Milanovićevi šegrti brže bolje otvorili sve paštete iz kojih će Kosorica poiskakati

0
940

Jadranka-Kosor-Dragi-Ivo-dragi-moj-prijatelju-nikada-te-necu-razocarati!_ca_large“Ne mislim da se radi o bilo čemu ozbiljnom. Radi se o činjenici da je gospođa Sloković odvjetnica Ive Sanadera i potpuno je razumljivo, odvjetnici mogu naravno koristiti sva sredstva i koriste ih, mogu konstruirati, kompilirati, izmišljati, mogu pakirati”, kazala je bivša premijerka Jadranka Kosor u intervjuu za N1, na optužbu Jadranke Sloković da je s najviše instance u državi inicirala sudski progon Ive Sanadera.

Kosor će razmisliti o pokretanju tužbe

Odvjetnici Ive Sanadera tvrde da je Kosor imala direktne kontakte s glavnim državnim odvjetnikom Mladenom Bajićem, kojemu je slala svjedoke, koji su u konačnici doveli do optužbi protiv Sanadera, bez da su bile potkrijepljene materijalnim dokazima. Upitana je hoće li tužiti Sloković zbog tih izjava. Razmišlja. Previše blizu je ured Slokovićke Saboru, na metar. Mogle bi se sresti. Jadranka protiv Jadranke.

Jadranka Kosor poželjna je  za premijera, oni bi nju u koaliciju, nekada je bila predsjednica vlade, kojoj se Milanović smijao, izrugivao je, ali od kada je krenula na HDZ-u, puno ju voli. To vam je politika, najveća kurva. I naravno mediji, milanovićevi šegrti, brže bolje otvorili sve paštete iz kojih će Kosorica poiskakati. Jad politike i medija. Ona za svoj novi mandat bit će Brut, koji će učiniti sve  za svoju paštetu u Saboru, tamo se dobro jede, jeftino na račun sirotinje, a politika je ionako priča za dubok džep i pljesak bedaka.

hop