PRGOMET NIJE USPIO UNIŠTITI MOST SA MILANOVIĆEM, PA SADA TO ŽELI OSNIVANJEM STRANKE

0
1173

Za vas analiziramo novu podvalu Prgometa i njegovo pismo mostovcima;

PRGM I MILERazgovor i dijalog su temelj svake uspješne politike’

Iskreno mi je žao da vam se moram pismeno obratiti, a danas je bila prilika sjesti i otvoreno razgovarati o događanjima koji su se odvijali zadnjih desetak dana. Ako je netko mislio da se zaštitarima može spriječiti javna riječ, on ne razumije da je razgovor i dijalog temelj svake uspješne politike.

‘Žao mi je ako sam koga povrijedio sastankom s Milanovićem’- kaže Prgomet.Funny-Face-Swap-Mr-Bean-22

Tko je okrenuo dijalog u neželjenom pravcu? Prgomet kada je iza leđa svima htio razoriti MOST, to nije dogovor, to je prevara. Žali ako je nekog povrijedio, ali osniva stranku HRID, kojom definitivno razbija MOST i želi privući neke članove mosta na svoju stranu.

Članovi Vijeća su osnivači HRAST-a, GROZD-a i sličnih organizacija

11.11.2014., Zagreb - HDZ-ova predsjednicka kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarovic sluzbeno je predstavila svoj izborni program Za bolju Hrvatsku. U hotelu Westin javnost je upoznala s glavnim smjernicama svoga izbornog programa. Milijan Brkic, Drago Prgomet, Tomislav Karamarko. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Zato pozivam članove tog vijeća da i oni izađu i predstave se hrvatskoj javnosti i objasne iz kojih to izbora crpe svoj legitimitet te na temelju kojih to sporazuma ili nekih drugih demokratskih aranžmana donose svoje odluke. Oni su to dužni učiniti jer moderna, demokratska društva ne vodi se zaplotnjačkim metodama. Moraju znati da je upravo takav pristup u politici osuđen na neuspjeh, a njegovim poznatim zagovornicima je već na ovim izborima izmaknula, činilo im se, sigurna pobjeda.- tvrdi Prgomet.

Što to u biti znači? Prgomet je igrač globalista. Tradicionalne vrijednosti po njemu nemaju značaj, dok su ove nove vrijednosti napredne. Što su moderna društva? Globalizam, otvorena masonerija, privatne vojske, pljačke, raseljavanje, uništavanje vjere, mržnja među vjerama, istospolni brakovi, rušenje obitelji i stvaranje ovisnosti o novcu. Što znači da su neki članovi MOST-a bili članovi HRAST-a i GVOZD-a? To je nešto loše? On je bio član HDZ-e.  Iz ovoga se vidi da je Prgomet vrlo podlo želio umanjiti njihov značaj, uništiti MOST na način da rad mostovaca podijeli na dobre i loše dečke, a to znači da ih razbije, što mu nije pošlo za rukom zajedno sa Milanovićem, a ako ne uspije tako, želi otrgnuti još po koji mandat, koji bi pripojio svojoj novoj stranci.

Ne vjeruj Prgometu kada ti darove nosi. U nastavku teksta Prgomet izjavljuje da su svi prevareni u MOST-u,  Friedrich  Nietzsche dao je najbolji odgovor za takvu konstataciju, čovjek govori o drugima ono što je on sam, prevario je prijatelje, a sada traži prevaranta. Ponekad ne treba slušati što ljudi govore, već razumijeti što rade.

 

hop