‘Oni na Vlasti nisu nam dali ništa, već nam oduzeli i ne samo oduzeli,već nas opljačkali’

0
1077
Zagreb, 111214. Markov trg. Radnici RIZ Odasiljaca i Badela 1862. prosvjeduju ispred Sabora. Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Zagreb, 111214. Markov trg. Radnici RIZ Odasiljaca i Badela 1862. prosvjeduju ispred Sabora. Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Hrvatska – Hrvatski Narod od pamtivijeka

Zaista je neviđeno u svijetu od kad je svijeta i vijeka kako se jedan narod mora boriti i izboriti za svoj teritorij, za svoju vjeru, za obitelj.

Od stoljeća sedmog, Papa Agaton 678. do 681. U Rimu o Uskrsu 680. god. crkveni sabor s kojega je poslana poslanica, Hrvati su prihvatili kršćanstvo, Papi Agatonu obećali su da nikada neće voditi osvajačke ratove, nego će se uvijek i samo uvijek braniti. I tako bi do danas.

Napadali su nas otimali teritorij, ubijali i progonili hrvatski narod, ali Bog vidje nepravdu i Hrvatima udijeli milost i snagu kako bi bivali i opstali u Hrvatskoj, jedinoj nam, nevinoj i čistoj domovini.

Do kada će nas dušmani dani od Zloga prestati ubijati i progoniti, donositi zakone koji su u suprotnosti hrvatske vjere, običaja i tradicije. Vlast je sluga narodu i sve što zakon propisuje ima biti u korist i napredak hrvatskom narodu u protivnom gubi vlast legitimitet, koji mu daje hrvatski Narod  – kako  je dao tako ga može oduzeti! Nitko nama ne treba dati prava – prava imamo po rođenju, zapisano u Božjem i prirodnom zakonu. Obmana hrvatskog naroda, je biti zahvalan na privremenoj vlasti pojedinaca, koji vam “kao” daju neka prava, a što oduzimaju o tome šute ili negiraju.

– Najveći dar koji je Bog dao čovječanstvu jest njegov Sin Isus Krist

– Božja je kreacija Svemir u svim svojim oblicima postojanja, u svoj svojoj beskonaćnosti, u svim svojim dimenzijama i u cjelokupnom vremenu njegovog postojanja

– Božja je kreacija Zemlja

– Bog nam je dao dar života

– Božji je dar nama što jesmo

– Bog nam je dao duh, um i tijelo da možemo bivati

– Bog nam je dao snagu, ljubav i razbor

– Bog nam je dao obilje Prirode

– Bog nam je dao vodu i plodove

– Bog nam je dao dar slobodne volje

– Bog nam  je dao sposobnost razmišljanja

– Bog nam je dao Domovinu, mjesto gdje ćemo se množiti za vazda

– Bog nam je dao Sve . Oni na Vlasti nisu  nam dali ništa, već  nam oduzeli i ne samo oduzeli,već  nas  opljačkali, i opljačkano nam  naplaćujete. Vi na Vlasti, ne oduzimajte nam što nije vaše,vratite nam što je naše i prihvatite Božje zakone kao vrhovne te u skladu toga obnašajte Vlast. U protivnom odstupite!

Carmen Tomašić