Pernar i Sinčić pripremaju svoj performans na deložaciji Cvjetkovićevih

0
933

SinčićSinčić se sasvim pogubio. Umišlja da je predsjednik države, pa se „obraća javnosti“ i javno poziva stvarnu hrvatsku predsjednicu da stane u Živi zid braneći deložaciju Cvjetkovića te da tim činom pokaže kako štiti Ustav Hrvatske – i to baš uoči proglasa Ustavnog suda u kojem je iscrpno objašnjeno zbog čega je Živi zid rušitelj ustavnopravnog poretka.

Još 8.svibnja objavljen je članak na ovom portalu o činjenicama „slučaja Cvjetković“, o branitelju Žibratu, legalnom kupcu kuće Cvjetkovića, interesnom povezivanju Tomislava Cvjetkovića sa Savezom za promjene (sada stranka Živi zid) kada se pojavio kao  njihov kandidat na listi općine Maksimir, osnivanju štedionice i financijskog konzaltinga (gdje su sami supružnici Cvjetković bili upravo u ulozi financijera i bankara –dakle oni protiv kojih se Živi zid navodno bori), prikrivanju kupnje i prodaje nekretnina obitelji Cvjetković pod drugim imenima kako bi sačuvali svoje brojne nekretnine i sakrili činjenicu da se ne radi o očuvanju jedinog doma, itd. cvjetkovićUpozoravali smo u tom članku da se Živi zid bavi isključivo samo rušenjem ustavnopravnog poretka te izazivanjem kaosa i anarhije, a to se upravo spremaju učiniti i sutra. Nema ovdje nikakvog „vapaja gladnih“, „masovnog izgona ljudi iz naše zemlje“, niti „festivala izravne demokracije“.  Stvar je puno jednostavnija: sutra se Živi zid sprema i poziva sve udruge i sindikate jednostavno  na – nerede. Živi zid se jeftinim parolama prijeti ustavnim sucima koji „ne vide vapaj djece“, a pritom zaboravljaju da su upravo oni sami maloljetnike postrojavali u prve redove svojih „obrana deložacija“.  Poziv na „spas još jednog doma“ ovdje ne odgovara činjenicama, budući da Živi zid nije obranio niti jedan dom ikada. Posljedica njihovog „branjenja“ je da socijalna skrb odvaja djecu od roditelja, da deložirani plaćaju ogromne troškove vlastitih deložacija nakon što ostanu bez doma i da njihovi vlastiti aktivisti plaćaju prekršajne kazne.

vladimira palfi - ivan pernar 2Živi zid sustavno manipulira javnim mnijenjem i izaziva nerede, odbacuje sva politička pitanja od nacionalnih interesa kao nevažne i nebitne, krši zakone, nikome ne pomaže i uz podršku mnogih medija laže o cenzuri svojih objava i aktivnosti, brani prevarante i kriminalce te naziva branitelje i invalide Domovinskog rata koji već mjesec dana strpljivo čekaju na nastavak pregovora s Vladom i svojim ministarstvom – šatorašima! „Show“ kojeg Pernarovci i Sinčićevci priželjkuju sutra, koristi samo vodstvu živozidaša za koje se ni dan-danas ne zna što ustvari rade, osim da kao medicinski brat i nesvršeni studenti ljudima sole pamet i uvaljuju ih u ozbiljan sukob sa zakonom, iz kojega se oni sami kao nekim čudom, neokrznuti  – uvijek izvuku! To je ruglo od stranke, a ne pokret pravednika, to su novi naraštaji ljevičarskih i anacionalnih muljatora i anarhista koji žive na tuđoj grbači i koriste tuđi jad za vlastitu promociju! To su amoralni pojedinci koji iskorištavaju očaj ovršenih i vrijeđaju vlastite donatore nazivajući ih „korisnim idiotima“. Uz sve navedeno, Živi zid sustavno odgovara svoje „klijente“ od pravnog i trajnog iznalaženja rješenja njihovog problema, čime ih izravno nagovaraju na kršenje zakona i život u anarhiji.

Ingrid Runtić

Vezani članci:

 

 

http://hop-portal.com/otkrivamo-prvi-slucaj-cvjetkovic-je-jos-jedna-manipulacija-sinciceve-ekipe/

http://hop-portal.com/ekskluzivno-sincic-i-zivi-zid-brane-osnivacicu-stedno-kreditne-zadruge/