MARIBORSKA TVORNICA ‘TAM’ SKRIVA 50 000 PARTIZANSKIH ŽRTAVA

0
1868

tam-logo-s-slikoHop portal saznaje vrlo važnu vijest u svezi događanja 1945. Godine, nakon drugog svjetskog rata. Slovenski domobran svjedok tih dogadanja vrlo je precizno objasnio masovnu grobnicu hrvatskih civila i vojnika u Mariboru za naš portal.

Radi se o grobnici po njegovom svjedočenju od 50 000 ubijenih u jednom vrlo uskom teritorijalnom krugu. Nakon pregleda lokacije došli smo do  činjenice, radi se o tvornici TAM iz Maribora. Mariborska tvornica vozila se većinom bavila proizvodnjom vozila za vojsku, pa je ovo otkriće bilo teško predočiti javnosti i razlog je lakog skrivanja istine. Vojna industrija u TAM-u je prakticki sakrila neviđeni genocid nad hrvatskim pukom. TAM je proizvodio legendarne kamione 110 i 150 za JNA-u. Na taj način je uvijek bio zaštićen od lupe javnosti.tam-maribor-tezno

Kako doznajemo i neki drugi tvornički kompleksi kriju ovakav ratni rasplet. Ipak najveća grobnica u slovenskom kraju nikada nije otkrivena, jer ova tvornica leži na mrtvim hrvatskim dušama. Danas je TAM kao i socijalizam propao u mnogim segmentima i okrenuo se novom dobu kao tvornica autobusa, ali njegova tajna najvećih zvjerstava još je sakrivena duboko pod zemljom. Otkopavanje ove grobnice konačno bi otkrilo sve tajne partizanskih zvijeri, koje su već tada bile popunjavane   četnicima Draže Mihailovića, a koji su činili zvjerstva nad Hrvatima zajedno sa titovom zločinačkom vojskom.

Iz samog Zagreba u tome periodu je nestalo 26 000 ljudi, opljačkana je imovina, privatne tvornice i pokretna imovina. Mnogi protjerani iz tih stanova završili su  u slovenskim grobnicama.
Grobnica tvornice TAM-a i još mnoge druge su dokaz kako partizanski zločinac Tito oslobađa Zagreb i Hrvatsku. Prema profesoru Jurčeviću čak 860 grobnica skriva genocid nad Hrvatima.
I.D.
Hop portal