Zaustavimo srpski genocid nad Hrvatima kroz dva stoljeća

0
909

vukovar_2“Dan srbijanskog  genocida nad Hrvatima”

Obilježavanje dana pada Vukovara proglasiti “Dan srbijanskog  genocida nad Hrvatima”

 

Iako je od završetka  Domovinsko obrambeno oslobodilačkog rata prošlo 19 godina, Srbijanci i većinska nacionalna manjina Srba u Hrvatskoj neprekidno uzgajaju i potiču srbijanskiu težnju- “srbijanska Hrvatska“.

Srbija stoljetno  stvara neraskidive saveze s inozemnom klikom od koje su podržavani politički i financijski kako bi u kontinuitetu imali snage i zaštitu za uzrupiranje Hrvatske. Stoljetne težnje pokušavaju ostvariti kroz likvidaciju državnika,politički snažnih individualnih i skupnih političkih protivnika, stvaranjem saveza do direktnog napada  – rata.

Iako povijesni gubitnici slave ratne poraze i pokušavaju nametnuti srbijansko viđenje povijesti kao istinu,srbijansko pismo i govor, slavu srbijanskih velikana do zauzimanja i preuzimanja vlasti u Hrvatskoj.Hrvatska se mora odlučno suprostaviti srbijanskom divljanju i zaustaviti srbijanizaciju Hrvatske.Hrvatski narod ima obvezu zaštiti i očuvati nacionalne interese te isticati “ hrvatstvo“ kao izraz nacionalizma/domoljublja.Ima se širiti istina kroz učenje hrvatske povijesti u obveznom i samoizbornom obrazovanju u Hrvatskoj.

Vjeroispovijest Hrvata,rimokatolicizam, ima se njegovati i očuvati od srbijanskog nasrtaja i ne dozvoliti ni jedan oblik uplitanja i vrijeđanja hrvatske svetinje u protivnom primjeniti “deport” ili kaznu zatvora na teritoriju Hrvatske.Za blebetanja van Hrvatske kazniti zamrzavanjem bilateralnih odnosa.Srbi u Hrvatskoj ne mogu obilježavati ni slaviti, ni proglašavati ništa što nije u skladu s zakonom običajem i tradicijom Hrvata u Hrvatskoj.

 

Carmen Tomašić