KOALICIJA ‘SDP-HDZ’ BI POKAZALA DA IM JE STALO DO HRVATSKE, A ‘MOST’ DA JE MINIRAN

0
905
krasHDZ i SDP nemaju dovoljnu većinu. MOST ih praktički drži za jaja… i jedne i druge i mogu im uvjetovati što god žele. Kako smo čuli Progometa malo prije u vijestima, oni su spremni voditi državu, znači da imaju velike ambicije. uvijek male strančice sa velikim apetitima određuju sudbinu, makar posloženi u miš-maš kombinaciji. Ucjenjivački sa razlogom.
Možda bi najbolje za HDZ i SDP bilo da koaliraju zajednički doista. Time bi bio izbačen iz igre bio Pupovac, koji se jasno izrazio podrškom SDP-u, kao i manjine, IDS također, a i Vlada ne bi bila nestabilna. HDZ I SDP mogli bi podijeliti međusobno resore, imati ministre iz svojih redova, te zajednički donositi dobre odluke za državu jer je ovako neizbježno da jedni drugima podmeću kajle. I ne bi s više mogli izvlačiti na one druge. Uostalom oni su zemlju uništili, sada neka kusaju svoja govna.
Koalicijom s MOST-om u svakom trenutku aktualna vlada može pasti, što oni niti ne kriju, i svako njihovo sdp_hdznezadovoljstvo može izazvati ustavnu krizu u državi i ponavljanje izbora.
Nadalje, ako je SDP-u i HDZ-u  interes Hrvatska – kako su se busali u prsa posljednje vrijeme onda će donijeti odluku koja je najbolja za Hrvatsku i njene državljane. Koalicijom SDP-a i HDZ-a pokazali bi da im je stalo do Hrvatske, i izbjegli bi političku nestabilnost
N.L. hop