SLOMU TRŽIŠTA NEKRETNINA KUMOVALE I RBA ZADRUGE, POMAGALI MILANOVIĆ I JOSIPOVIĆ

0
1223

SLOM HRVATSKOG TRŽIŠTA NEKRETNINA

ogroman doprinos slomu hrvatskog tržišta nekretninama dale su i austrijske rba regionalne zadruge.

Podatak o gubitku od sto milijardi eura na vrijednosti je stvarno šokantan.Veliki doprinos tome slomu dale su zadruge koje su u jednom trenutku plasirale ogroman novac nepoznatog porijekla, jer jasno je da austrijsko selo nije toliko bogato da financira u tolikim iznosima bilo koga a najmanje tržište nekretnina u stranim zemljama.

Nedugo nakon plasiranja novca krenule su agresivno u povlačenje tog novca ali i otimanja nekretnina. Koristeći se besplatno našim pravosuđem ali i represivnim aparatom mada u Hrvatskoj nisu porezni obveznici kreče pljačka i otimačina.

Osnivaju trgovačka društva Bakor nekretnine Hipoteka i još 15. drugih preko kojih otete nekretnine plasiraju, kao Tibolt svojim roditeljima tako i ostali svojim prijateljima po cjenama znatno nižim od tržišnih. Tako su Tiboltovi roditelji došli do apartmana u Istri znatno večeg od 100 kvadrata . Na takav način sustavno su uništavali tržište nekretnina u Hrvatskoj izvlačeči odavde ogroman novac, na koji nikada nisu platili ni kune poreza. Pošto je do sada vlast Ive Josipovića i Zorana Milanovića pomagala u skrivanju te kriminalne hobotnice očekujemo od Mosta i Domoljubne koalicije da se žurno prekine pljačkanje ove države i njenih stanovnika.

Sramotnoje da se Zoran Milanović hvali kao je on pomogao žrtvama te krađe i otimačine, jer je istina sasvim suprotna, a zakon kojeg je donio ne služi ničem . Prevario je sve nas oštečene od Rba regionalnih zadruga na podli i podmukli način hvaleči se da nam pomaže . Milanoviću sram te može biti.

OŠTEČENICI RBA ZADRUGA