Umjesto rješavanja problema branitelja, Milanović prijeti ultimatumima

0
896

braniteljiBranitelji invalidi su na Markovom trgu. Za sada u manjoj skupini. Premijer je samo mahnuo braniteljima koji su zablokirani u ogradi, kako ne bi mogli doći do premijera.

Đuro Glogoški kaže da se ne radi o prosvjedu, već žele da ih primi premijer. Njihovom ministru branitelja je sasvim normalno da oni protestiraju više od 200 dana, kao da se spremaju na neki rekord u knjizi rekorda. Kako je Fred Matić ministar u vladi Zorana Milanovića, teško da će Milanović postupiti drugačije i primiti branitelje na razgovor.

Inače bi već odavno smijenio ministra nakon svih glupih i neuravnoteženih izjava. Branitelji su ograđeni kao ovce u toru, i dobro ih čuva policija, koja više liči na partijsku miliciju, koja brani nesposobnu vlast od ljudi koji su dali svoj život za domovinu, pa sad ne mogu samostalno se kretati i mahati kao njihov slijepo- gluhi premijer.

U državi gdje jedan partizanski luđak Fumić njih naziva nacistima, a psihijatrijski slučaj Kapović žrtve Križnog puta sranjem, niti premijer ne postupa bolje, pa je svoga prvog partijskog policajca Ostojića zadužio za ultimatum u 22.00h. Tada će partijska milicija dijeliti kazne za invalidska kolica na Markovom trgu, a možda se i više zaigra pa nekog i ispendreči. 

TEŠKO JE PRIMITI BRANITELJE NA RAZGOVOR I RIJEŠITI KONAČNO PROBLEM, LJEPŠE JE IZAZIVATI NEMIRE SVOJIM neRADOM.

 

HOP.HR