanove i ustanove socijalne skrbi koje pružaju usluge smještaja, za sve posjete hospitaliziranim pacijentima i posjete korisnicima smještaja u ustanovama socijalne skrbi te djelatnicima u vrijeme kada dolaze u bliski kontakt s pacijentima i korisnicima usluga smještaja u ustanovama socijalne skrbi)
Komentar samo na drugu rečenicu u drugoj preporuci:
Pravilnim nošenjem maski se ne smanjuje rizik transmisije samo SARS-CoV-2 virusa, već i drugih uzročnika respiratornih bolesti.

Mislim da je prvi dio rečenice točan, jer se nošenjem maski ne smanjuje rizik transmisije virusa, a u drugom dijelu nije definirano koje su to respiratorne bolesti?

ZAŠTITNE MASKE
Članak 23. Ustava RH (povezat ću nošenje maski, PCR test i vakcinu) Nitko ne smije biti podvrgnut bilo kakvu obliku zlostavljanja ili, bez svoje privole, liječničkim ili znanstvenim pokusima.

NOŠENJE MASKI – čl. 23. st. 1. Ustava (NN 56/90, 135/97, 08/98, 113/00, 124/00, 28/01, 41/01, 55/01, 76/10, 85/10, 05/14) budući su odlukama građani izloženi zlostavljanju, odnosno liječničkom ili znanstvenom pokusu bez svoje privole, a što se obrazlaže sljedećim: Donošenjem odluka Nacionalni stožer civilne zaštite (u daljem tekstu: stožer) poziva se na preporuku Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) od 5. lipnja 2020. „Advice in the use of masks in the context of COVID-19“ (Certificate of vaccine identity digital ili prevedeno na hrvatski „Potvrda o identifikaciji cijepljenja sa vještačkom intelingencijom“ ili tako nekako).(1).
Uvodno je mišljenje kako se nijedan narativ pa ni preporuka WHO ne smije uzeti kao apsolut, a osobito ne donošenjem ultimativne odluke i bez preispitivanja što naročito vrijedi za svijet medicine i farmacije u kojem se studije često lažiraju i/ili namještaju što priznaje i sama medicina (2), a koje je lažiranje u prethodnoj pandemiji svinjske gripe iz 2009, godine činio i sam WHO čiji su čelnici za stvaranje lažne pandemije dobivali novac farmaceutskih kompanija što je okarakterizirano kao „prevara stoljeća“. (3)
Slično je bilo i sa ptičjom gripom. Sve su to bile početne provjere da se vidi kako stanovništvo reagira. Uvidom u preporuku WHO (4) vidljivo je kako se unutar iste nije ispitivao sadržajni okvir u opsegu na koji se odluka primjenjuje, pa se tako nije ispitivao utjecaj nošenja maske za lice na zdrave ljude koji masku nose puno radno vrijeme, uz nošenje maske i u javnom prijevozu, i u sklopu ostalih životnih potreba što dovodi do nošenja maske po 11 sati dnevno, svaki dan, na dulje vrijeme, i u svim, a često i u ekstremnim vremenskim uvjetima. Identično se nije ispitivalo ni u sklopu tehničkog izvješća „Upotreba maske za lice u zajednici“ Europskog centra za sprječavanje i kontrolu bolesti (ECDC) od 9.travnja 2020. (5) Štoviše, unutar dokumenata stoji kako za upotrebu maske za lice u zajednici postoji nedostatak dokaza i u učinkovitosti suzbijanja transmisije virusa SARS-CoV-2, i u analizi nuspojava štetnosti nošenja maske za lice.
Dokumentima se dokazuje kako su odluke stožera u donesenom opsegu i sadržaju bez pokrića unutar preporuke i izvješća, te je pozivanje na njih oblik dovođenja u zabludu, odnosno odlukama se izvodi pokus na građanima bez njihove privole što je suprotno navedenoj ustavnoj odredbi. – čl.16.st.2. Ustava budući nije proveden test razmjernosti. – čl.70.st.1. Ustava budući se zdravim osobama kojima obaveza nošenja maske za lice izaziva štetne posljedice po fizičko ili mentalno zdravlje uskraćuje pravo na zdrav život. – čl. 49. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (NN 79/07, 113/08, 43/09, 130/17, 47/20) koji definira mjeru iz članka 47. na način kojim se nošenje maske za lice kao mjera dezinfekcije u tijeku kroz obaveznu protuepidemijsku dezinfekciju obavlja tijekom bolesti odnosno kliconoštva što znači da se odluke stožera o nošenju maske za lice prema čl. 49. ne smiju i ne mogu odnositi na sve, nego samo na bolesne osobe i na osobe za koje je utvrđeno da su zaražene. – čl.1., čl.2., i čl.9. Zakona o suzbijanju diskriminacije (NN 85/08,112/12) budući se osobama koje ne nose masku za lice iz uvjerenja kako za isto ne postoji ni medicinska, što je prethodno pojašnjeno u obrazloženju uz članak 23. Ustava, kao ni pravna podloga što se pojašnjava prijedlogom u cijelosti, uskraćuju ljudska prava među kojima su pravo na rad zajamčeno čl.55. Ustava, i pravo na nediskriminaciju. – čl.1. do čl.6., čl.8., čl.10. i čl.16. Zakona o zaštiti prava pacijenata (NN 169/04, 37/08) što se obrazlaže sljedećim:
Uvodno, u čl.1. zakon svaku bolesnu ili zdravu osobu definira kao pacijenta kojem se pruža određena mjera u cilju očuvanja ili unaprjeđenja zdravlja. U čl.2. svakom se pacijentu jamči opće i jednako pravo na kvalitetnu i kontinuiranu zdravstvenu zaštitu primjerenu njegovom zdravstvenom stanju, sukladno općeprihvaćenim stručnim standardima i etičkim načelima, u najboljem interesu pacijenta i uz poštivanje njegovih osobnih stavova, a koji se odlukama ne poštuju. Čl.3. do čl.5. definiraju načela humanosti i dostupnosti kojima se osigurava poštivanje pacijenta kao ljudskog bića, pravo na fizički i mentalni integritet, te pravo na jednaku mogućnost zaštite prava svih pacijenata, dok čl.6. definira pravo na suodlučivanje pacijenta koje obuhvaća pravo pacijenta na obaviještenost i pravo na prihvaćanje ili odbijanje pojedinoga dijagnostičkog, odnosno terapijskog postupka što je odlukama prekršeno.
U nesuglasju je odluka stožera i s čl.8. koji definira pravo na obaviještenost pacijenta uključujući obaviještenost o procjeni rezultata i ishoda određenog terapijskog postupka, mogućim prednostima i rizicima, i pacijentovu pravu na suodlučivanje, te s čl.10. koji definira kako pacijent uvijek ima pravo tražiti drugo stručno mišljenje o svome zdravstvenom stanju, i s čl.16. koji propisuje kako pacijent ima pravo odbiti pojedini terapijski postupak dok se prihvaćanje terapijskog postupka izražava potpisivanjem suglasnosti, a što je odlukama prekršeno u cijelosti. – čl.1., čl.2., čl.4. i čl.5. Zakona o potvrđivanju Konvencije o zaštiti ljudskih prava i dostojanstva ljudskog bića u pogledu primjene biologije i medicine (NN 13/2003) što se obrazlaže sljedećim:
Uvodno, čl.1. Konvencije štiti dostojanstvo i identitet svih ljudskih bića, i jamči svima, bez diskriminacije, poštovanje njihova integriteta i drugih prava i temeljnih sloboda u pogledu primjene biologije i medicine. Čl.2. definira primat ljudskog bića na način da interesi i dobrobit ljudskog bića imaju prednost nad interesima društva ili znanosti, dok čl.4. definira i obvezuje profesionalni standard svih zahvata na području zdravstva. Čl..5. jamči kako se zahvat koji se odnosi na zdravlje može izvršiti samo nakon što je osoba na koju se zahvat odnosi o njemu informirana i na njega slobodno pristala, a toj se osobi nužno, prethodno slobodnom i dobrovoljnom pristanku, moraju dati odgovarajuće informacije o svrsi i prirodi zahvata kao i njegovim posljedicama i rizicima, a s čime su odluke stožera u nesuglasju. Inače je i Ustavni sud donio odluke da su „preporuke“, pa i odluke stožera protuustavne, a pogotovo potencijalna namjera oduzimanja ovlasti Hrvatskog Sabora od strane Vlade RH i stožera. I na kraju na samim kutijama u koje su pakirane zaštitne maske, doslovno piše „zaštitna maska“ što se i kasnije saznaje da sadrži otrovni grafen oksid, a samo tkanje maske propušta viruse, jer su oni manjeg promjera od otvora na tkanju maske.

Izvor:
– Odluka o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski za vrijeme trajanja proglašene epidemije COVID-19 https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20-%20maske.pdf
– Odluka o dopuni odluke o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski za vrijeme trajanja proglašene epidemije COVID-19 https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20maske%20-%201.%20dopuna.pdf Reference:
1. https://vlada.gov.hr/vijesti/bozinovic-za-rtl-u-ovom-novom-normalnom-nosenje-maski-je-dobro-za-sve/29969 https://www.antenazadar.hr/clanak/2020/07/bozinovic-nositi-masku-u-drustvu-izraz-je-postovanja-prema-drugome/
2.https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1182327/?fbclid=IwAR2LKyOTTbS_a1U2I9AHjqj6yKF4kHEw469LjXS4artboRUaCe0RCj_AdPc
3. https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/strucnjak-eu-epidemija-h1n1-bila-je-preuvelicana-2219301 https://www.poslovni.hr/strane/farmaceutske-tvrtke-lazirale-pandemiju-svinjske-gripe-136484 https://www.forbes.com/2010/02/05/world-health-organization-swine-flu-pandemic-opinions-contributors-michael-fumento.html#5e9b999a48e8
4. https://www.who.int/publications/i/item/advice-on-the-use-of-masks-in-the-community-during-home-care-and-in-healthcare-settings-in-the-context-of-the-novel-coronavirus-(2019-ncov)-outbreak 5.https://www.ecdc.europa.eu/sites/default/files/documents/Use%20of%20face%20masks%20in%20the%20community_HR.pdf

Screenshot_20230612-085352_Microsoft 365 (Office)

PCR-TEST

PCR TEST WHO (po hrvatski SZO) test proglašava nevažećim za detektiranje virusa SARS-CoV-2, u srpnju 2021. godine, tj SZO potvrđuje da je PCR test na COVID-19 pogrešan, te su procjene pozitivnih slučajeva besmislene (sve sekvence do 35, daju negativan rezultat, a sve više sekvence do 60 daju lažni pozitivan rezultat). Pa i sam dobitnik Nobelove nagrade, Kary B. Mullis (sada već pokojni) kaže da PCR testovi uopće ne mogu otkriti slobodne zarazne viruse. Što je još gore. njemačka firma Abbott pravi i prodaje lažne testove u obliku negativnih i pozitivnih štapića. I po novoj preporuci HZJZ spominju se PCR testovi ?!
Dakle pozitivan rezultat PCR testa nije dokaz da je osoba bolesna s bilo kojom infekcijom ili da je na bilo koji naćin zarazna za druge ljude. Unatoč tome on se i dalje masovno koristi (dnevno odlazi samo na to 4-5 milijuna kuna, dok se istovremeno na primjer dug prema veledrogerijama opet povećao na oko 4 milijarde kuna, te one dižu velike kredite, da bi isplatile dobavljače).
• PCR testovi nisu dizajnirani da se koriste kao dijagnostički alat jer ne mogu razlikovati neaktivne viruse od „živih“ ili reproduktivnih
• Pojačanje tijekom 35 ciklusa smatra se nepouzdanim i znanstveno neopravdanim, no mnogi laboratoriji koriste 45 ciklusa. To pojačava bilo koji sićušni slijed virusne DNA koji bi mogao biti prisutan do te mjere da test očitava “pozitivno”, čak i ako je virusno opterećenje izuzetno malo ili je virus neaktivan
• PCR test također može utvrditi prisutnost drugih koronavirusa, tako da pozitivan rezultat može jednostavno ukazivati na to da ste se u prošlosti oporavili od prehlade
• Milijuni ljudi jednostavno nose neaktivnu virusnu DNK koja ne predstavlja rizik za nikoga, no globalna tehnokracija koristi pozitivne rezultate ispitivanja za provedbu potpuno novog ekonomskog i socijalnog sustava temeljenog na drakonskom nadzoru i totalitarnim kontrolama
• Istraživanja pokazuju da globalna strategija zaključavanja (eng. lockdown) šteti javnom zdravlju u većoj mjeri od samog virusa
Pandemija strahovlade
Dana 28. listopada 2020. u članku Instituta Ron Paul ističe se [32]:
“Otkako je navodna pandemija izbila prošlog ožujka, mainstream mediji izbacuju neprestani tok dezinformacija koje su čine se laserski fokusirane na stvaranje maksimalnog straha među građanstvom.
Ali činjenice i znanost jednostavno ne podržavaju sliku groblja prikazanu smrtonosnim virusom koji je zahvatio zemlju. Da, imamo pandemiju, ali to je ‘pandemija izobličene pseudo-znanosti koja se maskira kao nepristrana činjenica.“
Devet činjenica koje se mogu potkrijepiti dokazima “daju sasvim drugačiju sliku od neumornog nabijanja strave i užasa u mozak nevinih građana”, navodi se u članku. Uz činjenicu da je PCR testiranje praktički beskorisno, iz svih već navedenih razloga, ove činjenice potkrijepljene podacima uključuju:
1. Pozitivan na testu NIJE “oboljeli” – Kao što je objasnio Dr. Lee Merritt u svom predavanju – Doktori za pripravnost na katastrofe –  u kolovozu 2020., predstavljenom u članku “Kako je medicinska tehnokracija omogućila plandemiju“, proizlazi da su predstavnici medija i javnog zdravstva namjerno povezali “oboljele” ili pozitivne na testu sa stvarno bolesnim.
Medicinski gledano, “oboljeli” se odnosi na bolesnu osobu. Nikad se nije odnosilo na nekoga tko nije imao simptome bolesti. Sad je odjednom ovaj ustaljeni medicinski termin “oboljeli” u potpunosti i proizvoljno redefiniran da znači nekoga tko se pozitivno testirao na prisutnost virusne RNA. Kao što je primijetio Merritt, “To nije epidemiologija. To je prijevara.”
2. Prema CDC-u [34] i drugim istraživačkim podacima [35], stopa preživljavanja od COVIDA-19 iznosi preko 99%, a velika većina smrtnih slučajeva događa se u starijih od 70 godina, što je blizu normalnom očekivanom životnom vijeku.
3. Analiza CDC-a otkriva da je 85% pacijenata pozitivnih na COVID-19 testu prethodno “često” ili “uvijek” nosilo maske dva tjedna koja su prethodila njihovom pozitivnom testu. Kao što je navedeno u članku Rona Paula [36], “Jedini racionalni zaključak iz ove studije je da platnene maske na licu nude malo ili nimalo zaštite od zaraze COVIDOM-19.”
4. Postoje jeftine, dokazano učinkovite terapije za COVID-19 – primjeri uključuju različite režime koji uključuju hidroksiklorokin s cinkom i antibioticima, protokole na bazi kvercetina, protokol MATH + i nebulizirani vodikov peroksid.
5. Stopa smrtnosti stanovništva nije porasla usprkos smrtnosti od pandemije – Podaci [37][38] pokazuju da je ukupna smrtnost od svih uzroka ostala stabilna tijekom 2020. godine i ne odstupa od norme. Drugim riječima, COVID-19 nije ubio više stanovništva koje bi ionako umrlo bilo koje godine.
Kao što je zabilježeno u članku Rona Paula [39], “Prema CDC-u od početka svibnja 2020. godine ukupan broj smrtnih slučajeva u SAD-u bio je 944.251 od 1. siječnja do 30. travnja. To je zapravo nešto manje od broja smrtnih slučajeva u istom razdoblju 2017. godine kada je prijavljeno 946.067 smrtnih slučajeva. “

Izvor:
⦁ The Huntingtonian October 6, 2020; https://thehuntingtonian.com/2020/10/06/chief-science-officer-for-pfizer-says-second-wave-faked-on-false-positive-covid-tests-pandemic-is-over/
⦁ CDC 2019 Novel Coronavirus RT-PCR Diagnostic Panel July 13, 2020 (PDF); https://www.fda.gov/media/134922/download
⦁ New York Times, March 20, 2020; https://www.nytimes.com/2020/03/20/world/europe/coronavirus-testing-world-countries-cities-states.html
⦁ The Verge, March 17, 2020, Current Gold Standards; https://www.theverge.com/2020/3/17/21184015/coronavirus-testing-pcr-diagnostic-point-of-care-cdc-techonology
⦁ Lockdownskeptics September 20, 2020;⦁ https://lockdownsceptics.org/lies-damned-lies-and-health-statistics-the-deadly-danger-of-false-positives/
⦁ The Vaccine Reaction September 29, 2020; https://thevaccinereaction.org/2020/09/coronavirus-cases-plummet-when-pcr-tests-are-adjusted/
⦁ Daily Mail August 30, 2020; https://www.msn.com/en-us/health/medical/experts-us-covid-19-positivity-rate-high-due-to-too-sensitive-tests/ar-BB18wE8B
⦁ The New York Times August 29, 2020; https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html
⦁ The New York Times August 29, 2020; https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html
⦁ Clinical Microbiology and Infectious Diseases April 27, 2020; 39(6): 1059-1061;https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7185831/
⦁ The Vaccine Reaction September 29, 2020; https://thevaccinereaction.org/2020/09/coronavirus-cases-plummet-when-pcr-tests-are-adjusted/
⦁ The Vaccine Reaction September 29, 2020; https://thevaccinereaction.org/2020/09/coronavirus-cases-plummet-when-pcr-tests-are-adjusted/
⦁ The New York Times August 29, 2020; https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html
⦁ Abbott Press Release August 26, 2020; https://amp-theguardian-com.cdn.ampproject.org/v/s/amp.theguardian.com/world/2020/sep/15/sweden-records-its-fewest-daily-covid-19-cases-since-march
⦁ Business Insider September 21, 2020; https://www.businessinsider.com/dont-rely-on-rapid-covid-19-tests-party-see-parents-2020-8
⦁ Daily Mail October 31, 2020; https://www.dailymail.co.uk/news/article-8900897/Oxford-experts-dr-tom-jefferson-professor-carl-heneghan-reveal-blueprint-handed-Boris-Johnson.html
⦁ Daily Mail October 31, 2020; https://www.dailymail.co.uk/news/article-8900897/Oxford-experts-dr-tom-jefferson-professor-carl-heneghan-reveal-blueprint-handed-Boris-Johnson.html
⦁ The Federalist June 16, 2020; https://thefederalist.com/2020/06/16/research-finds-lockdowns-are-far-worse-for-health-and-lives-than-coronavirus/
⦁ National Review May 22, 2020; https://www.nationalreview.com/2020/05/did-the-lockdowns-work/
⦁ WSJ Opinion May 13, 2020; https://www.wsj.com/articles/the-limits-of-anthony-faucis-expertise-11589392347?mod=djemalertNEWS
⦁ Letter from Doctors to President Donald Trump May 19, 2020; ⦁ https://www.scribd.com/document/462469213/Doctor-Letter#from_embed
⦁ The Federalist June 16, 2020; https://thefederalist.com/2020/06/16/research-finds-lockdowns-are-far-worse-for-health-and-lives-than-coronavirus/
⦁ Health Services Research 2007 Apr; 42(2): 644–662; https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1955366/
⦁ The ASCO Post April 14, 2016; https://ascopost.com/News/38473
⦁ Journal of Epidemiology & Community Health 2003; 57: 594-600; https://jech.bmj.com/content/57/8/594.info
⦁ Well Being Trust Projected Deaths of Despair During COVID-19; https://wellbeingtrust.org/areas-of-focus/policy-and-advocacy/reports/projected-deaths-of-despair-during-covid-19/
⦁ Reuters April 3, 2020; https://www.reuters.com/investigates/special-report/health-coronavirus-usa-cost/
⦁ Pandemic Data and Analytics — Quantifying Years of Lost Life; ⦁ https://www.scribd.com/document/459959942/Pandemic-Data-and-Analytics-Quantifying-Years-of-Lost-Life#download
⦁ Center on Society and Health February 13, 2015; https://societyhealth.vcu.edu/work/the-projects/education-it-matters-more-to-health-than-ever-before.html
⦁ The Federalist June 16, 2020; https://thefederalist.com/2020/06/16/research-finds-lockdowns-are-far-worse-for-health-and-lives-than-coronavirus/
⦁ The Federalist May 4, 2020; https://thefederalist.com/2020/05/04/coronavirus-shutdowns-expose-the-new-class-divide/
⦁ Ron Paul Institute October 28, 2020; http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2020/october/28/nine-covid-facts-a-pandemic-of-fearmongering-and-ignorance/
⦁ Doctors for Disaster Preparedness; https://www.ddponline.org/
⦁ CDC.gov Pandemic Planning Scenarios Updated September 10, 2020; https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/planning-scenarios.html
⦁ Annals of Internal Medicine September 2, 2020 DOI: 10.7326/M20-5352; https://www.acpjournals.org/doi/10.7326/M20-5352
⦁ Ron Paul Institute October 28, 2020; http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2020/october/28/nine-covid-facts-a-pandemic-of-fearmongering-and-ignorance/
YouTube, SARS-CoV-2 and the rise of medical technocracy, Lee Merritt, MD, aprox 8 minutes in (Lie No. 1: Death Risk)
⦁ Technical Report June 2020 DOI: 10.13140/RG.2.24350.77125; https://www.researchgate.net/publication/341832637_All-cause_mortality_during_COVID-19_No_plague_and_a_likely_signature_of_mass_homicide_by_government_response
⦁ Ron Paul Institute October 28, 2020; http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2020/october/28/nine-covid-facts-a-pandemic-of-fearmongering-and-ignorance/
Great Barrington Declaration s prevodom
⦁ Sky News October 7, 2020; https://news.sky.com/story/coronavirus-top-scientists-call-for-herd-immunity-approach-as-governments-soft-touch-criticised-12096597
⦁ Washington Times October 8, 2020; https://www.washingtontimes.com/news/2020/oct/8/thousands-scientists-urge-end-devastating-lockdown/

Screenshot_20230612-085510_Microsoft 365 (Office)

CJEPIVO I COVID POTVRDE

CJEPIVO  protiv virusa COVID-19
Ukratko, ima raznih objašnjenja te tkzv CJEPIVA, a jedno govori o tome kako se u bočici nalazi „spike“ protein kao sastavni dio patogenih elemenata. On je taj koji primitkom čovjeka odlazi u krv, gdje stanice krvnih sudova proizvode puno tih proteina. Nakon desetak dana puna je krv antitijela. Druga doza vakcine ponovno stvara te proteine u puno većem broju, pa je imuni sistem čovjeka „zbunjen“, te limfociti i leukociti uništavaju nove proteine smatrajući ih bakterijama i na taj način uništavaju i vlastite krvne sudove primaoca (zbog toga su i najčešće nuspojave vezane uz srce i krvožilni sustav, osim i mnogo drugih). Da li nam takva vakcina treba, pogotovo što je njeno primanje uvjetovano raznim ucjenama i prisilama što je protivno gore navedenom članku 23. Ustava RH.
Sama vakcina nije prošla potrebnu proceduru provjere od nekoliko godina, nego je dobivena privremena dozvola za njeno korištenje. Zašto nas želite pod svaku cijenu sve cijepiti? Vjerojatno da možete cijepili bi čitav svemir.
U ugovorima o kupnji vakcine proizvođač nije za ništa odgovoran, ali mu se mora određeni iznos unaprijed uplatiti i ako se to ne učini on zaračunava zatezne kamate, a ako kasni sa isporukom nikom ništa. Pa zar to nije malo čudno?
Liječnik ili osoblje koje te cijepi isto ne odgovara za posljedice, to znači da si ti sam odgovoran za sebe. Inače situacija sa COVIDOM-19 je u proteklom razdoblju po zdravstvenim ustanovama otkazala preko 200.000 zakazanih specijalističkih pregleda po listi čekanja. Koliko zbog toga ima smrtnih slučajeva?
Dobitnik Nobelove nagrade za otkrivanje virusa HIV-a dr Luc Montagnier (sada već pokojni) nedavno je na Međunarodnom krivičnom sudu svjedočio pod zakletvom zaključujući: „Ova vakcina protiv Covid-19 najveći je rizik za čovječanstvo i najveći za genocid u istoriji čovječanstva“ Najveći krivci su Svjetske vlade, Big Pharma i Big Media. Ne zna se puno o „virusu“ koji nije nikada izoliran (vjerojatno neki znaju sve o njemu), tako da nije moguće niti stvoriti efikasnu vakcinu, a za njeno ispitivanje su potrebne godine kao i za sve ostale vakcine koje se od prije upotrebljavaju. Izgleda da je virus i vakcina istog sadržaja (mogući bojni otrov). Gdje smo tu izgubili prirodni imunitet organizma? Kruna je Nacrta dakako „cijepljenje protiv bolesti COVID-19“.
Čitatelju koji očekuje kako bi taj dio Nacrta mogao biti informativniji, precizniji i sadržajniji od svih ostalih dijelova vrijeme je da se suoči sa stvarnosti koja o bolesti COVID-19 nije informativna, precizna i sadržajna, te je u skladu s time i taj dio Nacrta. Za razliku od svih drugih cjepiva, cijepljenju protiv bolesti COVID-19 posvećena je tek jedna rečenicu, a ona glasi: „Ovisno o raspoloživosti cjepiva protiv bolesti COVID-19, cijepit će se prema Planu uvođenja, provođenja i praćenja cijepljenja protiv bolesti COVID-19 u Hrvatskoj.“ Divota kako nije rečeno ništa, a rečeno je sve, jer iza „Plana uvođenja, provođenja i praćenja cijepljenja“ krije se zapravo politički program kojim se ljude kani cijepiti prema dnevno političkim potrebama baš kao što se prema dnevno političkim potrebama uvode i ausvajsi i sve ostale totalitarne mjere.
Ne zaboravite, za svakog smo stanovnika EU „samo fajzera osigurali četiri doze za iduće dvije godine, samo fajzera smo toliko, a gdje su još ostala cjepiva….“ Prema tome cjepiva su već raspoloživa, i to je neupitno, što je i sam „politički maratonac“ naš predsjednik vlade tkzv RH izjavio 21. srpnja 2021. Čemu taj nacrt ako je sve već unaprijed riješeno, jer Vlada RH zna puno više (ili su vidoviti), nego stanovništvo RH.
Za javni natječaj bilo bi potrebno znati količinu te vakcine, a ne da stoji tvrdnja „Ovisno o raspoloživosti cjepiva protiv bolesti COVID-19, cijepit će se prema Planu uvođenja, provođenja i praćenja cijepljenja protiv bolesti COVID-19 u Hrvatskoj.“ Po meni troše se nemilice novci poreznih obveznika za upitnu neefikasnu vakcinu pod tvrdnjom da je ona još uvijek besplatna.
Gdje je nestao Ivermektin i Hidroksiklorokin koji su puno efikasniji i što je bitno jeftiniji? U ljekarna RH ga nema. Zašto? Informirao nas je tad „politički maratonac“ koji tako sam sebe zove, da je za godine 2022. i 2023. za svojih 446 milijuna stanovnika Europska unija, tj. Europska komisija samo od Pfizera naručila 1,8 milijardi doza što dakle znači samo od Pfizera za te su dvije godine naručene četiri doze cjepiva za svakog stanovnika EU. U maniri rasnog strijelca nije promaklo premijeru da naglasi kako cjepivo štiti od najtežih posljedica, a to što danas već i u Hrvatskoj cijepljeni umiru jednako kao i necijepljeni, a u svijetu čak i više, pogađate – nije nešto što bi premijer trebao javno reći. To znači da i necijepljeni i cijepljeni i dalje prenose virus. Ostala je mentalna mantra – cjepivo štiti. Istina je, cjepivo štiti, ali samo proizvođača i one s kojima proizvođač šuruje. Nije od tad prošlo mnogo i ausvajsi koji su već tada uvedeni za javna okupljanja u Hrvatskoj u međuvremenu su prošireni na zaposlene u zdravstvu i socijalnoj skrbi, na pacijente, na studente i učenike zdravstvenih smjerova i sadržaja, a ovih se dana čuje kako se kuca na vrata i daljem proširenju jer „vidimo da tako imaju druge zemlje“. I dok mainstream mediji zaboravljaju izjave premijera, ministara, djelatnika Zavoda za javno zdravstvo, predstavnika raznoraznih komora o tome da cjepivo štiti od težih oblika bolesti i smrti, a ne zaboravljaju svakodnevno sijati strah, manipulirati vijestima, veličati koronareligiju i diskreditirati sve koji se umjesto sotonističkom kultu koronanarativa klanjaju ljudskosti i zdravom razumu, ti su se isti mediji potrudili zaboraviti da je u periodu od 13.-28.10. u tijeku javna rasprava koja sadrži nacrt dokumenta o temi „Trogodišnjeg programa imunizacije, seroprofilakse i kemoprofilakse za period 2022.-2024“. Nitko to nije nigdje objavio, jer i tako će biti sve po njihovom, jer ja to znam, budući mi ovo nije prvo učestvovanje u javnoj raspravi!
Dalje slijedi prikaz komentara za ostala cijepiva: U obrazloženju se nacrta navodi da ga se postavlja na e-Savjetovanje s trajanjem od 15 dana kako bi se nakon savjetovanja u što kraćem roku mogle provesti sve potrebne aktivnosti u vezi s javnom nabavom cjepiva, a koje aktivnosti je u obvezi provesti Hrvatski zavod za javno zdravstvo, u svrhu sprječavanja širenja zaraznih bolesti kao mjere propisane Zakonom o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. U ovome tekstu samo ću usporediti predviđeni Trogodišnji program sa sadašnjim Pravilnikom. Dakako, usvajanje programa značilo bi i promjenu Pravilnika, pa i Zakona ako treba, a ako i ne treba nije bitno, jer zakoni su u Hrvatskoj od 11. ožujka 2020. ionako van snage, a jedini zakon koji vlada je zakon sile vlasti nad narodom. Imajte na umu riječi „političkog maratonca“ da „cijepljenje nije vježba za jedno ljeto“ dok čitam ovaj tekst i uspoređujem nacrt Trogodišnjeg programa sa do sada postojećim Pravilnikom. Za tuberkulozu, žutu groznicu, koleru, trbušni tifus, bjesnoću, krpeljni meningoencefalitis, menigokokne bolesti, pneumokokne bolesti, rotavirusni gastroenteritis, varičele, te hepatitis A, i nema nekih značajnijih promjena u odnosu na dosadašnji Pravilnik.

Stvari međutim postaju zanimljive već promjenom „imunizacije protiv gripe“. Prije svega valja reći da je sam pojam imunizacije zloupotrijebljen jer cijepljenje i imunizacija nisu sinonimi, već je imunizacija daleko širi pojam kojeg alopatska medicina namjerno izjednačava samo i jedino s cjepivom jer od zdrave prehrane, Sunca, redukcije stresa, tjelovježbe, dubokog disanja, i ostalih zdravih načina življenja globalistička ruka pohlepe nema koristi.

Tako se umjesto dosadašnjeg članka 42. Pravilnika u kojem stoji da će se cijepljenje protiv gripe provoditi prema epidemiološkim indikacijama predviđa program kojim bi se protiv gripe „imuniziralo“: • osobe životne dobi 65 godina i starije • štićenike domova za starije osobe te institucija za njegu kroničnih bolesnika (bez obzira na dob, uključujući i djecu), kao i radnike domova za starije osobe te institucija za njegu kroničnih bolesnika • osobe, uključujući i djecu, s kroničnim oboljenjima, posebice oboljenjima srca i pluća, a posebno djecu s oštećenom plućnom funkcijom (cistična fibroza, kronična astma, bronhopulmonalna displazija) i s kongenitalnim manama • odrasle i djecu s kroničnim bolestima metabolizma (uključujući dijabetes mellitus), kroničnim bolestima bubrega, hemoglobinopatijama i oštećenjem imunološkog sustava (uključujući HIV infekciju) • djecu i adolescente (6 mj. do 18. god.) na dugotrajnoj terapiji lijekovima koji sadrže acetilsalicilnu kiselinu (radi izbjegavanja nastanka Reyeova sindroma uz influenzu) • u slučaju da se neka od osoba za koje je cijepljenje preporučljivo, zbog svog zdravstvenog stanja ne može cijepiti (kontraindikacija), umjesto njih se pod istim uvjetima trebaju cijepiti osobe iz njihove bliske okoline, na primjer kućni kontakti (uključujući djecu), osobe koje pružaju kućnu medicinsku njegu i sl. • zdravstvene djelatnike • trudnice.
Nadalje se preporučuje cijepiti se svake godine prije početka sezone gripe (u jesen), cjepivom koje po sastavu odgovara preporukama Svjetske zdravstvene organizacije. Nakon cijepljenja gore navedenih osoba kojima je cijepljenje prvenstveno namijenjeno, predviđa se ponuditi cjepivo protiv gripe cijelom stanovništvu, a ponajprije zaposlenicima odgojno-obrazovnih ustanova, sukladno raspoloživosti cjepiva. Gripa koje lani nije bilo izgleda da se na velika vrata vraća, a ako već ne ona, onda cjepiva protiv nje svakako planiraju voziti punim gasom. Cijepljenje protiv ospica što do sada nije stajalo u Pravilniku moglo bi ako to pokažu „medicinske i epidemiološke indikacije“ zapasti zdravstvene radnike i djelatnike koji rade u ustanovama za predškolski odgoj koji nemaju dokumentirani primitak dvije doze cjepiva ili serološki dokaz imuniteta. Sigurno bi zbog toga bili jako sretni, a nekako mi nos govori da bi se „medicinske i epidemiološke indikacije“ mogle početi pojavljivati po potrebi. Nacrtom je promijenjen i okvir cijepljenja protiv hepatitisa B za zdravstvene radnike koji su prema dosadašnjem Pravilniku na to cjepivo bili obvezni u skladu s procjenom epidemiologa. Ta se procjena Nacrtom gasi te bi na to cjepivo, bez ikakve procjene, bili obvezni svi koji u obavljanju svog posla dolaze u neposredan dodir sa zaraženim ljudima i materijalom. Obveza cijepljenja protiv hepatitisa B kani se uvesti i za ljude zaražene HIV-om, te za ljude nakon transplantacije krvotvornih matičnih stanica.
Novost je i to da se „tri u jedan“ cjepivo „Di-Te-Per“ predviđa i za zdravstvene radnike koji rade na novorođenačkim i dojenačkim odjelima. Njih se kroz Nacrt preporuča cijepiti jednokratno protiv hripavca kombiniranim cjepivom protiv difterije, tetanusa i hripavca za adolescente i odrasle. Nije to sve za zaposlene na tim odjelima jer ako nisu preboljeli vodene kozice – eto rješenja: cjepivo protiv varičela. Zar ste sumnjali da rješenja nema i da cjepivo nije rješenje? To se cjepivo predviđa i za zaposlenike na infektološkim, te na hematološkim odjelima, jer kaže Nacrt „na taj način se indirektno štite imunokompromitirane osobe o kojima takvi radnici skrbe, a koji sami zbog oslabljenog imunološkog sustava ne smiju primiti živo cjepivo.“ Znate ono – misli na druge. Dakako, ženama koje planiraju trudnoću, a nisu preboljele vodene kozice preporuča se cijepiti se protiv vodenih kozica prije trudnoće. Za djevojčice i dječake pak od osmog razreda do 25. godine života novost je to što se kroz Nacrt preporuča cijepljenje protiv HPV infekcije koje „ne uklanja rizik od infekcije i razvoja bolesti, već ga smanjuje“.
Drugim riječima, cjepivo ne služi ničemu kao i ono protiv bolesti COVID-19, ali Big Pharma radi svoje i na mladima je da zavrnu rukave. Članak 59. Ustava RH: Svakom se jamči pravo na zdravstvenu zaštitu u skladu sa zakonom.
Izvadak iz Kaznenog zakona Uvjetovanje pružanja liječničke pomoći, odnosno liječničkog pregleda prethodnim provođenjem PCR testa, kao i odbijanje pružanje navedenog radi neprovođenja testa predstavlja kazneno djelo nesavjesnog liječenja iz čl. 181. Kaznenog zakona („Doktor medicine, doktor dentalne medicine ili drugi zdravstveni radnik koji obavljajući zdravstvenu djelatnost primijeni očito nepodobno sredstvo ili način liječenja ili na drugi način očito ne postupi po pravilima zdravstvene struke ili očito nesavjesno postupa pa time prouzroči pogoršanje bolesti ili narušenje zdravlja druge osobe, kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine.“).

O nuspojavama i smrtnim slučajevima uslijed cjepljena ne bih pisao, jer je Vaša kolegica gospođa Šebalj to temeljito obradila i prikupila izjave svjedoka u dva dijela, koji su konačno imali hrabrosti i progovorili o svojim tegobana, nakon cjepljenja. Hrabri ljudi, znam da ste bili prevareni i primorani na vakcinaciju, ali svaka Vam čast za takve izjave koje su prava istina posljedica vakcinacije !!!

Samo bih dodao još kratko podatke o „iznenadnim smrtima“ mladih sportaša, koje su u zadnje vrijeme postale čisto normalne, gdje slika sve govori.

Iznenadne smrti sportaša od 2021. – 2023. godine (1884 slučaja) – da li su to slučajnosti ?

Screenshot_20230612-085447_Microsoft 365 (Office)

Popis najčešćih ozljeda sportaša:
• Srčani zastoj
• Krvni ugrušci ili tromboza
• Moždani udar
• Nepravilan rad srca
• Aritmija
• Neuropatija
• Smrt
https://www.europereloaded.com/1884-athlete-cardiac-arrests-or-serious-issues-1310-of-them-dead-since-covid-injection/

SAKUPLJENE GLAVNE ČINJENICE O NEKIM CJEPIVIMA (Autor: Vernon Coleman)
⦁ Nacionalni program za kompenzaciju povreda od vakcina američkog Ministarstva zdravlja pokazao je da između 2.500 i 3.000 djece svake godine bude ubijeno ili povrijeđeno vakcinama (svih vrsta).
⦁ Vlada SAD platila je naknadu štete od vakcine roditeljima autistične djece.
⦁ Japanska vlada obustavila je dio svog programa vakcinacije zbog umiranja djece.
⦁ U Velikoj Britaniji ljekari opšte prakse primaju ogromne naknade za vakcinaciju. I bonuse ako vakcinišu dovoljno pacijenata. Doktori se veoma bogate od programa vakcinacije.
⦁ Vakcine se sada daju bebama starim osam sedmica, iako ne postoje apsolutno nikakvi dugoročni naučni dokazi koji bi pokazali da je to bezbjedno. Do svog drugog rođendana mala djeca će primiti više od desetina vakcina. Američka djeca će dobiti još više. Industrija vakcina uvijek traži nove vakcine za davanje.
⦁ Na dlanu vaše lijeve ruke naći ćete potpunu listu istraživačkog rada koji je obavljen na istraživanju sigurnosti ili nemogućnosti programa masovne vakcinacije.
⦁ Vakcina protiv difterije prvi put je predstavljena u Njemačkoj. Nakon uvođenja vakcina broj slučajeva difterije se stalno povećavao.
⦁ Broj umrlih od velikog kašlja opao je mnogo prije nego što je uvedena vakcina. Vakcina nije smanjila učestalost bolesti.
⦁ Vakcina protiv gripa je, neizbježno, dizajnirana da se nosi s prošlogodišnjim virusom gripe.
⦁ Nikada nisam sreo doktora koji prima redovne vakcine protiv gripa (ili bilo koje druge vakcine u tom slučaju).
⦁ U prošlosti je vakcina protiv gripa sadržavala različite sojeve virusa gripe (razmnožavane u pilećim embrionima); formaldehid (konzervans); polietilen glikol; želatin (napravljen od kravljih kostiju) i tvar koja sadrži živu. Čudno je da je EU zabranila barometre koji sadrže živu, jer se smatraju opasnima. Ali doktori to ubrizgavaju ljudima.
⦁ Vakcina protiv dječje paralize nije ”ubila” dječju paralizu. Naprotiv, vakcina je dovela do više oboljelih. U Tennesseeju, u SAD, broj žrtava dječje paralize prije nego što je vakcinacija postala obavezna bio je 119. Godinu dana nakon što je vakcinacija uvedena, brojka je porasla na 386. Slične su brojke i za druge američke države. Poliomijelitis je postao rjeđi kao rezultat boljih sanitarnih uslova i čišćih zaliha vode. Vakcinacija nije imala nikakvog korisnog efekta.
⦁ Dr Jenner je nadaleko poznat kao “izumitelj” vakcine. Ali nije toliko poznato, kada je probao prvu vakcinu protiv velikih boginja na svom 10-mjesečnom sinu, dječak je postao mentalno retardiran i umro u 21. godini. Jenner je odbio da vakciniše svoje drugo dijete. Međutim, medicinska profesija je uvidjela komercijalne mogućnosti i vakcinacija je postala popularna (iako je smrtonosna).
⦁ Kada je Luj XV dobio velike boginje, preživio je, jer ga je njegova medicinska sestra skrivala od ljekara čijA CJEPIVA su ubila njegovog oca i brata.
⦁ Iako je TB sada veliki problem, mnoge zemlje su napustile vakcinu protiv tuberkuloze jer ona jednostavno ne funkcioniše. Zaista, dokazi sugerišu da vakcina širi bolest.
⦁ Zvanično se kaže da je rizik od oštećenja mozga kod djeteta koje je primio vakcinu protiv velikog kašlja 1 na 100.000. Ali to je ”najbolja” brojka. Druga istraživanja pokazuju da je rizik čak 1 od 6.000. Nema sumnje da vakcina uzrokuje mnogo više štete od bolesti i postoje jasni dokazi koji povezuju vakcinu sa oštećenjem mozga.
⦁ Vakcine su opasne i ne djeluju uvijek. Do polovine ljudi koji su vakcinisani ne razviju otpornost na dotičnu bolest.
⦁ Farmaceutske kompanije sada objavljuju dugačke liste razloga zašto ne vakcinišu pacijente. Doktori rijetko gledaju liste, a kamoli da obrate pažnju. Na primjer, za jednu vakcinu savjet je da bebama koje uporno plaču ili imaju groznicu ne treba davati još jednu vakcinu. Niko ne zna koliku štetu nanosi davanje nekoliko vakcina u jednom koktelu vakcine.

Screenshot_20230612-085538_Microsoft 365 (Office)
⦁ Francuska vlada odustala je od programa vakcinacije protiv hepatitisa B za djecu nakon što je podneseno više od 15.000 tužbi za oštećenje mozga i druge ozbiljne zdravstvene probleme.
⦁ U SAD grupa pedijatara sa 30.000 mladih pacijenata uopšte ne vakciniše. U praksi nemaju slučajeve autizma.
Reference sa E-savjetovanja o imunizaciji – Tamara Baraba(1-37):

(1) Tseng CT et al.: Immunization with SARS coronavirus vaccines leads to pulmonary immunopathology on challenge with the SARS virus , PLOS ONE, 2012, DOI: 10.1371/journal.pone.0035421
(2) Timothy Cardozo, Ronald Veazey: Informed consent disclosure to vaccine trial subjects of risk of COVID-19 vaccines worsening clinical disease , The International Journal of Clinical Practice, 2020, DOI: 10.1111/ijcp.13795
(3) Wen Shi Lee et al.:Antibody-dependent enhancement and SARS-CoV-2 vaccines and therapies, Nature, 2020, DOI: 10.1038/s41564-020-00789-5
(4) Lee, W.S., Wheatley, A.K., Kent, S.J. et al.: Antibody-dependent enhancement and SARS-CoV-2 vaccines and therapies, Nature Microbiology 5, 2020, https://doi.org/10.1038/s41564-020-00789-5
(5) Darell O. Ricke: Two Different Antibody-Dependent Enhancement (ADE) Risks for SARS-CoV-2 Antibodies, Frontiers in Immunology, 2021, DOI: 10.3389/fimmu.2021.640093/full
(6) Nouara Yahi , Henri Chahinian , Jacques Fantini: Infection-enhancing anti-SARS-CoV-2 antibodies recognize both the original Wuhan/D614G strain and Delta variants. A potential risk for mass vaccination ?, Journal of Infection (2021), DOI:https://doi.org/10.1016/j.jinf.2021.08.010
(7) Prerna Arora et al. : The spike protein of SARS-CoV-2 variant A.30 is heavily mutated and evades vaccine-induced antibodies with high efficiency, Nature Cellular and Molecular Immunology, 2021, DOI:10.1038/s41423-021-00779-5
(8) Andrew F. Read et al. :Imperfect Vaccination Can Enhance the Transmission of Highly Virulent Pathogens, PLOS Biology, 2015; DOI:10.1371/journal.pbio.1002198
(9) Dr. Ho, ravnatelj Aaron Diamond AIDS Research Centra te profesor medicine Clyde i Helen Wu na Koledžu liječnika i kirurga Sveučilišta Columbia Vagelos: Pengfei Wang et al. Antibody Resistance of SARS-CoV-2 Variants B.1.351 and B.1.1.7, Nature (2021). DOI: 10.1038/s41586-021-03398-2 (studija i novi podaci kliničkih ispitivanja pokazuju da evolucija virusa SARS-CoV-2 ide u smjeru koji uzrokuje bijeg od trenutnih cjepiva i terapija usmjerenih protiv širenja virusa)
(10) Rachel T. Eguia et al.:A human coronavirus evolves antigenically to escape antibody immunity, PLOS Pathogens, 2021, doi: 10.1371/journal.ppat.1009453
(11) Yiska Weisblum et al.:Escape from neutralizing antibodies by SARS-CoV-2 spike protein variants , Elife, 2020, doi: 10.7554/eLife.61312 ( evolucija koronavirusa odvija se prema bijegu od antitijela)
(12) Wan Yushun et al.: Molecular Mechanism for Antibody-Dependent Enhancement of Coronavirus Entry, Journal of Virology, 2020, DOI: 10.1128/JVI.02015-19
(13) Letarov et al.: Free SARS-CoV-2 Spike Protein S1 Particles May Play a Role in the Pathogenesis of COVID-19 Infection , Biochemistry ( Moscow), 2020; DOI: 10.1134/S0006297921030032
(14) Elizabeth M. Rhea et al.: The S1 protein of SARS-CoV-2 crosses the blood–brain barrier in mice , Nature, 2020., https://www.nature.com/articles/s41593-020-00771-8#Sec1
(15) Jia Yu et al.: Direct activation of the alternative complement pathway by SARS-CoV-2 spike proteins is blocked by factor D inhibition; Blood- Thrombosis and Hemostasis, 2020; DOI: 10.1182/blood.2020008248
(16) Yuyang Lei et al.: SARS-CoV-2 Spike Protein Impairs Endothelial Function via Downregulation of ACE 2, Circulation research, 2021; DOI: 10.1161/CIRCRESAHA.121.318902 ( Studija Salk instituta i partnera)
(17) Montgomery J, Ryan M, Engler R, et al. Myocarditis Following Immunization With mRNA COVID-19 Vaccines in Members of the US Military. JAMA Cardiol. 2021; DOI:10.1001/jamacardio.2021.2833
(18) Yiqun Zhou et al.:Crossing the blood-brain barrier with nanoparticles, Science Direct , 2018; DOI: https://doi.org/10.1016/j.jconrel.2017.12.015
(19) Hari Shanker Sharma et al.: Influence of Nanoparticles on Blood–Brain Barrier Permeability and Brain Edema Formation in Rats, NEUROCHIRURGICA- volume 106, 2009; DOI: 10.1007/978-3-211-98811-4_65
(20) Alazne Domínguez et al.: Nanoparticles and blood-brain barrier: the key to central nervous system diseases, Journal of Nanoscience and Nanotechnology, 2014; DOI: 10.1166/jnn.2014.9119
(21) Evelyn Winter et al.: Development and Evaluation of Lipid Nanoparticles for Drug Delivery: Study of Toxicity In, Vitro and In Vivo , Journal of Nanoscience and Nanotechnology, 2016; DOI: 10.1166/jnn.2016.11667
(22) Priscyla D. Marcato, Nelson Durán: Cytotoxicity and Genotoxicity of Solid Lipid Nanoparticles, Nanotoxicology. Nanomedicine and Nanotoxicology, 2014; DOI: https://doi.org/10.1007/978-1-4614-8993-1_10
(23) Wim H De Jong , Paul JA Borm : Drug delivery and nanoparticles: Applications and hazards, Int J Nanomedicine, 2008; DOI: 10.2147/ijn.s596
(24) Nina Le Bert et.al.: SARS-CoV-2-specific T cell immunity in cases of COVID-19 and SARS, and uninfected controls, Nature, 2020; DOI: 10.1038/s41586-020-2550-z
(25) Marc Lipsitch et al.: Cross-reactive memory T cells and herd immunity to SARS-CoV-2, Nature, 2020; DOI: 10.1038/s41577-020-00460-4
(26) Jose Mateu set al.: Selective and cross-reactive SARS-CoV-2 T cell epitopes in unexposed humans, Science, 2020; DOI: 10.1126/science.abd3871
(27) Elizabeth Fraley et al.: Cross-reactive antibody immunity against SARS-CoV-2 in children and adults, Nature – Cellular and Molecular Immunology, 2021; DOI: 10.1038/s41423-021-00700-0
(28) Katie E. Lineburg et al.: CD8 + T cells specific for an immunodominant SARS-CoV-2 nucleocapsid epitope cross-react with selective seasonal coronaviruses, Immunity, 2021;DOI: 10.1016/j.immuni.2021.04.006
(29) Grunebaum, Paolo Campisi,et al: SARS-CoV-2–Reactive Mucosal B Cells in the Upper Respiratory Tract of Uninfected Individuals, Journal of Immunology, 2021, DOI: https://doi.org/10.4049/jimmunol.2100606
(30) https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/coronavirus-covid-19-update-fda-authorizes-adaptive-biotechnologies-t-detect-covid-test
(31) Olliaro et al.: COVID-19 vaccine efficacy and effectiveness—the elephant (not) in the room, Lancet, 2021; DOI: 10.1016/S2666-5247(21)00069-0
(32) Pardi N, Hogan MJ, Porter FW, Weissman D: mRNA vaccines – a new era in vaccinology. Nature Rev Drug Discovery 2018, DOI: 10.1038/nrd.2017.243
(33) https://www.ema.europa.eu/en/documents/scientific-guideline/draft-guideline-quality-non-clinical-clinical-requirements-investigational-advanced-therapy_en.pdf
(34) Peter Doshi: Covid-19 vaccines: In the rush for regulatory approval, do we need more data?, BMJ, 2021; DOI: 10.1136/bmj.n1244
(35) Alana F. Ogata et al.: Circulating Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 (SARS-CoV-2) Vaccine Antigen Detected in the Plasma of mRNA-1273 Vaccine Recipients, Clinical Infectious Diseases, 2021; DOI : 10.1093/cid/ciab465
(36) Sandhya Bansal et al.: Cutting Edge: Circulating Exosomes with COVID Spike Protein Are Induced by BNT162b2 (Pfizer–BioNTech) Vaccination prior to Development of Antibodies: A Novel Mechanism for Immune Activation by mRNA Vaccines, Journal of Immunology, 2021,; DOI: https://doi.org/10.4049/jimmunol.2100637
(37) Subramanian, S.V., Kumar, A.: Increases in COVID-19 are unrelated to levels of vaccination across 68 countries and 2947 counties in the United States, Eur J Epidemiol, 2021, DOI: https://doi.org/10.1007/s10654-021-00808-7
⦁ Technical Report June 2020 DOI: 10.13140/RG.2.24350.77125; https://www.researchgate.net/publication/341832637_All-cause_mortality_during_COVID-19_No_plague_and_a_likely_signature_of_mass_homicide_by_government_response
⦁ Ron Paul Institute October 28, 2020; http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2020/october/28/nine-covid-facts-a-pandemic-of-fearmongering-and-ignorance/
Great Barrington Declaration s prevodom
⦁ Sky News October 7, 2020; https://news.sky.com/story/coronavirus-top-scientists-call-for-herd-immunity-approach-as-governments-soft-touch-criticised-12096597
⦁ Washington Times October 8, 2020; https://www.washingtontimes.com/news/2020/oct/8/thousands-scientists-urge-end-devastating-lockdown/
⦁ (2021/05) “⦁ Izrael: šampion u cijepljenju. I umiranju od cjepiva.“
⦁ (2021/06) “⦁ Stopa smrtnosti cijepljenih je 8 puta veća od smrtnosti necijepljenih (za Delta varijantu)“
⦁ (2021/07) “⦁ Sada već više ljudi umire od cjepiva nego od Covid-a (u SAD)“
⦁ (2021/07) “⦁ Evo zašto cijepljeni imaju 8x , a polucijepljeni 3x veću stopu Delta-smrtnosti od necijepljenih“
⦁ (2021/08) “⦁ Potpuno cijepljeni čine samo 21% novozaraženih, ali čak 58% umrlih od Covida“
⦁ (2021/10) “⦁ Tajvan: broj umrlih od cjepiva premašio umrle od Covida“
⦁ (2021/11) “⦁ Među umrlim Englezima 61% cijepljeno, 39% necijepljeno – ali cijepljeni imaju blaže simptome smrti“
⦁ (2021/12) “⦁ Pogrebnik o neprirodno velikim brojevima smrti od cjepiva“
⦁ (2022/01) “⦁ Ne, dragi čitatelju “dazjazz4”, podaci o 40% porasta smrtnosti (18-64) nisu Fake“

I još nanovije otkriće o CJEPIVIMA (svibanj 2023.godine)

Sjetiti će te se sigurno poznate izjave ministra Beroša iz 2021. godine „Nažalost svaki treći stanovnik RH oboljet će od karcinoma“ ili „Rak ne čeka da pandemija prođe i može pogoditi svakog od nas“.
Pitam se kako je to znao?!.
Za to je „okrivio“ bolnice koje su prešle na drugi režim rada zbog pandemije, pa su liste čekanja i dijagnostički pregledi na neko vrijeme odgođeni. No, istina je sasvim drugačija, jer je nedavno japanski profesor Murakami otkrio da je Pfizerovo mRNA cjepivo imalo plazmidnu DNK, pa je bio iznenađen pronalaskom sekvence SV40. SV40 je promotor (okidač) virusa raka, a prisutnost ove sekvence olakšava translokaciju DNK u ljudsku jezgru, i lakše ulazi u genom. Iako je to sekvenca koja je potpuno nepotrebna za izradu mRNA cjepiva, ona je prisutna u analiziranim vakcinama. Dakle, kontaminacija DNK i uzročnik raka SV40 su pronađeni u Pfizerovim injekcijama za Covid-19.

Izvor: https://expose-news.com/2023/05/21/cancer-causing-agent-sv40-found-in-pfizer/

KOJA PERFIDNA I PODMUKLA RADNJA SVIH KOJI SU TO RADILI I ZNALI ZA TO, JER POVEĆAN BROJ KARCINOMA U POSLJEDNJE VRIJEME UZROKUJE UPRAVO VAKCINA KOJU SU VEĆINA LJUDI BILI PRISILJENI DA JE PRIME I VIŠE PUTA, A NE NEKE LISTE ČEKANJA – E, MOJ MINISTRE ZDRAVSTVA, JE  LI OVO  GENOCID PROTIV GRAĐANA RH?!

UMJESTO ZAKLJUČKA

„Vodstvo Europske unije je svojim neodgovornim ponašanjem, neodgovornim odlukama i ponajviše nečinjenjem dovelo do toga da su izgubljeni milijuni radnih mjesta. Izgubljeni su milijuni života što je posljedica neobavljanja hitnih kirurških operacija. Sve pod famoznom kampanjom straha kojom je uništeno gospodarstvo. Socijalne države i socijalnih prava građana bez gospodarstva i bez radnih mjesta nema i ne može biti. Cijela kampanja straha utemeljena je na potpuno lažnim brojevima kako umrlih, tako i oboljelih. Jedini način, zakoniti i medicinski da se utvrdi broj umrlih i oboljelih je provođenje obdukcija i da se brojevi oboljelih izračunavaju na temelju liječničkih konstatacija, a ne temeljem PCR testova. Ako to ne promijenimo, nema nam spasa ni u budućnosti strane politike, jedina zaštita građana od samovolje izvršne vlasti. Lockdown, PCR testovi i kampanja straha oduzeli su građanima slobodu, pravo na kretanje i pravo na rad. Zabranjuje se rad pojedinim građanima, izgubljeni su milijuni radnih mjesta. Uvođenje PCR testova kao metode utvrđivanja bolesti i uzroka smrti je zločin protiv čovječanstva, to je zločin protiv svakog čovjeka osobno. U povijesti su ujedinjene države pobijedile nacizam i fašizam. Sada, novom nacizmu koji raste i kojem nitko ne želi stati na kraj u ime država, stati će na kraj slobodni građani. Vrijeme je da se slobodni građani udruže i kažu dosta. Želimo istinu, dosta laži, dosta straha. Nekada su se ratovi vodili oružjem, sada će se voditi istinom. Interesna i korumpirana kasta koja trenutno obnaša vlast u Hrvatskoj je i u ovoj krizi pokazala da će iskoristiti svaku, i najmanju šansu, kako bi si prigrabila što više moći, vlasti i utjecaja na štetu građana. Mjere kojima svjedočimo u Hrvatskoj, njihova obrazloženja i pravna utemeljenja pokazuju da vlada donosi odluke isključivo argumentima sile, bez ikakvih znanstvenih i pravnih temelja. Nažalost, u Hrvatskoj nisu moguće odluke sudova koje bi se suprostavile samovolji, tiraniji i kaosu izvršne vlasti jer je hrvatsko pravosuđe, uz časne izuzetke poput suca Dobronića, sutkinje Ćaćić Zagrajski i ostalih časnih sudaca, u čvrstom stisku HDZ-a. Primjer iz Portugala pokazuje što znači imati neovisno pravosuđe, granu vlasti koja je, ukoliko nije okupirana od strane politike, jedina zaštita građana od samovolje izvršne vlasti. Nismo na ovom planetu kako bismo izgradili osobna carstva bogatsva i kontrole, nego je evolucija razlog zašto smo tu“ izjavio je Mislav Kolakušić.
Članak 38. Ustava RH između ostalog kaže da je zabranjena cenzura i jamči se sloboda mišljenja i izražavanja misli. Pozivam se na Rezoluciju Vijeća Europe br. 2.361, od 27. 01. 2021. godine prema kojoj treba: „Osigurati da su građani informirani da cijepljenje nije obavezno i da nitko ne vrši politički, socijalni ili drugi pritisak da se cijepe, ako to ne žele sami i osigurati da nitko ne bude diskriminiran radi toga što nije cijepljen zbog mogućih zdravstvenih rizika ili ne želi biti cijepljen“.
Također ističem da su naša neotuđiva prava pridržana. Naime, Ustav i Zakon o zaštiti osobnih podataka jamči nam zaštitu podataka o našem zdravstvenom stanju. Građani imaju pravo na istinu i potpune informacije. To pravo im je tijekom krize uskraćeno i zamijenjeno stožerokracijom koja odluke donosi temeljem političkih interesa političke stranke koja ju je imenovala. Mislav Kolakušić jedan je od rijetkih političara koji je u Europskom parlamentu otvoreno zahtijevao demokratsku raspravu o ključnim aspektima koronakrize i zajednički europski odgovor temeljen na zajedničkoj odluci vodećih svjetskih i europskih epidemiologa i stručnjaka za upravljanje kriznim situacijama.
Umjesto toga, u Hrvatskoj smo dobili HDZ-ovu stožerokraciju, uništeno gospodarstvo na europskoj razini i krizu koju će plaćati generacije. Ograničavanje slobode govora je kazneno djelo, kako u Republici Hrvatskoj, tako i u ostalim državama Europske unije. Pravo na utvrđivanje istine u modernim i demokratskim državama isključivo je dano u ruke sudova. Danas je utvrđivanje istine na društvenim mrežama predano u ruke sumnjivim organizacijama. Podnošenjem kaznene prijave protiv Gonga, Faktografa i Facebooka, te odgovornih osoba radi kaznenog djela ograničavanja slobode govora i javnih nastupa iz članka 127. Kaznenog zakona Republike Hrvatske, ostvaruje se građanska dužnost. „Obećajem da će svi oni koji su provodili cenzuru biti kazneno procesuirani. Održao sam svako svoje obećanje pa ću tako održati i ovo obećanje, makar trebalo 20 godina ili više“ nastavio je Mislav Kolakušić
Sloboda, dostojanstvo, pravo na rad, pravo na kretanje, pravo na zdravstvenu skrb, biti jednak među svima i imati jednaka prava kao i svi drugi, to je moguće samo ako živimo u demokratskom društvu koje se bazira na istini, a ne na laži. Već više od tri godine dana živimo u Europi i svijetu, gdje se istina proglašava laži, a laž istinom. To moramo ispraviti, istina mora izaći na vidjelo. Građani moraju dobiti slobodu i jednakost.
Ljudi nisu dosta uplašeni svakodnevnim ispiranjem mozga od cenzuriranih medija o broju zaraženi i umrlih (statistika je varljivi dio matematike, gdje možeš uzorak podataka uzeti i naštimati kako ti odgovora), pa im se u zadnje vrijeme dodatno plasiraju katastrofične posljedice klimatskih promjena i u budućnosti nedostatak hrane, pa i vode. Na primjer Grenland u prosjeku gubi oko 270 gigatona leda tokom godine dana, i ako se nastavi ovakav trend porasta temperature sav led bi se otopio za oko 10.500 godina (to je samo klimatološki model).
Isto tako „okrivljeni“ ugljični dioksid (0.03% sudjeluje u sastavu zraka) kako znamo još iz osnovne škole je potreban biljnom svijetu, da bi pomoću fotosinteze (fotona-čestica svjetlosti) bio dobiven kisik, koji je potreban nama za normalno disanje. Možete ovo sve nazvati teorijom zavjere, kao što je i teorija struna sa 11 dimenzija u hiperprostoru ili tvrdnjom Heisenberga o principu neodređenosti da u kvantnoj mehanici nikada nećemo istovremeno saznati položaj i brzinu neke čestice u kontinuumu prostor-vremena ili pitanje kako je materija evoluirala od jednostavne vibracije atoma vodika, pa sve do čovjeka.
Većina tih „teorija zavjere“ s vremenom postaju istina.
Na globalnoj razini odvijaju se potpuno isti scenariji kao i u RH (zar to nije čudno?). Manipulacija medija i cenzura (tko laže, taj i krade), farmakomafija, bankarska mafija, politička mafija i psihopatogena mafija (kako drugačije nazvati to kada netko uživa u ubijanju drugog čovjeka), poslije slučaja INA, gdje se radi o milionima eura (gdje su pare), nepotizam i slučajevi sukoba interesa, to je Hrvatska.
Po Maltusovoj teoriji ima previše ljudi na Zemlji, a slijedi ga izjava malog Bila još prije pandenmije kako treba broj ljudi na zemlji smanjiti, te prve žene Europske centralne banke Christine Lagarde (čitaj Klaus Schwab) kako stariji predugo žive i postoji rizik za globalnu ekonomiju i kako se nešto mora učiniti (to je i bio razlog zašto su stari po domovima bili prvi cijepljeni, pa ko preživi pričat će).
Cijepljenje mladih dovest će do masovnog steriliteta u budućnosti, pa time i manje novo rođenog stanovništva, a da ne spominjem agendu LGBT….ili koliko već ima slova ili seksualni odgoj djece od malih nogu (u vrtićima), te najnovija tvrdnja Klausa da do 2030. godine, će se djeca rađati u umjetnim maternicama, umjetnom oplodnjom. Pa to samo mogu promovirati luđaci i psihopatogeni bolesnici.
Sve je to planirano davno prije, ali neću širiti temu, nego jednostavno prestanite nabavljati veliku količinu skupocjenih cijepiva protiv COVID-19 virusa, koje se daju „besplatno“ građanima, plaćenih novcima iz njihovih brutto plaća ili mi ne znamo iz kojih se izvora tolike količine vakcina plaćaju..

Screenshot_20230612-085529_Microsoft 365 (Office)

Veliki klimatolog kaže:

Eh, kada bi bilo neko cjepivo protiv klimatskih promjena

Završio bih ovaj članak sa kratkim govorom saborskog zastupnika Marina Miletića (inače nisam član niti jedne stranke u RH, tako da njega ne promoviram, ali mislim da je čovjek najbliži istini):

„Neću odustati‼
Mafija koronakartela će odgovarati Obećao sam svojim Riječanima i Istranima, ljudima Kvarnera da kada dođem u Hrvatski sabor ću se boriti za našu slobodu protiv svih vrsta mafije. To ne prestajem činiti za cijeli moj narod. Nisam tada znao da ću zajedno sa svojim Mostovcima nositi borbu protiv pandemijske interesne skupine, pozivao sam na prvi Festival na slobodu u Hrvatskom saboru, odlazio na sve prosvjede, od početka se borio protiv koronakartela, ukazivao na nelogičnosti i ludilo tih zastrašitelja. Vrijeđali su me javno i glasno. Prišivali mi najogavnije etikete. Difamirali me u njihovim medijima. U Saboru me žestoko napadala ljevica, posebno Možemo i HDZ. Napadali su me da ljudi umiru radi mojih govora i djelovanja, da se ljudi ne cijepe jer sam ih to nagovorio. Danas vidimo da smo ljude, baš mnoge, spasili, Bogu hvala. Pritom su oni zagovarali cijepljenje svega što hoda, oduzimali su nam slobodu kretanja i izražavanja. Pljuvali su nas na televizijama, vrijeđali nas preko lokalnog tiska. Htjeli su nama necijepljenima zabraniti ići u trgovinu po kruh (Anka Mrak Taritaš). Službeno su razmatrali kako da nam se oteža život toliko da budemo prisiljeni primiti njihovu eksperimentalnu bocku. Posebno su me napadali iz Možemo: Benčićka i Kekinka. Ismijavale, vrijeđale me. Htjeli su nas sve pratiti preko GPS-a mobitela (Branko Bačić, HDZ, Otvoreno). Kojih li malih diktatora koji čuče skriveni unutar kvazi tolerantnih kvazi ljevičara. Mnogi iskreni ljudi su progledali, neovisno na njihovu vjeru, političku pripadnost. Ljudi su shvatili da su prevareni i da je ključ – sačuvati slobodu. Wokovci i HDZ su nam to htjeli oduzeti. Ja sam znao od prvog dana, a povijest nas to uči, da tko god stoji uz istinu – mora talasati. Tko god stoji uz istinu – mora trpjeti. Istina ljudima pokazuje njihove zablude, stvara neugodu, a laž ih tješi i ostavlja u zoni komfora. Ali, istina jedina donosi dobro, prosperitet i život. Dok laž donosi kaos, zlo i smrt. I danas kada imamo toliko posljedica, najtragičnijih od cijepljenja. Danas kada znamo da je Pfizer lagao i da nikada nisu radili testiranja cijepljenih i sprječavanja širenja virusa. Danas kada znamo da su na prevaru uveli lockdown s užasnim posljedicama po cijelo društvo. Danas kada znamo da je ta mafija koronakartela okrenula milijarde na grbači uplašenih ljudi. Danas kada znamo da čak i predsjednici HKLD-a (Hrvatko katoličko liječničko društvo) se naslikavaju plaćenim oglasima i fotografijama Pfizera (tko zna koliko je tu podmazanih?) Danas kada znamo da su namjerno i ciljano PREVARILI ljude, prodavali lažne testove da bi sebi kupovali lamborginije od 2 milijuna i 800 tisuća kuna… kupovali si stanove, gradili vile s bazenima… Danas kada toliko toga izlazi van – ti beskrupulozni ljudi sjena i tame – valjda misle da ćemo odustati od istine i traženja odgovornosti? Ne, ne, neće ići. Tek sve počinje. Kopat ćemo i tražiti za svakoga od vas koji ste sudjelovali na bilo koji način u muljavinama – da platite i položite račun radi svojih zlih djela. Nema odustajanja. Tek sve počinje“.
100% sigurno, 100% učinkovito “Zašto ne vjerujemo našim stručnjacima?!”
V. Beroš

PONAVLJAM PITANJA IZ PRIJAŠNJIH TEKSTOVA:
TKO ĆE ODGOVARATI ZAŠTO SU DJECA U ŠKOLAMA BILA MALTRETIRANA SA NOŠENJEM MASKI I TESTIRANJIMA,
TKO ĆE ODGOVARATI NECIJEPLJENIM GRAĐANIMA RH KOJI SU SE DVA PUTA TJEDNO TESTIRALI SA LAŽNIM TESTOM DA NE BI OSTALI BEZ POSLA,
TKO ĆE ODGOVARATI GRAĐANIMA HRVATSKE KOJI SU OSTALI BEZ POSLA I PREŠLI U RAZRED SIROMAŠNIH, TE GALOPIRAJUĆU UMJETNO STVORENU INFLACIJU,
TKO ĆE ODGOVARATI NAREĐENIM MJERAMA ZA POSTIGNUTI STUPANJ STRAHA I PSIHOFIZIČKO STANJE GRAĐANSTVA,
TKO ĆE ODGOVARATI ZA ZATVARANJA I IZOLACIJU GRAĐANSTVA, TE DRŽANJE „SOCIJALNE DISTANCE“ ILITI RAZMAKA IZMEĐU ČOVJEKA I ČOVJEKA,
TKO ĆE ODGOVARATI ZA UVOĐENJE NEPOTREBNIH COVID POTVRDA I NEMOGUĆNOST KRETANJA IZ ŽUPANIJE U NEKU DRUGU ŽUPANIJU,
TKO ĆE ODGOVARATI ZA MJERE TRIJAŽE OD MJERENJA TEMPERATURE DO DEZINFEKCIJE I PRANJA RUKU (KAO DA NIKAD NE PEREMO RUKE),
TKO ĆE ODGOVARATI ZA TEŠKE NUSPOJAVE I TIME OZLJEDE CIJEPLJENIH GRAĐANA, TE ZA DUGOTRAJNO STANJE PANDEMIJE,
TKO ĆE ODGOVARATI ZA „IZNENADNE SMRTI“ UGLAVNOM MLAĐIH GRAĐANA RH,
TKO ĆE ODGOVARATI ZA NIKAD VEĆU CENZURU, KRAĐU HRVATSKOG BLAGA I KORUPTIVNE RADNJE U SVIM SEGMENTIMA DRUŠTVA,
TKO ĆE ODGOVARATI ZA RAD HRVATSKOG PRAVOSUĐA I DORHA-A, DOK IM SUMNJIVO STVORENI MILIONERI ŠETAJU SLOBODNO ISPRED NOSA,
TKO ĆE ODGOVARATI ZA PREMINULE ZBOG OTKAZIVANJA LIJEČNIČKIH PREGLEDA, OPERATIVNIH ZAHVATA I PODUŽIH LISTA ČEKANJA KAO POSLJEDICA CORONA HISTERIJE,
TKO ĆE ODGOVORATI ZA KUPOVINU I POTPISIVANJE „NENORMALNIH“ UGOVORA O KUPOVINI VELIKOD BROJA DOZA NEUČINKOVITIH CIJEPIVA, ZAŠTITNIH MASKI I LAŽNIH TESTOVA,
TKO ĆE ODGOVARATI ZA PROGLAŠENJE „LAŽNE PANDEMIJE“ NA TEMELJU LAŽNIH BROJEVA I OTROVA U OBLIKU VAKCINE KOJA JE POGURALA PRIVREDNU, EKOMOMSKU, SOCIJALNU I LJUDSKU KRIZU I ČESTE BANKROTE? (Pandemija označava širenje zarazne bolesti u širokim zemljopisnim regijama, kontinentalnih ili globalnih razmjera, a proglašena je u RH, 11. ožujka 2020. kao pandemiju koronavirusa COVID-19.)
TKO ĆE ODGOVARATI ZA SVE PREMINULE NEADEKVATNIM LIJEKOVIMA PRIJE I NAKON PROMJENE PROTOKOLA LIJEČENJA C-19, 31.8.2021. GODINE? PA PROMJENOM PROTOKOLA LIJEČENJA UBILI STE 1592 ČOVJEKA, POSLUŠNE GRAĐANE RH, KOJI SU VAS VJERNO SLUŠALI!!!
ZBOG ČEGA ČLANOVI PORODICA PREMINULIH ŠUTE O TOME? VALJDA, JER SU U KANĐAMA STRAHA KOJI STE VI UVELI VAŠIM „MJERAMA“, PA I VEĆINI GRAĐANA HRVATSKE!
————————————————————————–
ALI TU NIJE KRAJ: SZO ŽELI SIMULACIJU KAKO BI BIO SIGURAN DA JE SPORAZUM O PANDEMIJI UČINKOVIT (8.6.2023.)

Gerber Zorislav

HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal