Koljaja: ‘Ja sam korisni idiot,Pernar ti si zaista potpuno beskorisni idiot’

0
1050

rba 1-Ovom vodstvu Živog zida  ne treba neprijatelj sami su si dovoljni kritiziraju druge, a pet mjeseci nisu u stanju izradit obične iskaznice.
I takvi bi vodili državu pa i “Zoki” se diže prije njih. Odgovor Pernaru kad kaže da sam korisni idiot, ti si zaista potpuno beskorisni idiot.- rekao je rezignirano Nenad Koljaja na svome fb profilu nakon nezahvalnih prozivka Ivana Pernara. Koljaja je poznat kao čovjek koji je omogućio da se Sinčić vozi u Jaguaru, kao predsjednički kandidat. Za to je nagrađen imenom korisni idiot od Ivana Pernara. U pravom demokratskom ozračju.

-Žalosno je da ne znate ništa cijeniti i hranite se na tuđoj nevolji, ali kao i uvijek obiti će se vama o glavu, najviše mi je žao ljudi koje sam doveo u Živi zid, jer vi niste vrijedni tih poštenih ljudi, nit možete predstavljati ideju iza koje se pokušavate sakriti.- nastavio je Koljaja. Udarno . com je promovirao Živi zid, a po Koljaji kad je urednik završio u pritvoru; ‘dok ih je Toni Eterović promovirao bio je dobar sad su mu malo okrenuli leđa’… Sličan status kao i Eterović, korisni idiot. Logično pitanje; nisu li i ovršeni isto korisni idioti?

Koljaja je najviše kivan na Pernara i društvo, jer nisu ništa učinili u slučaju RBA zadruga za koje nudi dokaze navodne nezakonitosti. UGOVOR o kreditu NE može biti iznad ZAKONA ! RBA ZADRUGE nemaju čak ni dozvolu HNBa za rad u RH- tako zvuči ukratko saga RBA zadruga. Predstavljamo dokumente koje Koljaja nudi u tome smjeru na svom profilu;

rba 2rba 3rba 4

hop-portal.com