‘KLJUČNU ULOGU U UHIĆENJU SALAHA ABDESLAMA U BRISELU IMALI SU HRVATSKI OBAVJEŠTAJCI NA ČELU SA LOZANČIĆEM’

0
1195

Daniel Markić je moj prijatelj! Čovjek koji je došao iz Pariza vođen ljubavlju prema Hrvatskoj došao je zajedno sa Ante Gotovinom i prošao mnoga ratišta,  ranjen u mom rodnom gradu Livnu. Smatram da je osoba koja bi odlično obavljala posao šefa Soa-e…samo što izgleda nekima ne odgovara čovjek koji je pošten,obrazovan i voli Hrvatsku….a još k tome nije ni u Hdz-u..Morala sam napisati istinu o Danielu- izjavila je za naš portal prijateljica Daniela S.P.

“Daniel svako ljeto svrati u Pakoštane kod Ante Gotovine, mislim da sam dovoljno rekla…”

Navijački portali desnice krenuli su u zadnje vrijeme u hajku oko Markića, kako bi lakše instalirali Karamarkovog poslušnika na tu poziciju. U principu, Ante Gotovina postaje sve bitniji oko imenovanja novog šefa SOA-e. Zašto? Pokvareni mediji desnice pokušavaju izbrisati sjećanje naroda na to tko je zapravo lovio i izdao Gotovinu, tko je podijelio nagradu i otvarao šampanjac. S tom pokvarenošću krenula je desnica poput Indexa ili Dnevnog. Oni koji su uhitili Gotovinu, ustvari se boje toga. Oni žele svoga čovjeka. Ne žele Markića. Kao što nisu željeli niti Lozančića. Prvi progon Lozančića napravila je Željka Antunović, kada ga miče jer je američki državljanin, sada to čini predsjednica zbog afere Mamić, zbog velikog domoljuba za vlastiti džep.

Isprika medija je pokvarena. Lozančić je maknut jer nije obavijestio Ivu Josipovića i Zorana Milanovića oko kontakata sa Iranom. Kontakt sa Iranom uspostavio je Markić. Najbliži čovjek Lozančića. Kako smo u NATO-u i EU, mi smo dio jedne zajedničke politike i američka procjena je  bila da su Hrvati idealni za kontakt. Posao je odrađen profesionalno. Ali naš medijski kokošinjac koji ne razumije osnove profesije,  označio je taj slučaj krucijalnim za smjenu. Ako je Lozančić zaobišao Josipovića i Milanovića – sada ispada da desničarski navijački portali podržavaju ovu dvojicu? Niti ih zaobilazi, niti je on vodio slučaj oko Gotovine, a još manje je istina o vezi njega i Pašalića. Svi ti natpisi pokazuju da su i Jutarnji list, Večernji list, pa i neka manja glasila odlučili prikriti prave nalogodavce uhićenja Gotovine, koji sada participiraju u vlasti.

Ipak Amerikanci su očito utjecajem na Oreškovića napravili kozmetičku smjenu. Markić i Lozančić su dio iste ekipe, koja nastavlja dalje čistiti naše službe prepune prosrpskog  kadra, vezanog za zemunski klan i srpske službe. Naši mediji, potpuno pod srpsko-ruskom školom, rade sve da to spriječe, a glupavi desničarski portali ih u stopu slijede.

‘Ključnu ulogu u uhićenju Salaha Abdeslama u Briselu imali su hrvatski obavještajci´ -izjavila je novinarka Ivana Petrović i potvrdila time kvalitetu naših službi. Naravno da navijački i korumpirani mediji nisu tu istinu htjeli prenijeti na svojim portalima. Time bi Dragan Lozančić postao heroj. Čovjek kojem možemo zahvaliti što je prvi pokrenuo činjenicu oko istrage o jačanja četničkog pokreta u Hrvatskoj i koji je zapravo zbog toga i smijenjen. Prosrpski mediji i politika regiona to mu nije oprostila. Gaf predsjednice s Mamićem bio je idealan povod za smjenu Lozančića. Prosrpski dio SOA-e idealno je tako što iskoristio.

Koji novinari su korišteni za taj igrokaz? Gjenero i Malić. Veliki protivnici tuđmanizma. I to baš u “desničarskim” medijima.

Što je izjavio Miroslav Tuđman o Lozančiću? Radi se o časnom čovjeku i domoljubu.  Ali ipak traži smjenu, jer zna da bi njegov ostanak ugrozio prave smutljivce iz vlastitih redova, baš zato što je častan čovjek. Častan, a mediji ga proglašavaju izdajnikom, dok novinar Malić, nekada vrlo blizak Perkoviću, razapinje baš Lozančića. Komunistička vrhuška jezivo mrzi Hrvate iz dijaspore, jer nisu obilježeni krimenom crvenih knjižica. Oni su smetnja komunističkim lopovima da provedu krađu planiranu još iz doba njihovog udbaša Steve Krajačića. U tome im pomažu korumpirani novinari ljevice i desnice dovoljno našmrkani novcem, da bi što više zamaglili njihov lopovluk.

Predsjednica je  izjavila da se neće miješati u izbor šefa SOA-e. I time jasno pokazala koliko je američki saveznik bijesan na nju zbog smjene Lozančića. Bude li Markić postavljen na mjesto Lozančića svakome tko logično razmišlja će biti jasno da Lozančić   nije izdajnik i da predsjednica nije bila u pravu. Čitava ta igra bila je čista kozmetika za javnost.

Igor Drenjančević

HOP portal