Tko misli Hrvatski taj je ustaša, tko misli izdajnički, one se zove Babić i misli napredno

0
949

BABIĆMatija Babić sije svoje laži po Hrvatskoj i tzv. neovisnim sudovima. I za to je dobro plaćen. Jučer sam baš u prolazu prošao kraj Butkovića. Jeziv vizualni prizor.

Tako izgledaju osobe koje se udruže sa zlom. Njih dvojica mrze ovu zemlju, a žive u njoj. Teško se sa time nositi. Uz sve novce oko sebe.

Mi u Hrvatskoj imamo partijsko sudstvo. Nema slobode na sudu. Tko normalan bi inače Matiju Babića držao na slobodi uz priznanje kriminala koji je počinio? Kakav je on poslije osuđujuće presude ? Još gori. Bit je presude da osoba popravi ponašanje. Blagom kaznom za veliki kriminal osoba je još pokvarenija.

Nova laž Babića je mržnja prema Markićki i davanje lažnog iskaza na sudu. Kaže čovjek da ovo nikada nije rekao označeno na blogu. Odvratno i prizemno kao što je on.Rekao je i napisao.Dao je lažni iskaz.Babić-blog Takve stvari ne govori čovjek bez zaštite,a na njegovoj osuđujućoj presudi se razaznaje put zaštite.

Što si prizemniji, to je ljevičarska kultura progresivnija. . To je napredno. Postajemo zemlja idiota . Milanović nas naziva slučajnima, Babić bi svima je.. mater, ostali seru se na desnicu, a u biti kao curice lažu, curica Babić ne glumi frajera za ono što je napisao, već laže kukavica da nije nikada napisao nekih stav, kako  bi odradio prljavi posao protiv Markićke i tužio nju na sudu. Samo iz razloga jer je ona brana razuzdanim obiteljskim odnosima.smradinjo babić

I tako iz svakakvih kanalizacijskih cijevi izlaze ljevičarski lažljivci, kočijaši sa diplomama mržnje. Neki profesor Kapović sere se na žrtve Križnog puta, mladi književnik Jurkas u zafrkanciji kako on kaže;  bacao bi bombe i Antrax na branitelje i crkvu, Babić kao vodeći novinar sa toliko mrženje prdi po portalu da je većini zlo od njegovih moždanih gluposti… i onda se nađe još par živozidaša sa svoji prijetnjama i ruganjima ratnim veteranima, nazivaju ih šatorašima,  pa je slika potpuna. Sve je to ista ekipa. Ljudi koji nazivaju branitelje šatorašima   mrze ovu zemlju.  Takvi su u medijima i vlasti. Oni većinu rade budalama za njihov novac. Krenimo redom, Babić, krivokletnik na sudu, lopov dokazani još uvijek je u medijima… samo u ludoj zemlji… nije bolje niti u Glasu Istre i Novom listu, vlast drži čovjek koji se smucao po zatvorima zbog čudnovatih privatizacija, a mržnja tih listova prema domovini je prestrašna…Danas je Kajin jako pametan, od kada je nogiran iz separatističke stranke IDS i otkriva kriminal. Živi zid nasilu uključuje struju, vodu, upadaju u zgrade, nitko ne reagira, jer očito imaju zaštitu i medijski prostor. Nitko nigdje ne radi i svi lijepo žive od vaših donacija, budite toliko glupi pa ih dovedite u sabor, da dobijemo novu opačićku i milanoviće, ljude koji minutu nisu radili van politike…takvi nam neradnici trebaju. Da vam izmuzu kune koje ne znaju zaraditi…

HOP.hr takvi neradnici zovu ustaški portal. Poznato? Tko misli hrvatski, on je ustaša. Klasična srpska filozofija. Pogledajte tko govori i sve  je jasno, srpskim mutikašama smetamo. I Vice Vukov je bio ustaša jer je u Srboslaviji pjevao hrvatske pjesme, čak i Ban Jelačić, a Vila Velebita se nije smjela pjevati, jer je i ona ustaška. Svi su ustaše ako misle hrvatski, a tko nije on je napredan, Butković, Babić, Tomić, Jurkas, Zoran Šprjac, prvim imenom Jovanović, Milanović, Dušan Cvetanović, sve su to naprednjaci… zaboravili smo reći i Matoš i Šimić su ustaše, Starčević i Radić, a tko ubija Hrvate na križnom putu, nije kriv, jer su i oni ustaše… Bagra koja to govoori,voli Tita i njegove zločince, svi su oni srboslaveni, ako smo mi Hrvati ustaše. I gle čuda, Pavelić je zločinac, a Tito je 10 zločinac u svijetu… Pavelića na toj listi nema…Jučević u svojoj knjizi opisuje zločine ustaša, njih je manje od 2 %, ali je zato partizanskih preko 90%… ova žgadija zato bi batinala branitelje po crkvi. I tko o tome piše, kulturni radnik Frljić.  Umjesto bavljenja kulturom, ovaj komunistički komesar “naređuje ” uhićenja branitelja po medijima… baš kao i nekada u komunistička vremena, žgadija mrzi Hrvatsku.

Mnogi Srbi u  IDS stranci su promijenili prezimena u Talijansko, Bošnjaci i Srbi su u Istri dio talijanskih škola… laž do laži oko nas…SRBOHRVATSKA polako ide svojem kraju… Na Krku i Delnicama, mjestima komunističkih birača izabrali su HSP. To su za ljevičare ustaše…

Hop.hr