MOST BIRA; LUSTRACIJA I PUT SA HDZ-om ILI SDP-a I STAZA UDBAŠA

0
1079

kolinda i tuđmanOvih dana se odlučuje o sudbini Hrvatske na dva načina-ili lustracija ili udbaška država. Iako se čini patetično jer sve stranke su prepune udbaša, ipak samo Karamarko je rekao lustracija. Tu magičnu riječ koja može sve promijeniti u potpunosti ne izgovara baš nitko osim Karamarka, zato i počinje njegova kalvarija u medijima. Gotovo svi mediji su protiv njega. Dirnuo je in medias res. Koliko je  mislio ozbiljno to nitko ne zna, ali je činjenica kako je on iz obitelji stradale na Križnom putu.

Poljska vlada je dobila izbore jer je rekla kako će lustrirati i djecu komunista, pa prema tome nitko od njih više neće moći vršljati po državnim službama. Kod nas je situacija očajna. Mreža udbaša je perfektana, kontrolira upravo sve u društvu.

Mnogi zamjeraju Tuđmanu da je u tom segmentu pogriješio.Nije proveo lustraciju. Koliko je jaka mreža vidimo i danas, pa kada se vratimo u vrijeme rata, situacija bi bila znatno gora da je išta poduzimao, poglavito znajući kako je i ekipa iz njegova ureda zaslužna za pokušaj njegove likvidacije raketiranjem Banskih dvora.

SDP je nosioc svakog protudržavnog političkog ponašanja. Još 1990. ozakonio je pljačku države kroz ukidanje zakona o porijeklu imovine. Tada se zvao SKH-SDP. U prvom sazivu Sabora SDP je bio protiv osamostaljenja. Razoružao je narod, oduzeo oružje teritorijalne obrane. Danas po broja manjinskog srpskog naroda koji percipira u vlasti, ista je srpska ili prosrpska stranka.

I nakon klanja u Vukovaru pod zvijezdom petokrakom ponosi se istom, kao i  sa Titom komunistom. Tito je zločinac koji je napravio veliki genocid nad hrvatskim narodom. Šljivančanin je nasljednik tog sustava, a Milanović uz gromoglasan pljesak pozdravlja sa “drugarice i drugovi” na skupovima, POZDRAV S KOJIM JE ŠLJIVANČANIN UŠAO U VUKOVAR.

Zamislite taj pozdrav u HDZ-i, Karamarko bi tako što teško preživio, bez obzira na broj komunista u svojim redovima.  SDP mediji već godinama to izjednačuju, istina je drugačija, u HDZ-u to su zabranjeni simboli i pozdravi. Ako je netko bio, sada u toj priči više nije, SDP je još uvijek i ne stidi se zločina nad Hrvatima, svih jama i pljačke imovine.

Tuđman je u svoje vrijeme shvaćao opasnost današnjeg stanja i kontrolom situacije branio raspad sustava. Polupredsjednički sustav je idealan i danas za vladanje zemljom. Svojim ovlastima predsjednik je spriječio  širenje udbine mreže. Tako je spriječio kažu neki demokratske pokrete 1996, jer nije želio crvenog gradonačelnika Zagreba. Danas se vidi koliko je bio u pravu. Tomac nije uspio kao gradonačelnik, ali njegov najbolji učenik Bandić jest. Kako je Zagreb najbogatiji grad, SDP je ojačao, a preko svojeg crvenog gradonačelnika je očito crpio svoju moć kako bi ovladali medijima i gradskim resursima. Kada je novac postao ogroman, mali Milanović i stari lisac Bandiću  se sukobljavaju. Bandićeva moć je postala ogromna.

Kako je narcisoidan tip, postao je opasnost za ekipu iz koje je došao, poglavito što nikoga nije slušao, osim Tomca, koji ga je držao donekle normalnog, na svojim seansama u sklopu FPZ-i, gdje je redovito dolazio Tomcu na instrukcije,kako voditi grad. Kada se odmaknuo od Tomca, pokazao je svoje pravo lice. I ovih dana potvrdio tko je  zapravo on.

banditosupermenIako  poput Tita, čiju je  karizmu imitirao, kroz slogan “snađi se druže”, narodu davajući besplatne udžbenike, na drugoj strani je trošio novac građana za skupa putovanja, pa je na jednom takvom potrošio  nedavno preko200 000 kuna, predstavljajući Zagreb, a slijedeći dan je mazao kruh sa mašću tim istim građanima. Ipak kada pogledamo grad u njegovo vrijeme,  kulturološki je postao kasaba. Dvorana Lisinski nema besplatan wi-fi, aparatura je iz prošlog stoljeća, ali zato ima direktora i “zamjenike od zamjenika zamjenika  direktora”. Administraciju s kakvom se niti Tito ne bi mogao pohvaliti. Nije bolje niti drugdje, galerija Urlich ne treba gradu, a niti kavana Medulić, važnije kulturno okupljalište je DM, iako je DM na 200 metra, kod Britanskog trga.

Ipak Bandić je svoje pravo lice pokazao kada je brzopotezno otpustio kćer Ivana Kramarića, koji je svjedočio i pokopao Perkovića na sudu. Pokazao je time kojem jatu pripada. Njegov rođak je konzul u Tuzli,a  zasluge je stekao radeći za jugoslavenske tajne službe. Da je provedena lustracija, uštedjeli bismo novac za ovakve narcisoidne crvene rasipnike.

vuki 2Slučaj branitelja Pajičića govori koliko je sudstvo, policija i SDP povezano. Monstrum, a ne policajac Sabadoš odgovoran je za smrt branitelja, polomio mu je kosti lubanje, a čovjeku koji je htio nesretniku pomoći, prijetio je pištoljem. Otac mu je bio u četnicima, a nagrada Sabadošu je ubijanje hrvatskih branitelja. Da je lustracija i progon četnika bila intencija ove države, ovakva bagra ne bi mogla ubijati branitelje, a bagra na vlasti  ne bi opravdavala zločine, jer niti ne bi osupnula vlast. Oko 3000 branitelja je napravilo samoubojstvo zbog ovakve vlasti i novinara.

Denis-KuljišNovine su pune djece jugoslavenskih oficira i oficiruša, od Kuljiša, Babića,  Stankovića do Ante Tomića. I svi imaju isti nazivnik-mržnja prema ovoj zemlji. Kako bi osigurali svoju mržnju, na vodeću poziciju u novinarsko društvo stavljaju srednjoškolca iz Pakraca, naravno isto Srbina. Hrvatske novinare HND progoni o čemu uskoro progovaramo. Naravno pored oficirske djece imamo i hrvatske fenomene ljigavosti u imenu i prezimenu Domagoja Margetića, titovog omladinca, koji je preveslao Tuđmana, da bi lakše pokrao povjereni mu rezervat Crna Mlaka, pa kada je osuđen, Tuđman je ispao zločinac, onda odlazi kod Dodika na 5000 km mjesečno, pa kada i ovaj više ne želi plaćati njegove gluposti, “otkrio je zločinačku kob” Dodika. Margetića su crveni poslali pred vrata Karamarka, kada je razgovarao sa MOSTO-m. On i Iva Anzulović, držali su transparent o aferi Sobol. Aludirajući na Karamarka. Da je Karamarko kriv odavno bi njega Milanović strpao u zatvor. Margetić sebe navodi kao dokaz i dobivenu parnicu na sudu. Istina je drugačija, Margetić je oslobođen kaznene odgovornosti kao novinar, jer je vjerovao svome izvoru, ali sud nije bio nadležan provjeravati istinitost navoda izvora, jer se radilo o parnici za klevetu.

21.02.2015., Zagreb - Prosvjedni mars pokreta Occupy Croatia pod nazivom Stop teroru satorasa. Prosvjedni mars aktivisti su zapoceli na Trgu bana Jelacica, odakle su krenuli prema Savskoj 66, gdje veterani prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja vec cetiri mjeseca, trazeci ostavku ministra Matica. Photo: Borna Filic/PIXSELL
21.02.2015., Zagreb – Prosvjedni mars pokreta Occupy Croatia pod nazivom Stop teroru satorasa. Prosvjedni mars aktivisti su zapoceli na Trgu bana Jelacica, odakle su krenuli prema Savskoj 66, gdje veterani prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja vec cetiri mjeseca, trazeci ostavku ministra Matica.
Photo: Borna Filic/PIXSELL

Ako ovima dodamo dežurne spasioce, Pernara i Sinčića, koji nabijaju aktivistima i ovršenima kazne, znači nove nevolje, a protiv su šatora u savskoj jer to opravdavaju vezanošću sa HDZ-om , sve je jasno, koliko je opasan SDP i njegovi sateliti. Živi zid svaku inicijativu, pa čak da je i od HDZ-e ne bi odbijao u svezi branitelja da je za Hrvatsku, jer je 3000 samoubojstva branitelja, a pred vratima ministra Matića je umrla braniteljica. Oni su bili protiv njih, uz Margetića, Mirt i sličnu žgadiju.margetić, ivan vilibor sinčić, tomislav ajduković

Kad bi bilo lustracije, takvi ne bi radili niti u čistoći. Isti slučaj je u privredi, lopovi bankarski iz Jugoslavije, koji su Jugoslaviju uništili od 1973 do 1979 godine u rekordnom roku, uništili su totalno Hrvatsku u ovih 25 godina. Oni se ne zovu HDZ-a, kako njihovi novinari pričaju, već se zovu mreža udbe. U Sloveniji je taj ogranak pod Kućanom, najboljim prijateljem Mesića, a Janez Janša po tim i takvim slovenskim medijima je lopov sa čak 160 kaznenih prijava. Janaša je slovenski HDZ-a. Tko je za naciju, taj je lopov, a oni su avangarda. 

Kako su protiv nacije, oni su suradnici globalista i masonerije, pa su na taj način povezani. Nije slučajno jedan od stožera Bandića uz rotarijance. Vrata do vrata.

 Slučaj Bandić i Sanader govore tko ima zaštitu, a tko ne, kada vas uhvate sa rukama u pekmezu. Sanader je čak izabrao odvjetnike ljevičare, a onaj glavni zastupa i zagrebačku banku,  time krši kodeks sukoba interesa.

Priča oko sanaderovih krađa ovih dana pada, jer je osuđen za nešto što nema dokaza, a strpan je u zatvor u trenutku kada jedan svjedok otkriva sve malverzacije Zagrebačke banke pred njime. Radi se o Pašku Kačinariju, koji je svojim istraživanjima otkrio da Zagrebačka banka nije upisala svu svoju imovinu, a tako i umanjila vrijednost dionica, te oštetila dioničare. Koliko je Kačinarij bio u pravu pokazalo se nekoliko godina kasnije, kada je Zagrebačka banka izgubila sa njime spor, a utvrđeno je čak kako je netko iz banke falsificirao dokument, da bi navedeni bio oštećen. Na zagrebačkom sudu, tijekom postupka izmjenjivali su se suci kao na traci, dokumentacija i dokazi su nestajali, pa su bivali pronađeni u  sefu suda, a kako kaže Kačinarij, on sam smatra da je udba zapalila arhivu kako bi bio spašen Luković i kompanija…sam Kačinarij je slao ženi od Sanadera pisma i upozoravao na moguće nekorektno suđenje, ali za sve je bilo kasno, Sanader je dirnuo u dokaze protiv organizirane udbe i njihovih lobija kada je dao istražiti navode Kačinarija.

mostdddMOST sada bira put, ili će stati uz udbaše ili će stati uz lustraciju i prekinuti agoniju naroda. Ako stane uz SDP on će nestati sa scene, a ako stane uz HDZ-u, pomoći će lustraciji u samoj stranici, te trenutno kukolj maknuti od vlasti i sebi osigurat budućnost . MOST je napravio prvi dobar korak, zabranio je Prgometu, koji više liči MR Beanu kad šeta ulicom, pristup stranci, jer bi ovaj cinker opet sve ocinkao Milanoviću. Prijedlog da ga se prihvati nazad išao je od psovača, titoiste Petrine, što sve manje čudi. I on je crvena škola, koja želi uništiti koheziju mosta, kako bi Milanović dobio glasove jednog dijela mostaša. Što prije i Petrinu isključe, MOST će lakše funkcionirati. Lustraciju nudi HDZ-a, a kako vidimo i slične programe, pa prema tome samo sukobi mogu podijeliti MOST. Tko ih radi? Prgomet i Petrina. 

Igor Drenjančević

hop-portal.com