PLENKOVIĆ I MILANOVIĆ VELIKOM KOALICIJOM PRIKRIVAJU PLJAČKU HRVATSKE

0
3491

zoran-milanovic-i-andrej-plenkovic-ea433aeda6f4364f3a487bb54715b91c_view_articleAndrej Plenković i Zoran Milanović su put do velike koalicije HDZ-a i SDP-a. Još sigurnija bi bila veza Plenkovića i Bernardića. Tada bi dvije priče o uništenju Hrvatske bile potpune. Plenković i Bernardić izgledaju uljuđeno, pa bi medijska maska o nekoj demokratizaciji ove dvije evidentirane lopovske stranke bile ušminkanija.

Nakon mnogih afera koje smo otvorili, a u našoj arhivi možete pronaći, te su i mnogi mediji otvarali ostale, zavladala je panika u redovima dvije lopovske udruge. Predlaže se preko medija, koji naravno kontrolira bankar Luković, Jutarnjeg lista, da je velika koalicija izgledna. Ona je spas lopovima u zataškavanju pljačke Hrvatske.

Afera konzultantica je bila početna priča koja vodi prema vrućem krumpiru, INA-i. INA-u su pljačkali i jedni i drugi, pa sada moraju opravdati svoju pljačku, velikom koalicijom. Kada je premjer Orešković dopustio istragu oko INA-e, ova dva oka u glavi srušila su ga u mjesec dana. Ako želimo Hrvatsku, pravosuđe mora uhititi vrh HDZ-a i SDP-a. Ništa manje loš od Karamarka nije Milanović. Njegova žena radi bez licence 8 godina, u frankfurtskoj poslovnici udbaške LHB banke digao je kredit od 3,2 milijuna eura, a njegov brat preko 4 milijuna eura, šogorici se daju sumnjivi krediti HBOR-a za autopraonicu, a Podravka lijepi reklame na tu famoznu autopraonicu. Veze brata od Milanovića i mafije da ne pričamo…Što su bolji Bernardić ili Plenković od ostalih?Po ničemu. Gledali su mirno pljačku ove dvije stranke naše zemlje i gradili karijeru u njima. Kakvi  mogu biti spasioci? Oni su armirani beton za cementiranje stanja same pljačke.

Zašto Luković, nekada vodeći bankar države navija za ovu koaliciju. 1990-1991, ZNAČI U RATNO VRIJEME, Zagrebačka banka ima profit od kamate 300 000 milijuna kada je on bio na čelu banke, što nije ostvarila u nekim poslijeratnim godinama, Luković zna da se Hrvatska nikada nije razdužila od Jugoslavije valutno, odnosno nije zadužene dinare položila u trezor, već je taj odnos ostao nezavršen, a transakciju zamjene jugoslavenskih dinara i hrvatskih dinra napravila je Zagrebačka banka, a ne HNB-a. Velika koalicija pokrila bi taj kriminal.

Da ne govorimo o imovini banke koja nikada nije upisana na Trgovačkom sudu, te sudjelovanje banke oko kupoprodaje nekih nekretnina. Većina osnivača Zagrebčke banke su propali, a banka je procvala.

Lukovićev i Hanžekovićev Jutarnji list mora inzistirati na velikoj koaliciji, kako bi korumpirano pravosuđe imalo veliki pritisak ovih lopovskih udruga protiv hrvatskog naroda. U slučaju drugog scenarija, ove dvije lopovske udruge imaju ogroman problem.

Dokaz da su u dosluhu je slučaj A. Muharemi, kada je Karamarko postavio na čelnu poziciju MVP-a glavnog čovjeka Stjepana Mesića. Preko njege se kontrolira diplomacija odana neokomunistima. Zašto su oni svi složni? Jer ukradeni novac je u Rusiji, koja pokriva kriminal istih lopova još iz Jugoslavije. Kadar koji se najviše spominje oko sumnjivih poslova je vezan za Rusiju; Gregurić, Stern, Valentić. U politici Mesić.

Jedan od glavnih direktora INA u Mađarskoj je sin glavnog obavještajca Josipa Broza-Miškovića.

Glavni čovjek izvan Hrvatske u svezi naftnog biznisa je Vanja Špiljak, sin najjačeg čovjeka Titove države u Hrvatskoj, danas je on preuzeo inin kontingent na Kosovu i opskrbljuje sve međunarodne snage. Goran Štrok sin je moćnog oficirskog kadra JNA, ubačen u turistički sektor. Tko je pomogao oko marine i zemljišta Vanji Špiljku? Oleg Butović. Sve je umreženo i samo se hini podjela, a medijski se dijeli narod, kako bi lakše sa njime mogli manipulirati.

Tko je bio na čelnim pozicijama pavićevog EPH-a 9 godina u Beogradu? Ana Karamarko. Tko je oprostio dugove EPH-a u Hrvatskoj? Slavko Linić. Tko je mutio oko prodaje INA-e, opet Slavko Linić. Tko je dovršio prodaju INA-e? Sanader.  Ima li tu imalo ideologije?

Igor Drenjančević

HOP portal