HAZLER: ‘ SDP=velezločinac Tito, manijak Milanović i mirnodopski zločinac Račan’

0
960
hazlerPodrška HAZUD-a
Hrvatska dijaspora, koja broji oko 4,5 milijuna Hrvata (prema nekim procjenama oko 4,7 milijuna) i njena najviša institucija Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti dijaspore HAZUD, sa sjedeištem u Baselu podržava sve antikomunističke djelatnosti u Hrvatskoj, napose sprovedbu EU Rezolucije 1481 za lustraciju komunista, što znači ukidanje komunističke partije SDP, uključujući sve  takove djelatnosti predvođene od Hrv. akad. Prof. Dr. sc. Ive Biondića – Ivota. Dodajemo jednu podsjetku: U svima antikomunističkim djelatnostima uz kritiku na velezločinca Tita i komunističkog manijaka Zorana Milanovića zaboravlja se na mirnodopskog zločinca Ivicu Račana, koji je od 1971. nadalje gušenjem Hrvatskog proljeća zavio Hrvatsku u crno.
Ivica Račan sa svojim komunistima tito-staljinističke sljedbe napunio je sve zatvore i logore u Hrvatskoj s hrvatskom inteligencijom,
ukinuo je Maticu hrvatsku, zlostavljao hrvatske studente, pojačao Udbina ubojstva i zlostavljanja Hrvata u dijaspori. Radi komunističke diktature Ivice Račana pobjeglo je iz Hrvatske oko pola milijuna Hrvata, a u Hrvatskoj je zavladala poznata “Hrvatska šutnja”.
Sličnu Hrvatsku šutnju ima ova komunistička Hrvatska i sada. U njoj se čuju samo komunisti SDP-a i četnikokomunisti u SDP-u, koji vladaju u Hrvatskoj.
Oko 50% Hrvata ne sudjeluje u izborima, zanemarila ih je čak i hijerarhija Crkve u Hrvata pa nikavo čudo da u hrvatskom gradu Rijeci vladaju komunisti i srbokomunisti poput Vojka Obersneta i  Jovanovića.
Mi Hrvati u dijaspori podržavamo sve antikomunističke djelatnosti u Hrvatskoj predvođene zloglasnim Titovim. Račanovim i Milanovićevim  SDP-om, kojeg treba lustraciomo zabraniti i ukinuti. Nepojmljiv je absurd, da najljepši trg u Zagrebu – Trg Hrvatskog narodnog kazališta nosi ime velezločinca Tita (desetog na listi najvećih zločinaca 20. stoljeća), a u toj istoj komunističkoj Hrvatskoj se zabranjuje domoljubni pozdrav ZA DOM SPREMNI.
Bože, ako jesi – gdje si (Vukelić Solferino) –
 HAZUD-a i osobno Mr. sc. Dragan Hazler