MAJA SEVER STOJI IZA PROSVJEDA POD PROZOROM PREDSJEDNICE?

0
1148

Maju-Sever-za-stalno_ca_largeStotinjak građana, nezadovoljni što su parlamentarnu većinu sastavili Most i Domoljubna koalicija, počelo je prosvjedovati na zagrebačkome glavnom trgu odakle su u koloni otišli pred dom hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović tražeći nove izbore.

Prosvjed protiv „koalicije MOST-HDZ“ organiziran je putem facebook stranice “Prosvjed protiv koalicije MOST-DOMOLJUBNA KOALICIJA 28.12.2015.” čiji članovi smatraju da su birači prevareni.

Oko 18 sati okupili su se na Trgu bana Jelačića odakle su se u koloni uz policijsko osiguranje uputili prema domu hrvatske predsjednice u Bauerovoj ulici.

Nekoliko njih, međutim, reklo je da im je ovo posljednji prosvjed ovakve vrste, otvoreno imenujući i osobe koje stoje iza prosvjeda, piše HRsvijet.

“Ovo je posljednji put da me Maja Sever, uz potporu logistike Vesna Pusić, navuče na ovakvo što”, rekla je anonimna prosvjednica s kojom je razgovarao HRsvijet večeras oko 20 sati, u neposrednoj blizini obiteljskog doma predsjednice Republike.

izvor Direktno

HOP portal