Razvoj takozvanoga novoga svjetskoga poretka

0
880

420 666 409 (1)U prapovijesti ljudski je rod živio u špiljama kao utočištima od vremenskih nepogoda i njemu opasnih neljudskih grabežljivca. U svakoj takvoj špilji živjela je nekolicina ljudi. Po umnošku fizičke snage i besćutnosti najjači čovjek špilje zlostavljao je ostale i na taj način ih tjerao neka mu služe.

Razvojem oruđa i oružja, čovjek je počeo stvarati vlastita utočišta – građevine – izvan špilja i odbijati napade njemu opasnih neljudskih grabežljivca.

Takva su utočišta ubrzo počela nicati jedna pored drugih, što je dovelo do nastanka naselja u kojima je živjelo više desetaka ljudi. Toliko mnoštvo bilo je preveliko kako bi po umnožku fizičke snage i bežčutnosti najjači čovjek naselja zlostavljanjem sve ostale mogao natjerati neka mu služe. Stoga je okupio po umnožku fizičke snage i bežčutnosti nešto slabije od sebe kako bi zajedno preostale žitelje zlostavljanjem natjerali neka im služe.

Proširenjem takvoga zlostavljanja na više naselja po umnožku fizičke snage i bežčutnosti najjačemu čovjeku postalo je složeno zlostavljanjem pomagača utjerivati njihovu poslušnost pa ih je raspodijelio u nekolicinu koje je on osobno zlostavljao i tjerao neka mu služe i ostatak koje su ti pomagači zlostavljali i tjerali neka njima služe kako bi on i svi pomagači zajedno preostale zlostavljanjem natjerali neka im služe. Takve su skupine zlostavljača bili prva ljudska [hierarhija] zvana „vlast“ a takvi zlostavljani ostali ljudi prvi ljudski puk.

Širenjem vlasti prikupljanje i raspodjela unaprijed neutvrđenoga udjela proizvoda puka postala je presložena i dovodila do sukoba kako s pukom tako i unutar takvih organiziranih skupina zlostavljača pa su one s vremenom odredile određeni udio proizvoda koji im je svaki zlostavljani pučanin morao predati. Takav je udio bio prvi ljudski porez.

Daljnjim širenjem vlasti praćenje urednosti prikupljanja i raspodijele dijela proizvoda puka postalo je presloženo pa su pomagači raspodijeljeni u one koji su zlostavljali puk i one koji su od puka prikupljali udio njegovih proizvoda.

Daljnjim širenjem vlasti prikupljanje dijela proizvoda puka postalo je presloženo pa su takve skupine zlostavljača puk prisilile neka umjesto prorodne razmjene dobra i usluga – za druga dobra i usluge – dobra i usluge razmijenjuju za komadiće oku ugodnih metala – kao što su zlato i srebro – obilježene obilježjima takvih skupina zlostavljača višestruko manje vrijednosti od vrijednosti dobra i usluga koje razmijenjuju. To je takvim skupinama zlostavljača omogučilo neka bez prikupljanja većega udjela proizvoda razmjenom takvih komadića metala za proizvode puka prikupi još veći udio proizvoda puka. Riječ je o uvođenju novca.

Prva opisana podskupina opisane organizirane skupine zlostavljača zlostavljanje je vršila udaranjem i ubijanjem, mučenjem i prokazivanjem i razapinjanjem a kasnije se razvila u podskupine zadužene za svakoga od tih skupa radnji zasebno: podskupinu naoružanu hladnim i vatrenim oružjem zaduženu za udaranje i ubijanje s podskupinama zvanima „policija“, „tajna služba“ i tako dalje, podskupinu naoružanu sredstvima vezivanja, kemijskim oružjem i posebnim tehnikama zlostavljanja zaduženu za mučenje i prokazivanje zvanu „psihijatrija“ i podskupinu zaduženu za razapinjanje zvanu „socijalna skrb“. Druga opisana podskupina opisane organizirane skupine zlostavljača vršila je sve radnje od nadzora prikupljanja udjela proizvoda puka do raspodjele prikupljenoga udjela a kasnije se razvila u niz podskupina zaduženih za svakoga od tih skupa radnji zasebno: podskupinu zaduženu za nadzor prikupljanja udijela proizvoda puka zvanu „porezna uprava“ i niz drugih podskupina zadužene za preostale skupe radnji. Cjelokupna opisana organizirana skupina zlostavljača danas kasnije je oblikovana u složenu strukturu zvanu „država“.

Kako je količina oku ugodnih metala kao što su zlato i srebro ograničena – čime je ograničena i količina komadića takvih metala koje obilježene svojim obilježjima takve skupine zlostavljača mogu proizvesti, takve su skupine zlostavljača metal s vremenom zamijenile praktički bezvrijednom celulozom odnosno papirom – kojega je moguće proizvesti iz većine raslinja.

Kako je brojnost komada papira obilježenih obilježjima skupine zlostavljača bila pratljiva, takve su skupine zlostavljača puk s vremenom natjerale neka umjesto komadića odnosno komada neke tvari određene oblike obavijesti (informacija) smatra vrijednošću. Riječ je o pojavi bankovnih prijenosa (transakcija) odnosno trgovanju prisilom puka.

Bankovni prijenosi (transakcije) i slično odnosno trgovanje prisilom puka s vremenom su vlast nad većinom država prelili u ruke bankara i sličnih i od njih stvorili neizravnu vlast a opisane organizirane skupine zlostavljača ostale su samo sredstvo zlostavljanja puka.

Kako bi spriječile prosvjetljenje puka, bankari i slični na vlasti i opisane organizirane skupine zlostavljača pažljivo nadziranim sredstvima javnoga priopćavanja puk uvjeravaju kako one postoje kako bi mu osigurale javnu potstrukturu (infrastrukturu), javne usluge i slično iako su ih stvorile samo kako bi povećale stvarateljstvo (produktivnost) puka a time i količinu proizvoda koju od njega mogu prikupiti.

Kako bi puk uvjerile kako više ne postoje, bankari i slični na vlasti i opisane organizirane skupine zlostavljača uvele su izbore kojima puk bira vodstvo opisanih skupina zlostavljača koje više niti ne vladaju već služe kao sredstvo zlostavljanja puka. Jedno od prvih takvih uvjeravanja provedeno je u Francuskoj a započeto je umjetnom nestašicom nekih ključnih sirovina i nastavljen takozvanim Francuskim ustankom (revolucijom). Kako bi sprječile neka se za izbor vodstva takve organizirane skupine zlostavljača prijavi itko tko bi vlast vratio narodu, takve osobe sustavno uništava prva opisana podskupina zlostavljača koja se danas dijeli na podskupine zvane „policija“, „psihijatrija“ i „socijalna skrb“. Riječ je o uvođenju takozvane vladavine naroda (demokracije).

Bankari i slični na vlasti u većini država posljednjih su nekoliko desetljeća opisane organizirane skupine zlostavljača usmijerile ka uništenju preostalih prirodnih razmjena – razmjena dobra ili/i usuga za dobra ili/i usluge – koje još postoje u nekim istočnim zemljama, razaranje država u kojima bankovni prijenosi (transakcije) odnosno trgovanje prisilom puka vlast iz ruka opisanih organiziranih skupina zlostavljača još nije prelila u ruke bankara – a riječ je o Islamkoj republiki (IR) Afganistanu, Libanonskoj republiki, Velikoj Socijalističkoj narodnoj libijskoj arabskoj džamahiriji, Sirijskoj arapskoj republiki (SAR–u), Islamskoj republiki (IR) Iranu, Somalijskoj republiki, Republiki Sudanu i ponekim drugima – i uspostavu masovne elektroničke prismotre puka država u kojima je vlast već prelivena u njihove ruke. Kako bi tome dali povoda, stvorili su i upravljaju [Al Quedom], Islamskom državom (ID–om) i tako dalje koje koristeći prirodnu razmjenu ili/i djelujući iz ciljanih područja opravdavaju uništavanje preostale prirodne razmjene ili/i opisanih organiziranih skupina zlostavljača koje su vladale tim područjima.

Riječ „sigurnost“ u sloganima ili/i nazivima podskupina opisane podskupine opisane organizirane skupine zlostavljača zvanih „policija“, „tajna služba“ i tako dalje odnosi se na sigurnost opisane organizirane skupine zlostavljača i bankara i sličnih na vlasti a ne puka jer je upravo udaranje po sigurnosti puka svrha djelovanja imenovanih podskupina a to je i razlog zbog kojega su se pariški napadači – svjetlocrti (fotografije) nekih od kojih su prethodno prikazani mnogim sredstvima javnoga priopćavanja – iz Islamske države (ID–a) kroz Republiku Hrvatsku (RH) i tako dalje nesmetano praktički došetali do Pariza.

Bojanjem naslovne slike svojega prikaza (profila) u boje barjaka Francuske republike (FR) zapravo podržavate opisanu organiziranu skupinu zlostavljača zvana Francuska republika (FR) koja je 13. studenoga 2015. SEV i udarila po sigurnosti francuskoga puka kako bi ga održala pokorenima.

Bankari i slični na vlasti ponekad svoj kapital ne žele izložiti takvome opravdavanju pa su tako napad na Svjetsko trgovačko središte dopustili tek dan nakon što je jednoj od njihovih tvrki istekao ugovor o zaštiti tih zgrada, napad u Parizu, 13. studenoga 2015. SEV dopustili su tek koji dan nakon što su prodali vrijednu nekretninu na tome mjestu i tako dalje.

Bankarima i sličnima takvo što omogućavaju prvenstveno podskupine opisane organizirane skupine zlostavljača zadužene za zlostavljanje puka zvane „policija“, „psihijatrija“ i „socijalna skrb“.

Za slučaj prosvjetljenja puka – do kakvoga dolazi posljednjih godina, postoje i inozemna sredstva prisile puka odnosno naoružane podskupine takvih organiziranih skupina zlostavljača iz drugih država pod vlašću bankara i sličnih zvane „vojska“. Kako bi se one mogle aktivirati jedna protiv puka druge i druga protiv puka prve, potreban je ratni sukob – mjesni ili/i svjetski. Kao početak takvoga svjetskoga ratnoga sukoba, trenutno se vodi nekoliko takvih mjesnih ratnih sukoba: za državno područje Sirijske arabske republike, za istok državnoga područja Ukrajine, za državno područje Republike Jemena i tako dalje.

Ključnu ulogu u stvaranju takvih ratnih sukoba igraju manipulacije zvane „narodnost“ i „vjera“. Kako bi se moglo manipulirati, „narodnost“ ili/i „vjera“ puka pod vlašću jedne takve opisane skupine zlostavljača po mogućnosti treba biti jedinstvena i mora biti različita od „narodnosti“ ili/i „vjere“ puka pod vlašću druge takve opisane skupine zlostavljača.