Otrov u zemlji, otrov u nama!

0
1508

normal_Vinkovci_20_10_1991-Marica_D__(19)

Kad se sjetim jeseni 91 u Nuštru ne mogu se osvrnuti iza sebe a ne vidjeti cijelo selo upleteno u sivo-bijelu paučinu!

Što je ona bila i odakle tamo baš na području koje je bilo granatirano dalju i noću? Idemo dalje! Kada bih ulovio nešto vremena i otišao Dodge-om P/Pomoći do roditelja,bili bi to trenuci odmora i uživanja u juhi moje mame,i razgovoru sa ocem! Sjećam se kao danas kada sam došao kući jedan dan…tv je bio ugašen no radio je bio upaljen i čulo se priopćenje sa njega iz Plive,u vezi paučine koja je vjerovatno donijeta na analizu stručnjacima koji su bili uposleni u tom divu!

Glasilo je kratko i jasno:“Priopćenje za javnost! Stručnjaci Plive su uzeli na analizu tvari koje su prikupljene  na području koje je granatirano svaki dan i na koje su bacani bojni otrovi,u vidu paučine! Molimo pučanstvo neka budu oprezni jer se radi o nervnim bojnim otrovima,čiju krajnju formulu su napravili stručnjaci srbočetničke armije!

Krajnji sastav nam je nepoznat no iz korijena molekula znamo da je vrlo kancerogena i otrovna stvar! Izbjegavajte kontakte sa njom i pokušajte evakuirati sve žitelje onih sela koja su tretirana ovim bojnim otrovom!”

Nakon toga je nastao tajac… nikada se nitko više nije oglasio u vezi tih otrova koji su bacani na područje Istočne Slavonije i Baranje! Nitko nije više došao kod nas da bi dalje istraživao…bar mi nismo znali za to! No što se događalo kasnije! Iz pouzdanih informacija sam doznao da su nad Baranjom izbacivali leševe iz aviona na područje koje je bilo pod kontrolom ZNG-e i Hrvatske Policije!

Čime su ti leševi bili zatrovani to je veliko pitanje! U Baranji je došlo zadnjih godina do EKSPLOZIJE kancerogenih oboljenja! Mislim da su se vodili za onom našom Hrvatskom dobrotom, da svakog pokojnika makar mu ne znali i ime trebamo sahraniti. I tu počinje ta Odiseja! Sjećam se kada smo iz Nuštra zvali četnike da dođu po svoje pokojnike, oni su nam preko motorole odgovorili: NAMAŽITE IH NA HLEB BRE! Dakle Svetosavlje u pravom ruhu i izgledu! Pravo lice Srbske Pravoslavne Crkve i njihove vjere trule u korijenu, zarazne i ogavne!

Negdje 1995 godine kada sam povezao neke stvari i informacije, došao sam do zaključka da su Srbi 90 i 91 uvozili iz Rusije granate od osiromašenog urana jer je bilo jasno da iako su imali neki embargo na uvoz oružja, on se nastavio i dalje, nesmiljenom žestinom i energijom! Te iste granate su SIGURAN SAM, bile ispaljivane na Vukovar, Nuštar i Baranjska sela i Osijek! Nemoguće je da je toliko oboljelih od raka i leukemije na tom dijelu Slavonije! Jednostavno to ne odgovara istini koju nam žele nametnuti!

Pokušavao sam godinu dana kasnije doći do Geiger Muellerovog brojača i provozati se po selima Istočne Slavoniije i Vukovaru! Brojač mi je 1997 za 300 DM trebao nabaviti jedan Bošnjak izbjeglica koji je stanovao u Jarmini a inače je bio iz Bihaća! Nikada do brojača nisam došao niti sam ga nabavio! U nekim situacijama kada sam naletio na krive osobe sam mogao iščitati i prijetnje koje nisu bile evidentirane jasno i glasno izrijekom, već se osjećalo nešto podmuklo i prijeteće! Da se razumijemo! Nisam odustao od toga niti kanim odustati, no vrijeme nosi svoje i bojim se da će ove informacije naići na zaborav i da se ništa neće poduzimati u dokazivanju učešća Srbočetničke JNA u namjernom trovanju sela i gradova Istočne Slavonije u vrijeme bitaka za Vukovar!

E sad ću javno oglasiti jednu zamolbu i upit: ako netko od čitatelja ima Geiger Muellerov brojač, neka mi se javi na mail rado bih posudio taj uređaj na dva tjedna i provozao se  Istočnom Slavonijom u dokazivanju postojanja rezidualne radioaktivnosti na tlu i ljudima! Platit ću po dogovoru!

Očitovanje dr. Mirjane Semenić Rutko–

“Mislim da se nešto čudno događa u Baranji, i to posebice u posljednjih nekoliko mjeseci. Dogodi se da nam u tjedan dana dođe njih desetero, to je doslovce eksplozija broja oboljelih. Genetika definitivno nije uzrok bolesti kojih je sve više pa ću moliti struku da objavi koliki je stvaran broj oboljele djece, iako liječnici očigledno nisu skloni objaviti taj zastrašujući podatak. Krajnje je vrijeme da se sve ovo ispita, iako, ako se naše sumnje i ispostave točnima, šteta je učinjena. Povratka nema i bojim se, dokaže li se da su oboljenja rezultat korištenja nekog streljiva s osiromašenim uranom ili slično, moglo bi doći do raseljavanja i bježanja s ovog područja. S druge strane… roditelji zaslužuju saznati istinu jer ta djeca umiru u strašnim mukama – potreseno govori Jasminka Žužić koja željno iščekuje da se netko sjeti doći u Baranju malo temeljitije izanalizirati vodu i tlo. Gotovo identično kazivala je i dr. Rutko vezano uz vukovarsku djecu!”

RIJEKA 11.01.2011. RIJEKA MAJA MILOŠEVIÆ 5 GODIŠNJAKINJA IZ DELNICA OBOLJELA OD LEUKEMIJA U NARUÈJI MAME BISERKA NA ODIJELU ONKOLOGIJA DJEÈIJA BOLNICA KANTRIDA FOTO MARKO GRACIN ------ èetiri stupca osijek

Mislim da je dovoljno jasno i glasno rečeno što treba učiniti i uraditi! Ako Državne institucije to ne čine i ne rade,onda je jasno da je nad našim narodom Hrvatskim počinjena još jedna veleizdaja ogromnih razmjera u koju su upleteni svi redom:Vlada HDZ-a,jer nisu ništa činili u svojim mandatima i Vlada SDP-a koja je totalno pročetnička antihrvatski nastrojena,destruktivna u samom korijenu i kadra je bila zasijati nihilističko razarajuće sjeme diljem naše Domovine i u našem Hrvatskom narodu! Dajte Hrvati i Hrvatice probudite se! Otvorite oči!Zar ne vidite što su nam činili i što su nam još kadri činiti!?

Rušimo ovu sotonsku Vladu sa njihovim ljigavim pipcima. To su najveći zlotvori koji su podpisali uništenje našeg naroda na svim poljima, kako biološkom uništenju tako psihološkom, fizičkom i svakom drugom!

cetnici

Srbi i Srbijanska politika nikada neće odustati od granice Karlobag-Karlovac-Virovitica!To su samo prazne riječi i mazanje očiju pročetničkih političara u našem Saboru, kako je Srbija mirna i da ne čini ništa! Pokrenimo se! Krajnje je vrijeme! Ovi luđaci iz SDP-a,sotone koje nam kroje odijela i kapu, su zaslužili smrtnu kaznu za veleizdaju koju su počinili!Uništavaju nas doslovno sistematski,uz prisustvo ljudi koji su to planirali i planiraju dan danas!SANU2 i Memorandum,kao i plan Ilije Garašanina se svakodnevno provodi i odnosi svoje žrtve…naše najbolje sinove i kćeri!

Naša djeca,prijatelji,rodbina pa i mi sami pijemo tu zatrovanu vodu i jedemo plodove iz tog zatrovanog tla! DOKLE VIŠE!? Zar nam nije dovoljno sinova i kćeri koji su poginuli u vrijeme Domovinskog rata!Smrtna opasnost je se nadvila nad Hrvatskom!Nismo sami!Ima nas još koji ovako razmišljamo! Koji promišljamo i sami donosimo zaključke! Trgnimo se!
https://hrvatskoobrambenostivo.wordpress.com/2015/05/07/otrov-u-zemljiotrov-u-nama/

Stric Ivan!

hop-portal.com