Ove uhljebe, parazite među nama, treba locirati,identificirati,transferirati,i osuditi!

0
919

branitelji u crkviHrvatski političari, nisu ništa učinili za Hrvate i Hrvatice.

Oni su se postavili, kao da su pali sa Marsa. Ne poznaju nikoga nakon političkog, društvenog uspona. Samo se pitam, što li misle u svojim glavama? Da li će to mačka polizati? Imali su dovoljno vremena da se trgnu da potaknu ljude sa kapitalom na ulaganje kod nas.
Ista priča je i u svim Županijama. Netko koči, i to snažno, svaki razvitak naše Hrvatske. Pred ulagače se stavljaju gomile papira, uvjeta, birokratske zavrzlame, tako da je ulagač već u samom početku obeshrabren.

Kome je to cilj?

Čini se da nitko još nije odgovarao za ovaj zločin koji je počinjen nad našim narodom. Otvaraju se pučke kuhinje, socijalne samoposluge. Korisnika ima sve više, svakodnevno stoje pred vratima, i strpljivo čekaju da se otvore.

Moja nekada ponosna Slavonija je na koljenima. Moji Vinkovci nisu više za prepoznati. Mladost koja je branila Istočnu Slavoniju, od Vukovara, Iloka, do Zadarskog zaleđa i Dubrovnika, je se tiho preselila na groblje u Kačićevoj. Onako neprimjetno, kako su živjeli prije rata, neupadljivi, skromni,ali divovi u mojim očima.
Osvrnuo bih se na uhljebe, kod nas, u svakodnevnom političkom životu, koji ,siguran sam traže MITO od ulagača (imamo živi primjer ober lopova Ivo Sanadera), tek toliko da bi malo podebljali svoj račun, jer ovo što imaju do sada (milijunski iznosi) im nije nikako dovoljno. Nije mi jasan princip po kojem se zapošljavaju političari, odnosno kako to da ih nitko nije pregledao, recimo neki liječnik spec.medicine rada!?

Političari i zdravstveni pregled!

I danas je ustaljena praksa, da prije nego polažeš vozački ispit, moraš proći zdravstvene preglede, od pete do glave! Svjedoci smo da nešto gadno smrdi u Hrvatskom Saboru. Svaki saziv vlade, je gori od onog prijašnjeg. Uopće nije respektabilan po niti jednom osnovu. Ne zna se koji je gori bio. Prestrašno koliko nas pljačkaju i to sasvim legalnim putem. Jer smo mi NJIH IZABRALI.
U Italiji svakih 6 mjeseci padne vlada, ako se samo nekome pričini da je političar imao mutne poslove iza sebe, ili dao zeleno svjetlo za lopovluk! Kod nas je praksa pokazala nešto drugo: Što si veći bolesnik, kleptoman, što si asocijalnija osoba, ovisnik o kokainu- Tim je probitak lakši, sva su ti vrata otvorena. I nitko od njih do sada nije osuđen na neku značajniju kaznu zatvora… Mislim da će se taj trend nastaviti sve dok netko ne dobije 40 godina zatvora.
I još bih nadodao, da si kaznu zatvora neće moći umanjiti ako uplate nekoliko milijuna kuna ili eura-potpuno nebitno. Jel netko spomenio guljenje krumpira!? Pa “prika” ne radiš u kuhinji restorana,već ti evo macola od 5 kilograma i idi razbijaj stijenu! Mi smo zaista specifično biračko tijelo. Izaberemo ono što smo zaokružili i onda narednih 5 godina kukamo kako smo pokradeni opljačkani i poniženi.

Nauči na tuđoj greški!
A sada kad se osvrnem iza sebe,dolazim na jedan zaključak:Najveća greška pok. predsjednika Franje Tuđmana, jeste ta ,što nije dao strijeljati nekoliko ljudi, koji su počinili čin sramotne veleizdaje, što su si političari izglasali zakone kojima štite sami sebe. To je prva greška.
Druga greška:Istočnu Slavoniju i Podunavlje smo trebali zauzeti vojnički, jer je poznata ona izreka:Gdje vojnik ne prođe i ne pregazi čizmom,tu slobode i mira nema!

Da je to odrađeno ne bi imali danas problema sa dvojezičnim pločama. A niti sa četnikovanjem,koje ponovo diže glavu!
Od 95 na ovamo, stvarali su se klanovi, kaste, uhljebi su se zapošljavali, i istim kontinuitetom su nastavili raditi i činiti ono najbolje što znaju: KRASTI I PRISVAJATI!

Prodaja državnih tajni cvate na svakom koraku.a redovito nadrapaju oni koji nemaju veze sa tim sramotnim aktivnostima. Mogu samo dodati,da vlada Zorana Milanovića ima “šlif” za takve stvari,od kojih bi se normalan čovjek,prosječan Hrvat zastidio do petog koljena. Ova etiketa ide svakome iz SDP-a, i drugih “crvenih”stranaka. A kako će ju skinuti,nije moj problem nikada bio. Problem će biti ako nastane bježanija u strane zemlje, sa diplomatskim putovnicama.

Ne kradi od lopova!
Nije to lak zadatak… Ipak treba se osigurati unaprijed, jer kako se prognozira,neće opasti želja njihovim nasljednicima za sakupljanjem Eura i drugih valuta…Ali iz tuđeg đžepa,naravno,kako je propisano po nepisanom pravilu (kodeksu) političkih dužnosnika u RH. Neće im se umanjiti glad, za većim, bržim, snažnijim, kako političkim tako i društvenim, i svakim drugim uspjehom.
Ove uhljebe, parazite među nama, treba locirati,identificirati,transferirati,i osuditi!

Namjerno koristim rečenicu V.Šeksa, koji je to rekao za Antu Gotovinu kada je ovaj bio u bjekstvu. Nisam baš siguran da se osjećaju nesigurno kao Ante Gotovina, kada su ga poput divlje životinje progonile tajne službe.

Ovo su nesigurna vremena!

No,ako je tako,onda učinimo da im se balon sigurnosti probije i da im nikada više ne padne na pamet pljačkati Hrvatsku. Četničku vojsku smo porazili vojničkim putem, Olujom 95 godine. Mislim da je vrijeme za Tornado! Ali ne presnažan…da im ne bi odnio traktore, pa da ih moramo još vozikati do graničnog prijelaza!

Nikad prodan,Domovini odan!
 Ivan Dujmić