Pala jedna od najgnusnijih laži – virus je otpad kontaminiranih ili mrtvih stanica koji nema mogućnost ući u živu stanicu

0
10342
Virologija je daleko prošla svoj ‘prodajni’ datum video:
https://www.bitchute.com/video/mUWDjoL0i9xI/

Prijepis videa:0:00:00 Narator: Sva prava pridržana. Zadržavamo sva prava. U posljednje dvije godine, svijet je poludio. Mislim da se oko toga svi možemo složiti. Ali sada se sva ograničenja ukidaju u mnogim različitim zemljama. Postavlja se pitanje zašto? Dovoljno je samo pogledati dubinski dokument Rockefeller Locks za odgovor na to pitanje. Ali to nije poanta ovog videa. Ovo je dva tjedna za izravnavanje. Ta krivulja se tiho pretvorila u dvije godine medicinskog kaosa, uz socijalno distanciranje.0:00:39 Narator: Maske, rukavice, kombinezoni, štitnici za lice, glupi uređaji, plastični zasloni za dezinfekciju ruku posvuda, testiranje svakog otvora. Imamo kontrolne točke. COVID šerife. Idioti na TV-u, idioti u vladi, idioti u zdravstvu, idioti u Big Pharma zdravstvenim propusnicama, zelenim propusnicama, COVID propusnicama, digitalnim propusnicama, putnim propusnicama, QR kodovima. Aplikacija za ovo, aplikacija za ono. Samoizolacija. Prisilna izolacija, karantena, ograničenja, zakoni, novčane kazne, uhićenja i za kraj, monstruozno agresivna kampanja da se cijelom svijetu ubrizga taj eksperiment.0:01:19 Narator: Jednostavno pitanje želite li da se sve to ponovi? Osim vrlo male manjine koja apsolutno voli svoje ropstvo, mislim da se svi možemo složiti da ne, ne želimo da se to ponovi. Pa, pogledajmo što nam ovlasti koje ne bi trebale biti spremaju u budućnosti. Kao što možete vidjeti, ovaj mali predah koji su nam tako ljubazno dali naši gospodari nije ni blizu kraj ovog programa.

0:01:49 Narator: Možemo očekivati nove sojeve, nove varijante, nove bolesti, nove prijetnje svjetskom stanovništvu u stalnom nastojanju za potpunom medicinskom dominacijom u svijetu. Ako nastavimo slušati te medicinske stručnjake, onda će se sva sranja kroz koja smo prošli u posljednje dvije godine samo nastaviti i bit ćemo upleteni u ovu medicinsku tiraniju godinama koje dolaze. Međutim, ako slušamo te medicinske stručnjake, sve, i mislim sve, staje upravo sada i nikada, nikada se više ne vraća.

0:02:24 Narator: Kako je ovo moguće? Jednostavan, brz i točan odgovor je cijeli predmet virologije, a proučavanje zaraznih bolesti temelji se isključivo na pogrešnoj premisi od samog početka, ova besmislena čestica, koja je rezultat razgradnje mrtvih stanica, je ono što virolozi proizvoljno nazivaju virus. Nikada nije dokazano da niti jedna virusna čestica uzrokuje oboljenje ili bolest. Nije nikad dokazano da ijedna virusna čestica skače s jedne osobe na drugu, a kamoli skače sa životinja na ljude.

0:03:01 Narator: Nijedna virusna čestica nikada nije bila izolirana iz bolesne osobe i prenesena na drugu na bilo koji način. Nikada nije dokazano postojanje virusne čestice izvan Petrijeve zdjelice virologa, što pokazuje da su širenje i prijenos zrakom nemogući. Nikada se nije pokazalo da virusna čestica napada stanicu, razmnožava se i uništava stanicu, što je ono što se tvrdi kao teorija citopatskog učinka.

0:03:32 Narator: Nijedna čestica virusa nikada nije u potpunosti pročišćena i izolirana iz tekućine ili tkiva osobe ili životinje. Nijedna virusna čestica nikada nije pročišćena i izolirana iz laboratorijske petrijeve zdjelice. Ukratko, ta besmislena čestica otpada znanstveno označena kao virus je upravo i samo to, besmislena čestica otpada, točka. Ali što je sa svim studijama koje su tijekom godina proveli eminentni znanstvenici?

0:04:04 Narator: Nema ih. Postoje pretpostavke da su teorije i lažni eksperimenti rađeni prije više stoljeća i desetljeća bili legitimni i točni. Nisu bili. I pokazali smo da je to slučaj u 15 nedavnih filmova. Postoje, međutim, dvije studije o kojima se vrlo rijetko govori, i koje vrlo jezgrovito opovrgavaju teoriju o virusu i mit o zarazi. Kladim se da nikada niste čuli da dr. Fauci govori o tim studijama.

0:04:34 Narator: Dakle, na kraju, stvarno je tako jednostavno. Ako želite da se zadnje dvije godine ponavljaju iznova, iznova i iznova, onda svakako nastavite slušati ove liječnike i te medicinske stručnjake. Ako želite da sve nestane i da se više nikada, nikada ne vrate, onda poslušajte ove liječnike i medicinske stručnjake. Znam koga bih izabrao, ali izbor je na vama. Prvi izbor pružit će vam medicinsku tiraniju, beskrajne dopune, beskrajna ograničenja u vašem svakodnevnom životu, ograničenja putovanja, ograničenje pristupa internetu bez biometrijskih prijava, digitalno nadzirano bezgotovinsko plaćanje, valutu i gubitak vlasničkih prava, među desecima drugih.

0:05:24 Narator: Opcija broj dva, međutim, dat će vama i svima oko vas potpunu i potpunu medicinsku slobodu. I niti jedno od prethodno navedenih ograničenja. Ljudsko biće, šišmiš ili bilo koja druga životinja ne može vas razboljeti od virusa. Dokazano da nećeš ubiti baku ako kihneš na nju. Dokazano je da se ne možete zaraziti COVID-om ili bilo kojim drugim takozvanim virusom ako dodirnete nešto što je dotakla bolesna osoba.

0:05:53 Narator: Dokazano je da nema čestica virusa koje lete uokolo i čekaju da se bace na vas i razbole vas. Stoga je dokazano da ne postoji asimptomatski prijenos. To je mit, i to ne baš dobar. Provjerene maske ne sprječavaju prijenos jer se nema što prenositi. Dokazano i tako, na moj omiljeni citat o ovoj temi, da je teorija bakcila istinita, tada nitkone bi bio živ da povjeruje u nju.

0:06:22 Narator: Dakle, kako napredujemo, imate ili ovo čemu se možete radovati, ili ovu potpunu i totalnu medicinsku slobodu i duševni mir znajući da nema nikakvih bakcila ili virusa koji bi vas ili ikoga drugoga mogli natjerati da bude bolestan ikada više. Izbor je vaš. Medicinska tiranija s jedne strane ili sloboda s druge strane. Znam koji će dobiti moj glas.

———————————————————————————————

Dajemo vam na znanje:

Konačno je pala jedna od najgnusnijih laži alopatske medicine i veterine, a to je da virusi nisu ništa drugo nego otpad kontaminiranih ili mrtvih stanica, koji nema potrebne funkcije u svom genomu da bi mogao ući u živu stanicu, da se replicira, i da napadne slijedeću zdravu stanicu, dakle tvrdnje da otpadak stanice to može, što što Farmaceutska Mafija i većina virologa tvrdi i prije 1913., od postanka Rockerfeller-ovog i Carnigi-evog medicinskog sustava baziranog na laži, prevari i bogaćenju, ne na liječenju, nego na pokrivanju simptoma patentiranim sintetskim preparatima, i permanentnim uzimanjem istih, isključivo zbog permanentnog profita. Vraćanje u status zdravlja odnosno homeostasis, nije uopće prisutan u današnjem zdravstvenom sustavu, koji potpuno kontrolira Farmaceutska Mafija, na čijem su vrhu iskljućivo mentalni bolesnici, odnosno psihopate, koji su za novac i moć spremni poubijati i uništiti bilo koga i bilo što na planeti Zemlji.

Sa obzirom da je taj mit, odnosno gnjusna laž nepovratno pala, želimo vas obavijestiti o našim zaključcima vezanim za tzv. Afričku Svinjsku Kugu i Ptičiju Gripu, koja je akcijama Ministrice Vučković,  MINISRARSTVO POLJOPRIVREDE, i tamo zaposlenih, nanijela ogromne štete proizvođačima hrane, u Hrvatskoj.

Za pojavljivanje obih bolesti, ASK i PG, postoje samo dvije mogućnosti koje nakon gornjih saznanja, možemo sa sigurnošću tvrditi:

  • Prva mogućnost je, pošto ASK kao ni PG nisu rezultat naturalnog virusa, jer to što se naziva virus, uopće ne postoji, i zbog tih nepobitnih činjenica, sa sigurnošću tvrdimo da su obje bolesti inducirane biološkim oružjem proizvedenim u vojnim laboratorijima, koje su ili donijeli i upotrijebili oni isti članovi MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE koji su utvrdili postojanje bolesti, ili su ga ti isti upotrebili i onda došli potvrditi postojanje, ili ga je tamo donio i upotrijebio netko od radnika na farmi. Druge vezije događaja u vezi pojave virusa, nisu moguće.
  • Druga mogućnost je da su ASK i PG inducirane elektromagnetskim zračenjem 4G ili 5G mreže, gdje su se sa obližnjeg 4G ili 5G tornja podignuta mikrovalna radijacija na željenu jačinu, koja je time proizvela simptome koji su kriminalci MP konstatirali kao simptomi ASK ili PG. PCR testovi kao što znamo, nisu u mogućnosti ustanoviti nijednu bolest ili virus, i mogu po želji proizvesti pozitivan rezultat, i upravo zbog tih ‘kvaliteta’, su upotrijebljeni u globalnoj prevari COVID-19, kao i u uništenjima životinja i peradi diljem Europe i svijeta.

Treća mogućnost jednostavno ne postoji, i ovo što se dogodilo, i što se događa, u Slavoniji i Baranji je zasigurno kriminal sa željom ekonomskog i financijskog uništenja regije koja proizvodi hranu, za koji će kriminalci koji su ga napravili, morati odgovarati.

Što isto moramo naglasiti, da u slučaju ASK i u slučaju PG, nije potrebno ubijati ni bolesne kao ni zdrave primjerke, i da ne postoji mogućnost zaraze ljudi koji dođu u dodir sa bolesnim životinjama, njihovim organima ili krvi, ili ako jedu ‘zaraženo’ meso, nisu u opasnosti od zaraze, jer po Zakonu Prirode postoji prirodna barijera koja sprječava prelaz bolesti među vrstama, iako lažovi i prevaranti iz raznih domena tvrde i vjeruju suprotno.

Važno bi bilo da poslušate o čemu se 01/11/2023 govorilo u Saboru na linku ispod:
Live Stream from The Croatian Parliament December 1st 2023
https://childrenshealthdefense.eu/croatian-parliament-in-the…

Ado Sigal za grupu Živih Ljudi

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal