U SRBIJI NA VLASTI I DALJE ČETNICI VUČIĆ I ŠEŠELJ, A HRVATSKI “ANTIFAŠISTI” ŠUTE I TRAŽE USTAŠE

0
1256

Vucic-rs_n1info_comZavršili su izbori u Srbiji. Ishod je podrška četničkom pokretu u Srbiji. Na čelu zemlje ponovo je vojvoda Aleksandar Vučić, po svjedocima ubojica sa židovskog groblja u Sarajevu.  Odmah do njega je najveći miloševićevac Ivica Dačić, a iza njih je čosavi opštenarodni četnički vojvoda Vojisalv Šešelj,  prema čelinicima EU držesan čovjek, ratni huškač iz miloševićevih vremena. INAČE VUČIĆ I ŠEŠELJ SU IMALI DUGO ISTOG TJELOHRANITELJA, VASLIJA VIDOVIĆA, KOLJAČA IZ ŠKABRNJE I STUPOG DOLA. Četnika koliko hoćeš u vlasti, ali tako nešto niti za Srbiju, niti za EU nije nešto posebno bitno. Na drugoj strani  profesionalni antifašisti, ali svakako ne i antikomunisti Pusić, Pupovac, Jakovčić … protestirju protiv Hrvatske države prepuni donacija, živući od ove države. Tragikomedija. I dok su 80% Srba u Srbiji uz četnike, u Hrvatskoj srpski korpus je uz partizane. Ako tome dodamo da gay populacija ima podršku Srba, prema referendumu o braku u Hrvatskoj, a potpuno drugačiji stav u Srbiji, iako se radi o potpuno istoj pravoslavnoj zajednici, vidi se jasno koliko nas mediji manipuliraju za srpske interese.

Vojvoda četnik Vučić jako je sretan što mu čestitke dolaze od bivše čelnice DDR-a, a danas čelnica Njemačke Angela Merkel i naravno ruskog predsjednika, a nekada čelnik KGB-a SSSR-a Putina, ali ga pogađa i to što Hrvatska šuti. Znači niti na svoj dan četničke pobjede na izborima nije mogao biti manje otrovan.

ravna-gora-cetnici-1336931340-161424Inače naša predsjednica bi trebala biti sretna da joj Šešelj upućuje sexy poruke, onako debel i debilan,  na što naša demokratska, uljuđena unija šuti, jer takve poruke sigurno Šešelj ne može uputiti Merkel, čisto vizualno sagledavajući situaciju. Čini se da Europa žudi za tri manijaka iz Srbije, Šešeljom, Vučićem i Nikolićem, vole ih i naši profesionalni antifašisti, jer u četništvu ne vide ništa loše, pa traže ustaše među bivšim kadrom JNA i SKJ-u.

Hrvatska se okružila ekipom luđaka, kojima ako dodamo Orbana i uvijek tradicionalno pokvarene Austrijance, u kojima je udba sakrila sav naš ukradeni novac, glava zaboli. Naravno zaboravili smo i “domoljube” koji nas pokradoše.

Nastavak srpskog maltretiranja se nastavlja. I dalje živi fašistička tvorevina Srbija  na opću sreću građana EU.

IGOR DRENJANČEVIĆ

HOP portal