IDS uz popvčev SNS-u je najopasnija stranka u Hrvatskoj

0
1323

idsIDS predstavlja Istru. Po zadnjim informacijama od Damira Kajina visoki dužnosnici te stranke zajedno  sa Jadrankom Kosor sudjelovali su u prodaji Istre, naše Istre u savudrijskoj vali. Čudna logika i ljubav, kojom prodaješ ili daješ svoja prava nekome.

IDS je separatistička stranka i uz pupovčev SNS-u glavni destabilizator države. U vrijeme izdajnika Račana Jakovčić je pokušao preko koalicijske vlade izboriti autonomiju. Baš kao i SAO Krajina prije njega. Na kraju je taj IDS izdao i nacionalne i lokalne interese u savudrijskoj vali. Ipak ima stabilno prosrpsko političko vodstvo.

IDS-u nije do Istre. Istra je rasprodana, ogoljena, industrija uništena,a ta prosrpska stranka zastrašuje stanovništvo sa Zagrebom. Da bi neometano krala. Glas Istre kao propagandno glasilo drži osoba koja je upropastila pulske mljekare, te je iz zatvora zasjeo u medijske vode, sada kako vidimo upropastio je i ovo glasilo, kao i Novi list.  Sve to ne bi mogao učiniti jedan čovjek bez utjecaja politike. 

Iako se IDS vodi kao jedna progresivna stranka, ruga se HDZ-i, ali po obimu kriminala najopasnija je ‘hrvatska stranka’. IDS želi Istru izdvojiti iz Hrvatske, kako bi Istru lakše komadali novi vladari. IDS svjesno destabilizira državu i naciju, kako bi prikrio pljačku Istre.

1993. godine Srbi iz Istre mijenjaju prezimena u talijanska, školuju se u talijanskim školama i okreću leđa Hrvatskoj.

Još od Rankovićeva ukaza  srpski opančari pristigli u Istru moraju ženiti Hrvatice, kako bi Istra dobila srpsku krv, istarski separatizam dobiva smisao a danas i potvrdu. Prodajom u piranskom zaljevu došlo je do konačne slike što nam nudi. Izdaju.

hop-portal.com