Srećko Sladoljev: ‘Dr Lauc, ne širite bespotrebno paniku i bez toga je ima dovoljno!’

0
9219

Moram demantirati uvaženog prof. Lauca. Nema drame.

Znanstvenici su se u predmetnom eksperimentu samo malo igrali Pokemona. Ne kaže se uzalud da “besposleni popovi i jariće krste”.

mRNK se cjepivom, prvo, na opisani način NE UNOSI u organizam, niti će. Drugo, pogotovo NE UNOSI intravenski, niti će!

Što bi se desilo da se i unese? Ništa, baš ništa! Pa ne misli li prof. Lauc, valjda, da bi INTAKTNA (cjelovita) mRNK iz međustaničnog prostora (gdje bi eventualno, naglašavam EVENTUALNO, mogla doći intravenskom injekcijom), mogla ući u stanice i tamo napraviti “spike cirkus”!? Ne, ne može! Pa zato je pametnjakovići i stavljaju u lipovektore! Zapravo su dva razloga zašto to rade: prvi je razlog da je zaštite od enzimske razgradnje (od RNaza), a drugi je razlog što jedino lipoFUZIJOM mRNK molekule i mogu IZ izvanstaničnih prostora ući u stanice! Kad bi mRNK mogla ući samostalno, pa tehnologija proizvodnje djelotvornog mRNK cjepiva stajala bi pametnjakoviće deset puta manje!

Dalje, kada se nativna mRNK i da intravenski (kao u pokusu), jasno je da će cijele ili njeni dijelovi, veći ili manji, ekstracelularnim putevima dospjeti posvuda pa čak i u majčino mlijeko! Samo to i govori eksperiment. I ništa više. Pa nisu mliječne stanice te koje su izlučile injektirani mRNK u mlijeko! mRNK je u mlijeko došla ekstracelularno.

I konačno, što će se desiti ako mRNK i dođe u probavni trakt djeteta? Ništa. Baš ništa. Biti će probavljena.

Dr Lauc, ne širite bespotrebno paniku. I bez toga je ima dovoljno!-Srećko Sadoljev

TEKST OD LAUCA

Dramatična objava Gordana Lauca: Kada se mRNA unese u organizam širi se po cijelom tijelu. Pronađena je i u majčinom mlijeku

 

” Upravo objavljeni znanstveni rad u vrlo uglednom časopisu EBioMedicine jasno pokazuje da mRNA unesena u jedan dio organizma ne ostaje tamo, već se širi po cijelom organizmu uključivo i majčino mlijeko.

U mlijeku je pronađena u 50% slučajeva, dakle ne radi se o rijetkom događaju tipa “slučajno ubrizgano u venu”, već o nečemu što se često događa. Količine su bile male i privremene, tako da vjerojatno neće biti velikih posljedica na bebe, pa ne treba podizati paniku, no iznimno je važno upozoriti sa sustavnu propagandu industrije koja je kroz svoje plaćene prodajne predstavnike u medijima, tzv. “znanstvenike i stručnjake”, uporno tvrdila da se to ne događa.

Gotovo je sigurno da su iz eksperimenata na životinjama u posljednjih 10 godina morali znati da se to događa, što znači da su nam svima namjerno lagali, što ne smije proći nekažnjeno”, ističe Gordan Lauc.

 

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal