Protestno pismo beogradskih studenata otkriva velikosrpske planove srpske Vlade!

0
1035

Nikolic-i-Vucic-2U protestnom pismu beogradskih studenata hrvatskim medijima povodom proslave hrvatske vojno-redarstvene operacije Oluja, između ostalog stoji i ova rečenica:

“Pokažimo da nismo zaboravili patnje i stradanje krajiških Srba, pokažimo da su današnji studenti deo nadolazeće Srbije koja se nikada neće odreći okupiranih srpskih krajeva!”

Očito je i svakom jasno da je i buduća srpska inteligencija nažalost zadojena idejom velikosrpstva te da čak i desetljećima nakon vojnog i sveopćeg sloma takve zločinačke politike na tuđem, odnosno hrvatskom teritoriju, Srbi ni u budućnosti ne namjeravaju odustati od svojih agresorskih namjera. Nisu Šešelj, Vučić ili Nikolić problem, problem i prepreku svakoj normalnoj budućnosti Srbije predstavljaju upravo mladi intelektualci.

Između ostalih vrhunskih laži i manipulatorskih akrobacija na koje smo već navikli, u pismu veleposlaniku Hrvatske u Srbiji također se, unatoč dokazima koji su svima već desetljećima dostupni, fantazira o tome „da je 280.000 Srba otjerano iz svojih domova“.

Kako će ovako do srži izmanipulirana zemlja koja besramnim i opasnim lažima hrani svoju mladost ikada moći priznati svoju krivnju za agresorski rat u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, te pokušaj agresije na Sloveniju? Savo Štrbac, krajiški Srbin iz beogradske udruge Veritas i sam priznaje da nije bilo protjerivanja Srba u Oluji, dakle, o čemu ovi jadni zavedeni studenti uopće govore?! I kako će, zaboga s ovakvim bezumnim, potpuno nepromijenjenim stavom o najnovijoj svojoj sramotnoj agresorskoj povijesti Srbija ikada postati dio europske civilizacije?! O kakvoj toj „nadolazećoj Srbiji“ trabunja srpska akademska mladost, a ne vidi da se od takve okupatorske Srbije svi susjedi s gađenjem okreću na drugu stranu ? Nije li dovoljna bila lekcija sramotnog poraza srpskih agresorskih snaga u ratu protiv Hrvatske? Izgleda da nije – Nikolić i Vučić svojom sramotnom politikom protkanom lažima, koja je u prvom redu pogubna za samu Srbiju, pune glave slijedećim naraštajima – i to budućim akademskim građanima Srbije koji bi trebali misliti svojom, a ne glavama zločinaca!

Ingrid Runtić