OPAČIĆKA- TAJNICA ČETNIKA RAŠKOVIĆA STALA UZ MILANOVIĆA, JER GOVORI ISTO KAO RAŠKOVIĆ

0
1324

Izbori se mogu izgubiti, ali obraz ne. Ne slažem se s izjavama Zorana Milanovića koji je grubo prozvao, uvrijedio vodstvo HDZ-a proglašavajući ih neofašistima. A time je uvrijedio i sve birače jedne od najvećih hrvatskih stranaka. Dijalog da, pa čak i svađa, ali ovakve izjave ne mogu učiniti nikome dobro… Kompletno vodstvo stranke mora dati ostavku zbog izgubljenih izbora te pripremiti stranku za iduće parlamentarne izbore kroz stranačke izbore. Na kojima se i oni mogu kandidirati, apsolutno – rekao je Baldasar.

Što je u tom tekstu sporno? Baldasar želi normalne odnose sa HDZ-om, Milanović rat i podjelu društva. Zašto? Jer je okupio srpsku žgadiju oko sebe. Krenimo sa dugogodišnjom ljubavnicom Davorka Vidovića, ženom koja osim grijanja političkih stolaca nigdje nikada nije radila, bez dana radnog staža i poznata tajnica četnika Jovana Raškovića. Rašković na skupu 1990. godine je govorio, a zvijeri su vikale ubiti ćemo ustaše, ubiti ćemo Tuđmana.

– Izbore nismo izgubili, nego su nam izbori i mogućnost da konstituiramo Vladu – ukradeni – kazala je Opačić. Baldasaru je poručila da, ako mu smeta komunikacija prema HDZ-u, je pogriješio stranku i da bi bilo bolje da onda ode tamo.

Milanović kao i Rašković Hrvate naziva ustašama. To Opačićki odgovara. Rašković i Milanović pričaju isto…

Inače partizani su pobili oko pola milijuna Hrvata, pa bi im za to trebali biti zahvalni. Četnici i srpska bagra oko 17000 u domovinskom ratu. Do kada ćemo se obmanjivati?

Grčićeva je ocjena kako iz Baldasara u prvom redu govori osobna frustracija jer nije bio kanidat na listi SDP-a na parlamentarnim izborima. Pokvarenjak nije rekao da je frustracija opravdana, jer su na listama suradnici srpskih terorista.

grčić

I Grčić po pričama generala Lukića i Pavkovića je isto srpski terorist.

I treći koji se javlja protiv gradonačelnika Splita je gradonačelnik Rijeke, čovjek koji brani postavljanje biste Franje Tuđmana, smatra HDZ ustaškom,  daje prostor Frljiću da iz HNK-a radi srpski dernek. Zaključak jasan, SDP je srpska demokratska partija uz dezertera Milanovića.

U novinama im pomažu Jelena Lovrić, koja je 1990. godine dozivala tenkove, Dežulović, beogradski učenik, Ante Tomić oficirsko dijete, Matija Babić oficirsko dijete, kao i Aca Stanković, a normalno predsjednik novinarskog društva je naravno Srbin. I tome treba pridodati poslušnika Milorada Dodika  Domagoja Margetića i njegovu blisku prijateljicu Ivu Anzulović. Svi su oni puhali u srpski rog, pa sada panično traže nove izbore…

mazocco ciganimazocco pmdrago četnik

margetić, ivan vilibor sinčić, tomislav ajduković
margetić, ivan vilibor sinčić, tomislav ajduković, Mirt

Mirjana-Mirt

Domagoj Margetić -general margetić

žz čestitka premijeru
Za vrijeme pregovora i Sinčić je bio kod Milanovića

Ova bagra na odlasku u medijima je diktirala mržnju prema Hrvatskoj i braniteljima, neki su i dalje teroristi u našem Saboru uhljebljeni, kao navedeni i žuti kukolj Sinčić, koji je jedini od njih imao hrabrosti reći ne promjenama. Kada im dodamo Radničku frontu, koja veliča ubojstva Hrvata u 2- svjetskom ratu, dolazimo do velikog broja srboslavenskih manijaka u našem društvu.

Igor Drenjančević

HOP PORTAL