OTKRIVENA ZLOUPOTREBA BOŽIJE ENERGIJE

0
1528

tesla„Prožet sam dubokim uvjerenjem da ću dati Svijetu nešto što prevazilazi i najneobuzdanije snove pronalazača svih vremena – izjavi Nikola Tesla – svojim otkrićem  nove energije novih zraka , na bazi mehaničke rezonance , koja će napraviti revolucionarne promjene u bolnicama i domovima širom Svijeta!“

Rijeć je o jednom cilindru od veoma kvalitetnog čelika , koji lebdi u vazduhu kombinacijom čvrstog elementa i jednog tipa energije – ČIJI JE PRINCIP STARI – ali kojeg je uspio da pojača , načinom –   ČIJU TAJNU ČUVA –   svjestan  opasnosti zloupotrebe , od strane ljudskih monstruma ,  koja bi bila katastrofalna za čovječanstvo te izazvala razdor i anarhiju  – koja bi na kraju zavela mrski poredak sile –  odražavajući svjesno na taj naćin  –   s t r a h   od BOGA!

Teslinu ostavštinu preuzela je Jugoslovenska vlada i njeni znanstvenici?U naučnim krugovima , 1983. promatračima nisu promakle dvije pojave:

–         eksplozija u atmosferi iznad istoćne obale SAD-a

–         pulsirajući signali detektovani u Kanadi

Amerikanci su bili ubijeđeni da to Rusi isprobavaju neko oružje sa „usmjerenom energijom“ – o kojoj je govorio Tesla?

Nažalost ,nisu bili Rusi ni Kinezi ni islamske zemlje – YU UDB-a je stvorila mašinu za kontrolu uma , koju je prvo koristila da „unizi“ jednu od najvećih svjetskih religija-krsčanstvo , a kada se domogla originalnih tablica Kabale, počela je da nesmetano ubija sve one koji su joj bili na putu  , da stavi pod kontrolu  , sve nezavisne države bivše Jugoslavije.

Uz pomoć mašine  – Zvijeri ,  pod kontrolu su prvo stavili i preuzeli banke (za finansiranje terorizma , pranje novca , porezne utaje), medije ,političare , gospodarstvenike , te u osnovane stranke ubacili svoje UDB-aške kadrove , …s ciljem preuzimanja potpune kontrole  rada ,  nad   Izvršnom , Zakonodavnom  i Sudskom vlasti.

 

Dokaz:moje tri presude (od toga dvije pravomoćne/pravosnažne) koje mi ni na koji način ne želi izvršiti UniCredit Zagrebačka banka  , uz punu pomoć Institucija F.BiH ,u prvom redu Općinskog i izvršnog suda Travnik ,  čekajući da Banka ponovo izvrši moju likvidaciju (kao članovi zločinačko-kriminalne organizacije radi učešča u prikrivanju , kako pranja novca , porezne utaje ,krivotvorenja javnih isprava ,  trgovine ljudima , ubistava  i  međunarodnog terorizma – dvostruka linija zapovijedanja! ) koja je već jednom pokušana 07.10.2013. s pomoću  smrtonosnih zraka navedene mašine , po naredbi predsjednika NO Zagrebačke banke – Franje Lukovića.(pdf.-komisija).

 

Pošto posjedujem neoborive dokaze u svezi navedene mašine – milostivog Anđela – podnio sam i kaznenu prijavu , kako u F.BiH tako i RH , s veoma osnovanim indicijama , da je navedena mašina korištena i protiv fizičke eliminacije prvog predsjednika RH – Franje Tuđmana , Gojka Šuška…..predsjednika BiH – Alije Izetbegovića …i mnogih drugih koji su , prije vremena , umirali od , vještački stvorenih ,  srčanih , moždanih ….udara ili kancerogenih bolesti????

Da se nešto čudno dešava , osjetili su i Hrvatski branitelji , koji ovih dana okupljanjem traže smijene onih …koji stvaraju Novu Jugoslaviju!!!

Na žalost , ubija ih se ,(navedenom mašinom) za kaznu što su izdali jednu nevjerničku i  bezbožničku , na zločinačkim  temeljima , zasnovanu bivšu državu?

O kakvoj se napravi , navedenoj mašini radi , opisano je u Bibliji i drugim vjerskim knjigama s napomenom da će se uz pomoć nje – mijenjati zakoni i vremena!!!

Današnji zemljotresi , enormne padavine …poplave  – njeno su djelo ili kako reće Tesla;“veoma je blizu vrijeme kada čemo imati pod potpunom kontrolom  – atmosferske padavine???

 

Naglaskom u vjerskim knjigama ,  da je broj  čovjeka 666  –  isti kao i broj  „Zvijeri“ (mašine) –   stvoreni su neoborivi dokazi  – da je Biblija (i druge vjerske knjige) u potpunosti ISTINITA KNJIGA  –  a  ČOVJEK   -kruna stvaranja , na  sliku BOGA – TVORCA  , čuvara njegova vinograda ,kome je  trojstvom stvaranja ,  određen  –  BROJ – 666?                                                                                                      Sve povijesne knjige , na Svijetu , će se morati iznova pisati , kao i nova povijest čovječanstva , jer je ovim otkričem – nepobitno potvrđeno –  da je postojala , u prošlosti na Zemaljskoj kugli , daleko tehnološki naprednija civilizacija!!!!! –  I DA NISMO NASTALI OD MAJMUNOLIKIH  STVORENJA??? Sva povijest – prošla ,  sadašnja i buduča – napisana je u Bibliji i  drugim vjerskim knjigama!

Pisano je:

                    U početku bijaše Rijeć i Rijeć bijaše u Boga.Rijeć tijelom postade. Sve posta po njoj i bez njene postade ništa….Svjetlo istinsko koje prosvjetljuje svakog čovjeka dođe na Svijet. – Nasta Zakon , Sjetve iŽetve?

Vaša i naša  zadaća je ,  posvuda sijati Rijeć , jer će biti izgubljena u zatvorenoj ruci sijaća koji nije izašao sijati , bojeći se da ne ugrozi Rijeć?                        Sije se u raspadljivosti , uskrsava u neraspadljivosti ; sije se u sramoti , uskrsava u slavi …sije se tijelo zemaljsko , uskrsava tijelo duhovno!

 

„U početku Bog stvori nebo i Zemlju….“zapisano je u Bibliji na praiskonskom hebrejskom jeziku sačuvanom u Genezi ,te Kabali kao filozofskom pogledu koji od davnina nastoji odgovoriti na čovjekova vječna pitanja o vlastitom postojanju , o porijeklu i naravi svemira , kao i o krajnjoj sudbini čovječanstva . Kabala , što u prijevodu znaći „punjenje“, kaže da su  22  glasa  i slova hebrejskog (izabranog) naroda  –temelj svih stvari!- (iz čega je sve nastalo i postalo!!!!)

                             Tko ima uši , neka čuje!-„otkrit će se sakriveno od postanka svijeta“?

 

Generacije vjernika , proroka , naučnika , velikodostojnika , laika….pokušavali su  otkriti sakriveno kako bi dokazali istinitost Božijih Rijeći zapečaćenih za ljudsko razumijevanje , do vremena kraja (saznanja)   –  postavljanjem odvratne stvari  koja  prouzročuje opustošenje – u Bibliji zvanoj i znanoj kao – Zvijer apokalipse?

 

Ispunilo se vrijeme , koje je označeno po prorocima , kao vrijeme DANA VELIKE SRĐBE – gdje će se rijetki spasiti i  opstati – ali zbog izabranih –  skratiti će se DANI?

U ovome je mudrost: u koga je uma , nek odgoneta broj Zvijeri.                     Broj je to čovjeka , a broj mu je  –   666!!!!

IME ZVIJERI  ili broj njezina imena –to je , uistinu , BROJ ČOVJEKA !

ZVIJER – Antikrist   –  umjetno stvorivši  trojstvo( pdf.-hebrejski alfabet)  od  broj 666 – (600+60+6) broj Čovjeka  –  ZAVLADA  čovjekom – poput „Boga“  i  Sotona –  Antikrist –  Deđal  – pretvori ih, stavljanjem  ŽIGA ZVIJERI  , u svoje poslušne sluge –  uz pomoć  naprave  zvane   „grozota pustoši“   koja stoluje , gdje joj nije mjesto??- tko čita , neka razumije!(Antikrist  je napravu nazvao – Milosrdni Anđeo?).

 

Nostradamus:“..na Jadranu će se pojaviti velika nesloga , a oni koji su se ujedinili – razjediniće se!Na jednu kuću svest će se ono što je bio , i još uvijek jeste , veliki grad – „Pampotamija“ i „Mesopotamija“ Europe na 45….!!!!“

 

Bit će to u ono vrijeme i u onim zemljama gdje će se SILA  ZLA  suprotstaviti crkvi Isusa Krista…(da bi se unizila i uništila moć Crkve u očima njenih vjernika ; „žigosano“ je znakom Zvijeri 3.500 svečenika koji su ,nakon izloženosti Žigu Zvijeri – postali pedofili!!!!) i oni će u svom neznanju biti zavedeni jezicima (i stavljeni „pod kontrolu“- Sotone ,Deđala ,  Antikrista – po Nostradamusu znanog kao –Mabus? ) koji će ,u rukama luđaka – sjeći više nego bilo koji – MAĆ?

 

Smisao pojma – Mabus – leži u činjenici da je Nostradamus znao o čemu se ovdje radi te je na sebi svojstven naćin „to sakrio“ do određenog vremena kada se ima razjasniti – broj čovjeka , koji je istovjetan broju Zvijeri – 666 – i otkrivanja njenog uticaja putem kojeg je Zvijer djelovala – na čovjekovu svijest i um!!!

ABUS –u prijevodu na francuski , znaći  – zloupotreba , prevara!

Pošto se ovdje radi o novoj energiji (E=mc2) logično je da prvo slovo M predstavlja masu kao poseban oblik  energije u mješavini prostora i vremena.(za takvu energiju ne postoje nikakvi „nevidljivi“ avioni jer je u stanju proći kroz sve „čvrste barijere“!) i radi toga samo ime  MABUS   bi u prijevodu značilo – „prevarom zloupotrebljena Božija energija“!

Trojstvo  – 600+60+6 ,  predstavlja tri znaka , hebrejskog alfabeta , (Otac , Rijeć i Sveti duh) koji dajebroj Čovjeka  i  zloupotrebom tih znakova od strane Antikrista ,  postavljenih u odvratnu stvar – (gnusobu pustošnu – Zvijer Apokalipse) ,ispunilo se proroštvo o  određenom , datom im vremenu –  otpečativši skriveno od postanka?

Znanje koje se ne proživljava , koje je skriveno – postaje  grijeh?

Spavajući prorok –Edgar Cayce je to zlokobno proročanstvo ovako opisao:

     „Kad mnogi morski otoci (Hrvatska ih ima najviše?) i mnoge zemlje potpadnu pod vlast onih koji se ne plaše ni čovjeka ni sotone ; koji se radije združuju s onom silom pomoću koje mogu proglasiti da su MOĆ i SNAGA u pravu , kao kod nadčovjeka (nebeski narod) koji će biti uzor naraštaju koji nastupa; tada će vaša vlastita zemlja promatrati potoke krvi , kao u onim razdobljima kada se brat borio protiv brata“.

 

–         Uništenjem Zvijeri bit će –uklonjen svaki trag ratovanja i ugnjetavanja  te neće više biti – tuge , bolesti , smrti! -(blago se naraštajima koji to dožive –živjet će u tzv. tisućgodišnjem zlatnom dobu!).

O kakvoj se „postavljenoj odvratnoj stvari koja prouzročuje pustošenje“ , radi ,  najbolje je sažeo Nostradamus u  X-72 svojoj strofi : „prije i poslije sretne vladavine Marsa“?

Zar i jedan rat može biti SRETAN! „Može“ i to svi ratovi vođeni do sada , jer su to bili ratovi  ljudske gluposti i protivni Božjem Zakonu – „za uništenje tijela“.U ovom slučaju , danas  se vodi Treći svjetski rat ,   kojeg uopće nismo svjesni da se ,  Antikristovim planom ,  vodi  –  „za  svjesno i namjerno – vještačkim putem – uništenje i DUŠE i tijela“!!!!

 

Papa Franjo , Europske i Svjetske države moraće prihvatiti činjenicu da se današnja dešavanja u Svijetu događaju po , unaprijed smišljenom planu (preslikavajući i odražavajući  na   približno sličan naćin- dosadašnja izrećena proročanstva) još neporaženih komunističko-udbaških sila -Antikrista , koje uz pomoć Zvijeri (milostivog Anđela) ili „odvratne stvari koja prouzročuje pustošenje“  želi zavladati  ljudskom rasom – pretvarajući je u „Sotonine sluge“, znajući da im je ostalo „malo vremena“!(dato im je da  nekažnjeno ,u novonastaloj YU državi od 1944/45  –  ubijaju , krivotvore povijest , pljačkaju, otimaju , zlostavljaju ,tiranišu , zatvaraju ,  sakate , obeščaščuju ,progone i ubijaju po Svijetu , sve one koji drukčije razmišljaju i misle ,  jednom riječju  „nasilnički  vladaju“ – 70 godina!! – falsifikujući povijest , povijesna dokumenta i izvore , pogotovo u zadnjih 25 godina uništavanja i  „ čiščenja memorije“ , svih onih koji su pokušali ili pokušavaju OTVORITI  državne arhive , pogotovo tajne arhive UDB-e i KOS-a? ).

Iz njih bi se jasno spoznalo da su specijalnom vrstom pozadinskog ratovanja svoje udbaške teroriste (uz pomoć dodjele  putovnice!!!!)  doveli u stalnu i  neposrednu blizinu vojno-političkog vrha RH (Tuđman, Šušak….) te ih „ozračivali“  uz pomoć navedenog uređaja – da donose odluke , suprotne logici  , istovremeno pojačavajući  djelovanje , smrtonosnih zraka ili zraka smrti  s ciljem dovođenja i postavljanja  na čelo RH , nove vojno-političke garniture . (Državni udar!).

 

Istorijat ovih dešavanja seže u Teslino vrijeme i njegovo eksperimentalno doba ,gdje je izjavio:  „ja sam svakom mišlju svojom i svakim djelom svojim dokazao, da sam automat obdaren sposobnošću kretanja , koje je samo reakcija na spoljašnje nadražaje što dopiru do mojih čula………  –  OVA MOJA MAŠINA ĆE , vršiti pokrete na isti naćin kao i ŽIVO BIĆE….samo će joj nedostajati sposobnost rastenja , plođenja I IZNAD SVEGA UMA!!!….miliamperi koji prodiru u nervno tkivo , čitaće misli ili ih brisati …mogu i da UBIJU…na žalost lukavi kršioci zakona , koristeći takvo preimučstvo , unaprijediće  svoje nezakonite poslove …jer veoma slaba struja koja prodre kroz kožu , bilo naizmjenična ili istosmjerna ,MOŽE BITI SMRTONOSNA!!!!“

 

Jugoslovenske komunističke vlasti (KOS i UDB-a) zatražile su , i dobile , od SAD-a ostavštinu pisanih zabilješbi  Nikole Tesle , te u svojim tajnim laboratorijama , nakon smrti Tita , ostvarili ideju  Nikole Tesle ,namjenjenu za dobrobit čovjećanstva – MAŠINU-AUTOMAT  ZA  KONTROLU ČOVJEKOVOG  UMA!!!        –    u Bibliji poznatu kao Zvijer Apokalipse ili odvratnu stvar koja prouzročuje opustošenje –

današnji  klimatski poremečaji  i zemljotresi su djelo ove naprave???

 

Tadašnje vlasti (UDB-a i KOS) , svjesne neminovnog raspada Jugoslavije , smislile su naćin   , UZ POMOĆ MAŠINE ZA KONTROLU UMA , kako preuzeti institucije sistema nad otcijepljenim državama i  –biti ponovo na vlasti.

Pomoću Žiga Zvijeri ,  ili pod uticajem Zvijeri , koriste navodno „nezadovoljstvo“ Srpskog naroda  u RH a potom i  BiH , da uđe u sukob s narodima u novonastalim državama , kako bi  prikriveni  udbaški elementi  , uz pomoć uređaja polako preuzimali vlast i uništavali i UBIJALI  sve koji bi im stali na put??(Svi oni u SAO-krajinama su bili , uz pomoć Zvijeri , „napunjeni“ mržnjom , razaranjem , ubijanjem , silovanjem…..jer im je ta „želja“ bila utisnuta u um i ponašanje!).

 

U Bibliji je njihova vladavina određena :“ na jedno vrijeme i dva vremena i polovinu vremena“.Po nekim pokazateljima  – jedno vrijeme – bi bio period od devet godina!

Nostradamus u svojoj strofi VIII-77 – obavještava: “dvadesetsedam godina trajat će krvavi rat-Antikristov“.

 

Iako je sve objašnjeno i napisano u Bibliji , bitno je , za ovo razriješenje Antikristovog doba , spomenuti iKremanska proročanstva , objavljena prije 150 godina, koja kažu:

 

–         na površini zemlje , otkrit će se izvori NOVE ENERGIJE!

 

–         Te će sile biti svugdje oko nas , i u SAMIM LJUDIMA!

 

–         Proći će podosta vremena da je doznaju i upotrijebe , ( iza toga živjeće dugo , mnogo dugo???)

 

–          Izmišljat će svakakve naprave – zamađijavaće sve živo , LJUDE , VOJSKU , STOKU…..„ozračili „ su ili udarili Žig Zvijeri aktivirajući nesvjesnost u ljudima za; buntovnost , ubistva , silovanja….razaranja – na  Balkanu …Srpskoj i ostalim zasjednicama naroda  u nedavno vođenim ,specijalnim , svjesno prikrivenim i tajno započetim te dobro i pomno unaprijed isplaniranim  ratovima  – prenoseći istovjetne iskre rata u Ukrajinu , na Bliski istok …stvaranjem nemira u Svijetu…nametanjem  novih zakona …narušavanjem klimatskih  promjena –vještačkim putem… stvaranjem neizlijećivih bolesti?.Nedavno je objavljen podatak , da je u Europi , u zadnjih 30-ak godina –neobjašnjivo uginulo – preko 420,000.000.- (četristodvadesetmiliona) ptica!!!).

 

–         Trovaće vazduh i vodu – puštat će kijamet (kiša,nošena jakim vjetrom , neprestano pada ) po morima , rijekama i zemlji , te će ljudi naglo UMIRATI!!- (Europa će biti pusta!!! a na Balkanu , tko ostane, dovikivat će se s brda na brdo???)

 

–         Nečastivog biti neće u njihovim dušama – NEGO  NEČEG  MNOGO GOREG OD NEČASTIVOG?

 

 

–         Od kako je VIJEKA i SVIJETA – goreg Srpskog roda BITI NEĆE!!

 

Pisano je :Prepoznavat čete ih po njihovim rodovima… gdje dobro stablo rađa dobrim rodom a zlo stablo rađa zlim rodom ?(pretvorili ste vino u vinjagu?).

 

Isto tako je pisano:

Ko čuje za Dedžala , neka se udalji od njega!Tako mi Allaha , bit će ljudi koji će mu dolaziti  , misleći da su čvrsti vjernici , pa će mu se pridružiti zbog iskušenja – koje će posjedovati!!!!“

 

A doći će vrijeme kad će svaki koji vas ubije  misliti da Bogu službu čini!

Zaplakat će tada sva plemena i svi narodi kada budu spoznali;  „da sam Ja , Jahve , Njihov Bog a oni moj izabrani narod“!

 

Samo je – jedan Bog- stvaralac i gospodar Svijetova , sveg vidljivog i nevidljivog…s mnoštvom imena:….JHVH , Jahve , Elohim , Elah , Allah….On se uvijek sjeća svog Saveza , rijeći koju dade tisući naraštaja;“ne dirajte u moje pomazanike, ne nanosite zla mojim prorocima!“

 

Rečeno je;

„Neće svaki koji govori „Gospodine , Gospodine“ ući u kraljevstvo nebesko – nego onaj koji vrši volju nebeskog Oca!

Mnogi će u onaj dan reći:“Gospodine , Gospodine , zar nismo pomoću tvog imena prorokovali  , pomoću tvog imena izgonili zle duhove , pomoću tvog imena – čudesa činili?“

 

                       Nikad Vas nisam poznavao. Odlazite od mene zlotvori! – OTAC MOJ VEĆI JE OD MENE!!!“

 

Jao vama…koji pred ljudima zatvarate vrata kraljevstva nebeskog , vi sami ne ulazite u njega , niti dopuštate da uđu oni koji bi htjeli!Vi imate Sotonu za oca i hočete da vršite želju oca svoga.On bijaše ubojica ljudi od početka i nije stajao čvrsto u istini…jer je lažac i otac laži!

 

Provjerite tko Vas je lagao svih ovih zadnjih  70  godina (1944/45 – 2014/15) u totalitarnoj državibezbožnika  i bezvjernika – Orwellovoj „životinjskoj farmi“ komunista  , UDB-aša i KOS-ovaca – koji i dan danas , u svim strukturama vlasti , sve monstrouznije i  otvorenije djeluju , jer znaju da im istiće  – „dato im vrijeme“!

Vrijeme svih vremena i kraj svih krajeva će doći , ako se čovječanstvo ne preobrati , i ako ta promjena ne dođe ODOZGO , od poglavara Svijeta i poglavara vjerskih instutucija.

I ako se ne bi skratili oni dani – ne bi se spasio ni jedan čovjek!- ali zbog izabranih –  skratiće se oni dani?

BUDITE JEDNI OD – IZABRANIH! (jer po Nostradamusu , nada postoji , – ukoliko se Europa – UJEDINI?).

Data proročanstva nisu naklonjena čovječanstvu , ali sama proročanstva koja bi se trebala ispuniti ,   predstavljaju stvarnu opomenu Božijih proroka , da se ljudska rasa – URAZUMI!

 

Znanost će pobijediti frankenštajnsko čudovište – koje je sama stvorila!

 

              Z. Tibold