Sljadoljev: Poziv na na cijepljenje protiv hripavca, pneukoka, HPVa, morbila i puno toga još, zapamtite, poziv je na “ŠVEDSKI STOL”

0
8793

Usamljeni slučajevi nagrizajućih sredstva u ambalažiranim napitcima, najvjerojatnije su brutalna ali učinkovita “poruka” nekog napaljenog “aktiviste” da se gaziranih pića trebamo kloniti iz …….. valjda zdravstvenih razloga?

Nikako se ne može raditi o grešci u samom procesu proizvodnje (jer bi tada cijela serija bila zagađena!), već je to učinio netko tko ima pristup ambalaži ili prije ili negdje tijekom proizvodnog procesa.

Diverziju se lakše moglo sprovesti lužinom jer je krutina, a kiseline su tekućine. Kiselinu se odmah i osjeti.

Lužinu je lako nabaviti. Ona u granulama je “napraktičnija”. U neku od stotina tisuća boca (koje ulaze u postupak punjenja!) dovoljno je ubaciti prozirnobjelkasti “bonbončić” KOH i … to je to. Jedino o čemu je “aktivist” morao “voditi računa” jest da bonbončić ubaci u ambalažu za vodu! Coca Cola, Pepsi i slično zašećereno smeće sadrže ortofosfornu kiselinu pa bi zbog reakcije kiseline i lužine vjerojatno sve bilo odmah otkriveno.

Kod “riječkog” slučaja znamo da se radilo o vodi. Za “zagrebački” ne znamo, ali iz videa vidim da se na automatu mog faksa (PMF) također prodaje voda.

Screenshot_20231108-002907_Facebook

Što je naravoučenije? Pa …… čuvajte sebe i okoliš i …. pijte vlastite nezaslađene čajeve od majčine dušice, šipka, mente, kadulje, kantariona, metvice …..
IMG-20231108-WA0000

HRIPAVAC! Bože pomozi!

Kumulativan učinak raznoraznih invazivnih cjepiva (cjepiva koja se daju iglom!) na dugotrajnu i akutnu provokaciju imunološkog nadzora posljedično lako može dovesti (i dovodi!) do disfunkcija ADAPTIVNOG (specifičnog) imunološkog odgovora.

 

“Kruna” ove NAJVEĆE ZDRAVSTVENE POGREŠKE u povijesti humane medicine su teške i neizlječive bolesti!

Poziv na na cijepljenje protiv hripavca, pneukoka, HPVa, morbila i puno toga još, zapamtite, poziv je na “ŠVEDSKI STOL” bezbrojnih varijanti autoimunih bolesti …. a neurološke disfunkcije (na čelu s autizmima!) lako bi mogle uslijediti kao “Nachtisch”!

Roditelji navalite! Usrećite svoju djecu!

Srećko Sladoljev
HOP

 

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal