PUPOVČEV SDSS-ovac ČURUVIJA TROŠI NAŠE NOVCE KAO PIJANI MILIJARDER

0
3109

Pupovčev miljenik u bjelovarskoj županiji Gojko Čuruvija poznat je na bjelovarskom sudu zbog zlouporabe novca grada Bjelovara kojeg je potrošio u vlastite interese, kredite i leasinge. Županijsko državno odvjetništvo je protiv nekadašnjeg vlasnika privatnog vrtića “Bambi” podiglo optužnicu nakon što je ovlašteni knjigovodstveni vještak pronašao nepravilnosti u vođenju poslova tog vrtića. Čuruvija je poznat i po jednoj komičnoj situaciji kada je na policiji izjavio da je po nacionalnosti Hrvat navodno kako bi dobio manju kaznu. To je u srpskoj zajednici bjelovarskog kraja izazvalo mnoštvo viceva na njegov račun jer je na čelu Pupovčeve stranke toga kraja Hrvat Čuruvija, po nacionalnosti Srbin.

Naš portal je došao do vrlo zanimljivih računa za gorivo i potvrda o podizanju novca sa službenih kartica od strane istog Čuruvije koji je predsjednik Srpskog vijeća i kao takav troši ogroman novac na službena putovanja i gorivo. Kako su ta putovanja vrlo učestala, a potrošen novac za gorivo ogroman, ispada da Čuruvija umjesto 100-200 km vožnje vozi tisuće kilometara kao da je Bjelovar u najmanju ruku New York. Novac koji se diže sa bankomata u razmaku od 4-5 dana zna prelaziti iznos od 10.000 kn, pa smo tako u vrlo kratkom mjesečnom razdoblju došli i do ogromnih cifri, koje u samo par mjeseci prelaze 200.000 kn. Neki ljudi iz stranke SDSS dali su nam naslutiti da se tu ne radi o stranačkim putovanjima ili velikim vožnjama, nego da se to lako može povezati s voznim parkom u Čuruvijinom dvorištu. Činjenica je da je već odgovarao na sudu zbog sličnih kriminalnih radnji, tako da i ove cifre koje dajemo na uvid javnosti postaju vrlo sumnjive.

Uza sve pritužbe na njegov rad, sudske procese protiv njega i dokaze koje ovdje prilažemo, on ostaje i dalje Pupovčev miljenik jer očito voli lagodan život kao i njegov predsjednik. Koliko to oštećuje državni proračun, DORH i slične institucije za sada ne zanima previše. Prema našim zadnjim istraživanjima oko samog Pupovca, došli smo do sličnih informacija koje ćemo uskoro objaviti.

čuruvija čuruvija1 čuruvija2 čuruvija3 čuruvija4 čuruvija5

HOP portal