WHO će moći uvesti lockdown, zabraniti kretanje između država!

0
5109

Dr. Katarina Lindley je američka certificirana obiteljska liječnica koja ima svoju praksu u Texasu. Porijeklom je iz Splita i kako sama kaže „Hrvatska je uvijek kuća“. Osim što je uspješna liječnica koja je predsjedavala brojnim američkim medicinskim organizacijama, Kat je i majka petero djece.

Kad upozorava na opasnosti koje vrebaju iz novog pandemijskog ugovora i izmjena na IHR propise koje predlaže Svjetska zdravstvena organizacija. Europska unija pregovara o tim važnim pitanjima u ime svih članica, i čini se da naši političari ne znaju ništa o tome. Ukoliko se te izmjene izglasaju u svibnju ove godine, to će dati ogromne ovlasti generalnom direktoru WHO. Također, dosadašnje WHO preporuke nisu više preporuke nego postaju obveza za države članice.
WHO će tako moći uvesti lockdown, zabraniti kretanje između država, obavezati medicinski tretman bilo da se radi o lijekovima ili novim cjepivima.
WHO će nam zapravo uzeti suverenitet.

Kad pojašnjava da u članku 140 našeg Ustava stoji da svaki novi međunarodni ugovor ili amandmani na ugovor trebaju proći kroz Hrvatski sabor te da ugovor moraju potvrditi dvije trećine saborskih zastupnika. Zato je krajnje vrijeme da se u pregovore sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom uključe i naši političari, te da se svakako ova tema prezentira u javnosti, kako bi građani doznali što se sve predlaže u tom novom ugovoru.

No, pitanje je koliko je naših političara uopće svjesno da je u tijeku ovo globalno preuzimanje od strane WHO, a koliko ih zna i zapravo to podržavaju – jer, za poslušnike uvijek ima posla u totalitarizmu.

Slobodni ZAjedno

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal