Slovenska agencija ‘Pušiona’ otkrila dva najljepša Hrvata: Pavića i Butkovića

0
973

milanovićSlovenska ‘nezavisna’ agencija za istraživanje ljepote na ovim prostorima, mislimo na agenciju Pušiona, napravila je za portal Tinolovka-news ekskluzivno istraživanje. Fokusirali su se na Milanovićev novoosnovani blog Telegram i društvo koje se okuplja na spomenutom blogu, a koje je mahom najureno iz Jutarnjeg lista, dijelom se radi o osuđenim lažljivcima, koji su izmišljali čak i intervjue s premijerima, dakako, tu su i legalni ratni profiteri, Sanaderovi medijski jataci i suborci iz podruma u Kozarčevoj ulici u Zagrebu.

Nekima od njih aktualni režim, barem je tako nešto javno priznao Slavko Linić, je opraštao dugove tako što su hrvatski građani legalno opljačkani. Oprošteno je na stotine milijuna kuna. Zamislite da je vama netko oprostio sve dugove, biste li lagali za one koji su vam dugove oprostili?

No, vratimo se agenciji Pušiona i rezultatima ‘istraživanja’, po prvi puta još od trenutka kada su najureni iz Jutarnjeg lista najljepši Hrvat je Ninoslav Pavić, koji je za dlaku pretekao ne tako davno nenadmašno zgodnog Davora Butkovića, na trećem mjestu je Igor Alboeghetti, dok četvrto mjesto dijele Mladen Pleše i opet Nino Pavić, koji je, ne biste vjerovali, i na prvom, ali i na četvrtom, mjestu hrvatske ljepote.

Pavića najljepšim u Hrvatskoj smatra 99 posto Hrvata, dok Butković ima potporu tek 98 posto hrvatskih građana, uglavnom članova SDP-a. Gotovo smo sigurni da će novo istraživanje agencije Pušiona donijeti određene promjene već u devetom mjesecu. Kako znamo? Ako mi naručujemo istraživanje zar nije prirodno da dobijemo rezultate kakve smo naručili? Isti je slučaj s anketom koju je Milanovićev blog Telegram naručio od slovenske agencije koja se ipak ne zove Pušiona, ali se tako ponaša, dakle, kao da je popušila, baš kao i Telegram.

Inače, kao što vidite iz naslovne fotografije, Davor Butković, godinama najljepši Hrvat, je već objavljivao lažne ankete.

I. Josipović

tinolovka izvor

hop-portal.com